עבור לתוכן

עזרה בהתקנת XP על נייד DELL VOSTRO

Featured Replies

פורסם

שלום,

רכשתי VOSTRO 1500 עם XP. כשאני מתחיל את ההתקנה של הXP אני רואה שההארד דיסק מחולק למחיצת C של 2GB וקוראים לה OS. כשניסיתי למחוק אותה על מנת שתהיה לי מחיצה אחת הוא רשם לי שזו מחיצה של מערכת הפעלה ושהיא יכולה להכיל קבצים חיוניים ושרצוי לא למחוק אותה. המחיצה היא FAT32. האם רצוי להשאיר את המחיצה ולהתקין עליה את הXP? אם כן מה איזו מערכת קבצים רצוי לשים בשאר הנפח FAT32 גם כן או NTFS?

לאחר ההתקנה אני פשוט מכניס את הדיסק של DELL ומתקין את הדרייברים הדרושים וזהו או שיש עוד משהו שעליי לדעת/לעשות?

תודה רבה.

פורסם

המחיצה הזו היא מחיצת שחזור שמאפשרת לשחזר את המחשב למצב התחלתי כפי שקיבלת אותו. אם תמחק אותה, לא תוכל להפעיל את השחזור של Dell.

פורסם
  • מחבר

זאת אומרת שאני צריך להתקין עליה את המערכת הפעלה?

למה בעצם אני צריך את השחזור הזה?

מה לגבי הFAT32 או NTFS?

פורסם

למה אתה צריך את השחזור הזה?

אם נניח אין לך מערכת הפעלה מקורית משלך, או שאתה רוצה להמעיט בעבודת התקנת דרייברים אח"כ.

השחזור הזה מחזיר את המחשב למצב בדיוק כמו שהוא היה כשקיבלת אותו חדש. מחיצת השחזור הזו מגיעה במקום דיסק התקנה של מערכת הפעלה.

אם אתה לא צריך תמחק, אם אתה צריך - תתקין על המחיצה השנייה.

לא יודע איך מתבצעת הגישה למחיצה הזו בווסטרו, אז יש סיכוי שהיא במילא לא תהיה נגישה אחרי שתתקין מערכת הפעלה משלך שדורסת את ה-Boot Sector שלהם.

עדיף להתקין NTFS.

פורסם
  • מחבר

כשקיבלתי את המחשב הוא היה ריק כי לא התקינו לי עליו את מערכת ההפעלה. יש לי את הדיסק של מערכת ההפעלה, אז נראה לי שפשוט אעשה מחיצה אחת NTFS.

תודה על העזרה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים