עבור לתוכן

מודמים של בזק ומודמים של הוט

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

זה כבר די בטוח שאני קונה 510,אני אכתוב רשמים בעצמי במעבר בין 1.5 ל-5

יש מישהו שיש לו 510 שעובד עם 3-5 מגה?

• תגובות 64
  • צפיות 8.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

יש מצב שאני שם ידיים על הדגם : speedtouch 510E (מודם בלבד,כניסת WAN יציאת LAN, חיבור לחשמל,אפילו ללא USB)

זה בדיוק המודם שבזק חילקה... הוא יודע לעבור גם נתב.

...

רוב הסיכויים שהבעיה היא מD-LINK ולא מהאלקטל. כמודם התפקיד שלו הוא לתרגם את המידע ככה שיעבור על הקו טלפון וזה, כמו שנאמר למעשה, הוא עושה ממש טוב.

זה כבר די בטוח שאני קונה 510,אני אכתוב רשמים בעצמי במעבר בין 1.5 ל-5

יש מישהו שיש לו 510 שעובד עם 3-5 מגה?

אני לא זוכר עם הזכרתי את זה, אבל כשעבדתי איתו זה היה על 5 מגה.

פורסם

רוב הסיכויים שהבעיה היא מD-LINK ולא מהאלקטל. כמודם התפקיד שלו הוא לתרגם את המידע ככה שיעבור על הקו טלפון וזה, כמו שנאמר למעשה, הוא עושה ממש טוב.

נסיתי לחבר את המודם ישירות למחשב ולעבוד עם חייגן PPPoE ועדיין סבלתי מבעיות של איטיות.

ה-DLink באופן מפתיע מאד אמין.

פורסם
  • מחבר

תודה Czar_salad

בידיוק מה שחיפשתי לשמוע

פורסם

מודמים של בזק ומודמים של הוט,שווים באותו מידה,

דומים,אין משהו שונה

פורסם

נסיתי לחבר את המודם ישירות למחשב ולעבוד עם חייגן PPPoE ועדיין סבלתי מבעיות של איטיות.

ה-DLink באופן מפתיע מאד אמין.

זה באמת באסה, כי זה מודם שאפשר לסמוך עליו בעוד שמודמים אחרים הם בדר"כ רק "בסדר".

ד"א, הייתי שוקל במקומך לעבוד על האסוס בתור מודם בלבד שיהיה מחובר לD-LINK. גם עם השם הלא כל כך טוב שיצא להם, הם עדיין הרבה יותר טובים מהנתבים שבזק מחלקים עכשיו (בעיקר מבחינת ביצועי האלחוט), במיוחד עם יש לך אחד שמפגין אמינות גבוהה.

תודה Czar_salad

בידיוק מה שחיפשתי לשמוע

:xyxthumbs:

פורסם

האלקטל 510 עובד אחלה עם 5 מגה!

משודרג לראוטר עם סווי'ץ מסריח אבל עדיין נותן 650-720 תלוי בשרת. ופינגים מתחת ל 100 בשרתים, שלנטויזן יש 200-190

פורסם

ה-D-Link שלי הוא קווי בלבד ככה שאין לי ממש איך להשתמש בו עכשיו כשיש לי מודם ראוטר אלחוטי.

פורסם
  • מחבר

ווווווווווווווווווההההההההההההההווווווווווווווווווווווו :lol: :lol: :cool2: :cool2:

יש לי SPEEDTOUCH 510E-עובד משהו מטורף!

תודה לכולכם-היה שווה את זה

המלצה-אני מצאתי את המודם ביד שתיים(לפי המלצה של מישהו פה)-ראיתי שיש שם גם את גרסאת הראוטר(4 יציאות LAN) חפשו-זה שווה

פורסם

כמה עלה?

פורסם
  • מחבר

100,אבל זה היה ממש מציאה-לא יודע איך,אבל נפלתי על מישהו נחמד

פורסם

אממ...

לבזק אין חבילה של 3 מגה...

יש 2, 2.5 ו4.

פורסם

אני בחבילה של 2.5 מגה אבל המודם מסתכרן על

Line Rate - Upstream (Kbps): 320

Line Rate - Downstream (Kbps): 3136

ככה שמבחינתי זה 3 מגה

פורסם

הכי טוב בהוט שעובד אצלי טוב כבר שנים! (וקיבלתי בפרוטקציה אמא עובדת הוט כבר 18 שנה גם שזה היה ערוצי זהב)...

זה המוטורולה - SB5100

אם תלך להוט תנסה לקבל אותו לא יהיו לך שום בעיות

פורסם

אני בחבילה של 2.5 מגה אבל המודם מסתכרן על

Line Rate - Upstream (Kbps): 320

Line Rate - Downstream (Kbps): 3136

ככה שמבחינתי זה 3 מגה

זה לא משנה, אתה מוגבל ע"י החבילה שרכשת.

בנושא המודמים, היה לי מאז 2002 את ה- alcatel המפורסם (פורט אחד) שעבד נפלא ולא עשה שום בעיות. בפברואר השנה עברתי לחבילה של 5Mbit ולאחר חודש התחילו בעיות סנכרון עם המודם. התקשרתי לתמיכה של בזק והם אמרו לי שהמודם נותן נתונים לא טובים וקבלתי במקום rotal rta1320 שרשום עליו ADSL2+ ולטענת בזק נותן נתונים מעולים (לאחר בדיקה חוזרת איתם).

מאז שהחליפו לי את המודם הפסיקו בעיות הסנכרון והוא עומד בכול עומס (כן, גם ב-bittorrent), כאשר הוא מוגדר כמודם בלבד ולא כראוטר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים