פורסם 2008 במאי 1217 שנים במחשב שלי יש צורב CD וכונן DVDאך לא צורב DVD אני רוצה צורב DVD שתומך בלייטסקרייבלפי מה שהבנתי אין כבר את ה- 62 של LG כבר אצל היבואנים?איזה עוד צורב SATA מומלץ? בבקשה תתנו דגם מלאעד 200 שקל.ועוד שאלה.מקבלים עם הצורב קבל\כבל(איך אומרים?) SATA או שצריך להשיג?כי אין לי עוד קבל\כבל של SATA רק את ההוא של ההארדיסק.תודה.
פורסם 2008 במאי 1517 שנים מחבר ?????בבקשה קונה היום או מחר.אני לא מבין איך אחרים חדשים פה קבלים עזרה ואני שכל הזמן עוזר לאחרים במיוחד בפורום מפרטים לא זוכה להתייחסות.
פורסם 2008 במאי 1517 שנים אני אישית לא כזה מבין גדול בעניין,אבל גם פה בסטיקי וגם באתרים אחרים,בעיקר אם lightscribe חשוב לך משום מה אזי ה ASUS DRW-2014L1T מומלץ. http://ksp.co.il/hmain.php?uin=5159כבל sata עולה 15 שח באתר שלהם אבל לפעמים בחנויות מביאים חינם - יש להם סטוקים במעבדה.לי אישית נתנו באייבורי כבל על קנית צורב בלי שאלות.קניתי לחבר את הSamsung SH-S203B שלא תומך תומך בlightscribe אבל הוא עולה 98 שח ומומלץ בהרבה מקומות
פורסם 2008 במאי 1517 שנים מחבר בסטיקי רשום שהוא מוגבל למספר מצומצם של צריבות או משהו... מה זה אומר? שאם אני יצרוב נגיד 2 קופסאות הוא יפסיק לצרוב?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.