עבור לתוכן

OMG - אינטל סוגרת אוברקלוק למחצה ב-NEHALEM

Featured Replies

פורסם

שימו לב לזה! - http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=7255&Itemid=35

הסבר:

ערכת השבבים היקרה של אינטל למעבדי ה NEHALEM היא ה BLOOMFIELD , אינטל רוצה

לאפשר המהרה רק לצרכנים אשר ירכשו את ערכת השבבים היקרה ולכן אינטל הכניסה במעבדי ה-NEHALEM שעון PLL

ובמקביל בלוח האם שעון נוסף , כך שאם השעון החיצוני והשעון הפנימי לא עובדים באותו תדר , הרי שהמעבד יעבוד במהירות הרגילה שלו , ללא שום המהרה.

סיכום:

אינטל הולכת להפסיד בקטנה עקב מהלך זה!,כל המשתמשים ''הביתיים'' המעוניינים ב''אוברקלוק למחצה''/המהרה ''בקטנה'' לא ילכו לשלם עוד כמה מאות שקלים בשביל הלוח שאינטל תשים בו את שעון ה-PLL.

לפי דעתי - AMD - זה הזמן לנקום!,אחרי מהלך כזה מצד אינטל (לא שהוא עד כדי כך משמעותי),אני מאמין שאם AMD תגיב בצורה קצת שונה ממה שהיא עשתה עד כה, - יש לה סיכוי להכניס מעבדים לשוק האוברקלוק,ובכך ליצור גל מכירות.

-אני לא אומר שאינטל הולכת להפסיד את כל שוק האוברקלוקרים/גיימרים עקב מהלך זה,

כמובן שהאוברקלוקרים המקצועיים לא יהססו לקנות גם את לוחות האם ''התומכים באוברקלוק של מעבד זה'' מכיוון שה-NEHALEM צפוי

להציג ביצועיים טובים יותר מה - core 2,אני רק אומר שהיא תפסיד כמה אחוזים מעטים של משתמשים.

ד''א,

רק בעני המילה ''אוברקלוק'' איבדה כל משמעות אחרי הודעה זאת?

MuTaTiOn.

פורסם

אין סיבה לדאגה , יצרניות לוחות האם ימשיכו לאפשר OC גם בערכות השבבים החדשות

פורסם
  • מחבר

אבל המעבד דורש ''שעון'' בשבבים.

ייתכן שעדיין יתאפשר OC?

פורסם

אם באמת המהלך הזה של אינטל יגביל את אפשריות האוברקלוק למשתמשים "הבתיים" ,אז זה כבר משחק מלוכלך שלה.

ככה זה כשהם מונופול,הם עושים מה שהם רוצים.

צריך לברך כל יום שיש את AMD ,אחרת היום עוד היינו עם פנטיום 2 ,במחשב שעולה 5000 ש"ח.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים