עבור לתוכן

מודמים של בזק ומודמים של הוט

Featured Replies

פורסם

אותו אפשר להגיד לגבי speed touch home

המודמים האלו מחזיקים 10 שנים בלי בעיות.

• תגובות 64
  • צפיות 8.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

אהה,אני מניח שאתה צודק,אבל אני רוצה לדעת ממישהו שיש לו כמה זמן זה מחזיק לו בנתיים(אז אני אשמח אם שי יענה)

פורסם

510 במקור היה אמור להיות מחולק ללקוחות עסקיים ואיכשהו בטעות הגיעה ללקוחות פרטיים בכמויות לא גדולות.

אין לו שום יתרון מיוחד למשתמש ביתי שרק רוצה ADSL.

מאיפה שמעת את זה? אולי אתה מתכוון ל510 עם ה4 חיבורי LAN.

מה510 "הרגיל" חולקו כמויות די רציניות... אני זוכר שנכנסתי לתמיכה בבזק בדיוק בגל המאסיבי של שידרוג המרכזיות, מה שהצריך עדכון קושחה במודמים האלו. בעקרון זה היה אחרי שהלקוחות קיבלו דיסק לעדכון והמוקד קיבל את רוב השיחות ועדיין היינו מקבלים לא מעט כאלו, כלומר לא היו מעט כאלו מסתובבים.

אישית זה המודם שאני הכי אוהב, הוא מסתנכרן טוב (למרות שפחות טוב מהSTH), הוא יודע לעבוד עם APIPA, הוא חזק בצורה לא נורמלית וממש קל לעבוד איתו כנתב. האחד שהיה לי החזיק בתור נתב תוכנות שיתוף יותר טוב מרוב הנתבים ביתיים שיצא לי להתעסק איתם.

פורסם

devilh

הוא אצלי מ 2004-2005 ככה אני לא זוכר במדדויק הוא עובד כרואטר שמחובר לסווי'ץ עם 4 מחשבים

פורסם

מאיפה שמעת את זה? אולי אתה מתכוון ל510 עם ה4 חיבורי LAN.

מה510 "הרגיל" חולקו כמויות די רציניות... אני זוכר שנכנסתי לתמיכה בבזק בדיוק בגל המאסיבי של שידרוג המרכזיות, מה שהצריך עדכון קושחה במודמים האלו. בעקרון זה היה אחרי שהלקוחות קיבלו דיסק לעדכון והמוקד קיבל את רוב השיחות ועדיין היינו מקבלים לא מעט כאלו, כלומר לא היו מעט כאלו מסתובבים.

כן, אני מדבר על הגרסא על ה 4 פורטים.

הוא במקור היה מיועד להיות מחולק ללקוחות עסקיים עם multi vc ו ipvpn לפני שלוש שנים.

פורסם
  • מחבר

אז שניה,ה-SPEED TOUCH HOME יותר טוב?

פורסם

לא, ה510 יותר טוב.

פורסם
  • מחבר

אפילו אם ה-510 בגרסאת המודם בלבד(ללא 4 יציאות LAN)

פורסם

כן.

פורסם
  • מחבר

ויש פה הסכמה שה-510 בגרסאת המודם ללא ראוטר טובה יותר ממה שבזק מחלקת היום....?

(מצטער על הניג'וזים-פשוט עם כל החרא שאכלתי מהמודם הנוכחי,אני רוצה לקנות אחד שיתן לי ראש שקט).

עוד שאלה-בגרסה הזאת של המודם(ללא ראוטר)-אני מגדיר DNS דרך המודם או שזה במחשב?(כשיש ראוטר אז זה במכשיר....את זה אני יודע)

פורסם

בקשר להוט - יש לי פה את הMotorola SB4101 מחובר לחשמל משנת 2000 בערך.. המודם הזה פשוט חיה רעה

פורסם
  • מחבר

יש מצב שאני שם ידיים על הדגם : speedtouch 510E (מודם בלבד,כניסת WAN יציאת LAN, חיבור לחשמל,אפילו ללא USB)

פורסם

אני עם אלקטל STH כבר איזה 200 שנה על PPPoE מחובר לנתב של D-Link ולאחרונה שידרגתי ל-3 מגה וראיתי שאין ממש שיפור בביצועים.

לקחת מבזק מודם נתב אלחוטי Asus AM604g חינם, חיברתי אותו במקום האלקטל וה-D-Link והמהירות עלתה פלאים והיציבות לא נפגעה.

אולי ה-510 עושה עבודה יותר טובה, אבל ה-STH די איכזב אותי.

נראה לי שאני משבית את האלקטל לבינתיים.

פורסם
  • מחבר

וה-STH אמור לעמוד עד 5 מגה נכון..?(וכך גם 510 ?)

פורסם

ככה אומרים

אבל אני די מאוכזב ממנו אחרי ששידרגתי מ-1.5 ל-3

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים