פורסם 2008 במאי 1117 שנים התחממות... סביר להניח תבדוק שהקירור של המעבד יושב טוב הכל דולק .. כלומר אין ציפצופים אין כלום ?
פורסם 2008 במאי 1217 שנים מחבר אין שום דבר הוא שקט מאוד פשוט אחרי 15 שניות הוא מתכבה יש מצב שזה הגדרה בביוס?
פורסם 2008 במאי 1217 שנים לא לפתוח נושא כפול, קרא את חוקי הפורום.http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=335218.msg0#newאתה רואה תמונה כלשהיא על המסך?בדקת את צלעות הקירור של המעבד, לפני שאתה מכריז ש"אין שום דבר"?
פורסם 2008 במאי 1217 שנים מחבר רואים תמונה רגילה כעבור 15 שניות המחשב מתכבה מעצמו לא בדקתי את צלעות קירור כי אני לא יודע ממש איך אשמח אם תסביר לי
פורסם 2008 במאי 1217 שנים סביר להניח שזו בעיית חימום. פתח תמחשב, תבדוק שהמאורר של המעבד עובד ותקין, ונקה אותו. אני ממליץ לך לנקות עם קיסם שיניים בין צלעות הקירור כי ככל הנראה הצטבר שם אבק שמפריע לקירור
פורסם 2008 במאי 1217 שנים מחבר המאוורר נקי ניקיתי אותו עם שואב אבק לא היה בו הרבה אבק בכלל יכול להיות שזה הגדרה בביוס?
פורסם 2008 במאי 1417 שנים אין מצב שזה הגדרת ביוס ..תיכנס לביוס מהר . ותראה אם אתה יכול לראות את הטמפ של המעבד שמה
פורסם 2008 במאי 1417 שנים איך בודקים את הצלעות קירור? לראות שאין אבק בין הצלעות, שהמאוור מסתובב כמו שצריך (בדקת כבר, לפי מה שכתבת) ושהצלעות מותקנות כמו שצריך על המעבד (מגע מלא, לא "רוקדות" במקום).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.