פורסם 2008 במאי 1317 שנים אני בונה כרגע אפליקציה מעל לינוקס,המטרה של האפליקציה זה קבלת אירועים דרך ethernet וניתוחם,הבעיה היא timers, אני צריכה מימוש של טיימר לשכבה מעל הקרנל.כלומר האפליקציה בהמתנה לאירוע מתחילת ההמתנה מאותחל טיימר ואם הוא פג לפני קבלת האירוע האפליקציה תעבור למצב שגיאה.מישהו התעסק עם הנושא כי מצאתי 2 סוגי טיימרים בלינוקס שאחד מהם מיועד לקרנל ככל הנראה, והשני שהוא זה שנראה מתאים אבל אין מספיק הסבר והדוגמאות שמצאתי ברשת תמיד אחרי איתחול הטיימר הפעילו מנגנון שינה שאני לא זקוקה לו. מישהו נתקבל בנושא?
פורסם 2008 במאי 1417 שנים מחבר זה אחד הטיימרים עליהם דיברתי, מצאתי דוגמא אתמול שבעצם לאחר מתחית הטיימר יש הפעלה של מנגנון שתופס סיגנל שמתקבל כתוצאה של timer expirationלמרות שכביכול הפונקצייה מיודעת למערכות זמן אמת, האם ניתן לדעת כמה זמן מעבד מנצל המנגנון הנ"ל.אולי אתה יודע משהו על דוגמאות שימוש?
פורסם 2008 במאי 1517 שנים יש כמה דוגמאות כאן: http://www.complete.org/publications/lpb/ToC/ToC_XML/e18777/e19746/e19941/detailView.htmlhttp://lawlor.cs.uaf.edu/~olawlor/ref/examples/unix/index.htmlלגבי זמן מעבד, אפשר למדוד.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.