עבור לתוכן

CPU usage

Featured Replies

פורסם

יש משהו שאני ממש לא מבין במחשב שלי!

ה-CPU usage הממוצע שלי כשהמחשב נמצע במצב רגיל ב-Desktop הוא בערך 90%.

להזכירכם אני ההוא אם כל הבעיות (כרטיס מסך Radeon 8500 של Palit/Xpertvision).

בכל מקרה המחשב הוא Athlon XP 1600 ובפנטיום 800 עם רק 128 RAM שיש לי בבית ה-CPU usage הוא בדר"כ 2% בערך.

ה-System Idle Process זה מה שלוקח את כל ה-CPU usage לפחות זה מה שכתוב ב-processes.

עוד משהו שסמתי לב לו הוא שלוקח מלא זמן לצאת ממשחקים לאחר שמשחקים בהם.

כשאני יוצא מ-Medal of Honor למשל אני חושב שלוקח כמעט דקה עד שהמחשב מפסיק לטעון. הוא יוצא מהמשחק ישר כשלוחצים על יציאה אבל לוקח לו כמה שניות להגיע ל-Desktop בצורה נורמאלית ואז הוא ממשיך לטעון לעוד זמן ממושך (איזה 30 שניות) שבו אי אפשר לעשות הרבה כי המחשב מאוד איטי.

אצל חבר שלי שיש לו Pentium 1000 וכרטיס מסך 16mb של Nvidia כשהוא יוצר מהמשחק זה יוצא תוך 5 שניות למצב רגיל.

במשחק אחר - World War 3 Black Gold שהגראפיקה שלו ברמה של Empire Earth (פשוטה מאוד) אני משחק על OpenGL כי יש בעיה עם הדרייבר של הריידיאון כנראה אז אני לא יכול לשחק על Direct3D. בכל מקרה הרבה פעמים במהלך המשחק לאיזה 20 שניות הוא פשוט מחליט לטעון והמשחק לא זז.

כשיוצאים מהמשחק זה כבר סיפור יותר גרוע.

כ-דקה שניות עד שהמסך של המשחק עף ורק אז ה-Desktop חוזר.

בקיצור, משהו ממש לא מובן.

מישהו יכול לעזור?

תודה.

פורסם

תעדכן דרייבר למארז...

פורסם

זה ממש לא קשור למהירות המעבד\כמות הזיכרון\כרטיס מסך וכו'...

יש לך איזושהי תוכנה שיושבת ברקע וחונקת לך את המעבד.

אם אתה משתמש ב-Win2K\XP (אני מקווה מאוד..), לך ל-Task manager ותראה מי התוכנית המרשעת..

תעדכן דרייבר למארז...

מצחיק..! ...לא.

פורסם

הוא כתב מה לוקח את כול הUsage

ה-System Idle Process זה מה שלוקח את כל ה-CPU usage לפחות זה מה שכתוב ב-processes.

פורסם
  • מחבר

כתבתי כבר.

גם כשאין שום תוכנה ברקע זה ככה.

כתבתי: "ה-System Idle Process זה מה שלוקח את כל ה-CPU usage לפחות זה מה שכתוב ב-processes."

למה אתה ישר עונה בזלזול iib?

פורסם

תסתכל בprocesses באיזה תוכנה הCPU Usage הוא הכי גבוה, לי זה גם קרה פעם, אצלי רץ כל הזמן coolsrv.exe, ואחרי שהורדתי הכל חזר לקדמותו, תבדוק את זה.

פורסם

כתבתי: "ה-System Idle Process זה מה שלוקח את כל ה-CPU usage לפחות זה מה שכתוב ב-processes."

System Idle Process זה כמו "פנוי"...

99% System Idle Process זה כמו להגיד "99% פנוי"...

פורסם
  • מחבר

תסתכל בprocesses באיזה תוכנה הCPU Usage הוא הכי גבוה, לי זה גם קרה פעם, אצלי רץ כל הזמן coolsrv.exe, ואחרי שהורדתי הכל חזר לקדמותו, תבדוק את זה.

תגידו אנשים לא קוראים את מה שאני כותב או שסתם נדמה לי???

"ה-System Idle Process זה מה שלוקח את כל ה-CPU usage לפחות זה מה שכתוב ב-processes."

פורסם

אנשים יושבים פה עם האצבע על הריפרש

פורסם
  • מחבר

System Idle Process זה כמו "פנוי"...

99% System Idle Process זה כמו להגיד "99% פנוי"...

לא...

זה אומר: הפעילות הרגילה (האידיאלית) של המערכת.

בכל מקרה, זה הדבר היחיד שכתוב שהוא לוקח CPU usage. הדברים האחרים לוקחים איזה אחוז אחד כולם ביחד.

וב-Performance כתוב 90% CPU Usage. (זה בערך 90%)

פורסם

לא יכול להיות.

אם ה-System Idle Process הוא על 90 אחוז, בטאב של ה-Performance צריך להיות כתוב 10 אחוז ב-CPU Usage..

פורסם

וזה גם פועל the other way around...

אם תחנוק את המעבד (נניח, תפעיל DScaler ותעשה Deinterlace לשידור (כרטיס טלוויזיה...)), תעשה שה-CPU Usage יעמוד על 98-100 אחוז, וה-System Idle Process יעמוד על 0-2 אחוז..

פורסם

הענק צודק, ככה זה גם אצלי.

פורסם
  • מחבר

אז מה אתם מציעים לעשות?

אין שום דבר אחר שכתוב שהוא משתמש ב-CPU.

ובאמת גם במחשב ברק 2% בשימוש כתוב שה-System Idle הוא על יותר מ-90%.

Any Ideas?

אתם חושבים שיש קשר לזה שלוקח מלא זמן לצאת ממשחקים?

פורסם

זה פשוט לא הגיוני שגם ה-System Idle Process וגם ה-CPU Usage יעמדו על אחוזים גבוהים!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים