פורסם 2008 במאי 1317 שנים כך שמעתי היום מבחור שעובד עם איסטרוניקס , אם גם לכם ידועים פרטים ספציפיים ,פרסמו אותם כאן.הגיע באמת הזמן שהיבואן הרשמי יזיז את התחת שלו ,מפני שהוא פשוט מאבד פלח שוק לא קטן והלקוחות מצביעים ברגליים וקונים מעבדים כאלו מיבוא מקבילי, חרף מחירם המופקע .אני אשמח אם מישהו כאן יסביר לי מדוע דווקא היבואן הרשמי הוא האחרון שמביא את הדגמים האחרונים בשעה שכבר ניתן להשיגם מזה מספר חודשים ברשתות כמו גיבור,קספ ואייבורי .
פורסם 2008 במאי 1317 שנים לא יודע דרך מי SKYPC מייבאים, אבל 1550 למעבד זה ממש לא מוגזם... אבל אצלהם (לעכשיו) כתוב שהצפי הוא סוף החודש...אני קפצתי על העגלה :]
פורסם 2008 במאי 1317 שנים מחבר לא יודע דרך מי SKYPC מייבאים, אבל 1550 למעבד זה ממש לא מוגזם... אבל אצלהם (לעכשיו) כתוב שהצפי הוא סוף החודש...אני קפצתי על העגלה :]זה מזכיר לי את התרגיל המסריח שעשתה גיבור בשעתו.ובכלל מי שמזמין עכשיו ,האם מובטח לו סופית המחיר ומועד האספקה ,או שהחברה יכולה לשנות את שניהם באופן חד צדדי
פורסם 2008 במאי 1317 שנים מחיר אני מניח שכן, מכיוון ששילמתי... הם לא יכולים לשנות מחיר נקוב...זמן הגעה, לא. בהחלט לא סופי, אבל אני מניח שאם זה לא יגיע לתחילת חודש הבא, הם לא יוכלו להתלונן אם אני אבטל תעסקה... (במקרה הכי גרוע)
פורסם 2008 במאי 1317 שנים לא יודע דרך מי SKYPC מייבאים, אבל 1550 למעבד זה ממש לא מוגזם... אבל אצלהם (לעכשיו) כתוב שהצפי הוא סוף החודש...אני קפצתי על העגלה :]כן בדיוק כמו שהרבה קפצו על העגלה שהם הציעו את ה 8800GT הקליבר של ספאקרל בזמנו ואחרכך פרסמו שהיצרן לא מייצר את הכרטיס הזה יותר אבל שבוע אחרי שאמרו את זה חנויות אחרות כמוTMS ו PANDAS ו IQPC היה להם במלאי מעניין מאודלי אישית זה ניראה לא טוב שלא לומר מסריח משהו
פורסם 2008 במאי 1317 שנים אממ, נחיה ונראה, גם אני מקווה שיהיה בסדר...אני אדווח פה שידברו איתי, או בכלל לא אישרו איתי את ההזמנה ( אני משלם מזומן, הם צריכים ערבון אני חושב...).אולי נתקשר מחר, נראה לאן נושבת הרוח...אני אעדכן.
פורסם 2008 במאי 1417 שנים לא יודע דרך מי SKYPC מייבאים, אבל 1550 למעבד זה ממש לא מוגזם... אבל אצלהם (לעכשיו) כתוב שהצפי הוא סוף החודש...אני קפצתי על העגלה :]איך אני אסביר את עצמי, הממ ... סקיי ורוב החנויות בארץ לא מתעסקות בייבוא מקבילי כמו שחושבים כאן הרבה , הן קונות דרך חנויות אחרות, מוכרות לא פחות ...זה ככה בלי להגיד שמות ... מי שמכיר טיפה את השוק יודע בדיוק על מי מדובר..זה בדרך כלל קורה כשאין עדיין יבוא סדיר של איסטרוניקס , מי שזוכר את התקופה הראשונה שמעבדי הQ6600 יצאו בG0 דאגו נורא לרשום באתרים במידה והיה מדובר בייבוא מקבילי...
פורסם 2008 במאי 1417 שנים שים לב שכאשר מדובר בהזמנה באתר החנות תמיד יכולה לבטל אותה דח צדדית בטענה לטעות או משבו כזה כל חנות רושמת סעיף כזה בתקנון האתר שלה זה מכסה אותם מבחינה משפטית במקרה של טעות בתמחור. אז אל תבנה יותר מידי על מעבד במחיר נמוך משמעותית ממחיר השוק
פורסם 2008 במאי 1417 שנים אני משער שהסיבה שעד עכשיו איסטרוטרוניקס לא הביאה את המעבדים לארץ, היא בשביל לתת גם לעצמה וגם ללקוחות שלה (בעלי החנויות) קצת זמן להפטר מהמלאי הישן, בשביל למנוע מהחנות להתקע איתו.
פורסם 2008 במאי 1417 שנים אני משער שהסיבה שעד עכשיו איסטרוטרוניקס לא הביאה את המעבדים לארץ, היא בשביל לתת גם לעצמה וגם ללקוחות שלה (בעלי החנויות) קצת זמן להפטר מהמלאי הישן, בשביל למנוע מהחנות להתקע איתו.אבל לפי ידע אישי והכרות עם אנשים גדולים בתחום ומנהלי חנויות 90% מהחנויות מזמינות כאשר הם צריכים את החלק..וגם הם יש אז זה איזה 10 חלקים מאותו רחיב.אז ככה שאני לא מסכים איתך כל כך !!!
פורסם 2008 במאי 1417 שנים גם אם אתה צודק, היבואן לא, הוא מזמין חבילות, וכדי לא להיפטר מהדגמים הישנים או שיצטרך למכור אותם ללא רווח/להיתקע איתם.
פורסם 2008 במאי 1517 שנים דיברתי עם SKYPC עכשיו אחרי שראיתי שהם שינו את הסטטוס של המעבד לסוף יוני. אז ככה, קודם כל, הם מביאים מהיבואן הרשמי, כלומר, אני מניח איסטרוניקס. אז אני אשמח אם תברר באמת אם אמור להגיע משלוח בקרוב או לא. דבר שני, המחיר ששילמתי הוא המחיר שילקח, סופי. הם רשמו אותו בעקבות המחיר שהיבואן נתן להם (כלומר, זה כבר קנוי גם מבחינתם). אם לא שיקרו לי, נשמע לי דיל טוב, רק נקווה שיגיע. אם יש למישהו מידע, תגידו
פורסם 2008 במאי 1517 שנים קודם כל שיהיה בהצלחה 1500 זה מחיר שווה למעבד למרות שלפי מה שהבנתי זה הולך להתעדכן למחיר הזה לקראת סוף החודש בעוד כמה חנויות בגלל העדכון מחירים של אינטל (בשעה טובה)וסתם לידע כללי כם חיון זה יבואן רשמי של אינטל
פורסם 2008 במאי 1617 שנים מחבר איסטרוניקס מקבלים את המעבד Q9450 ב-18 לחודש עוד מספר ימיםאתה מסתמך על מידע בדוק או שזאת עוד שמועה נוספת ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.