עבור לתוכן

מחפש מסך מחשב FULL HD בשביל Playstation 3

Featured Replies

פורסם

היי... אני בקרוב הולך לקנות PS3, ואני מחפש מסך מחשב (דגש על מחשב... אני רוצה להעמיד אותו על השולחן, ולפעמים לראות בו סרטים דרך המחשב עצמו, או אפילו לשחק) שיתמוך ברזולוצייה FULL HD של הPS3...

אני מחפש משהו בסביבות ה24 אינץ', והתקציב הוא 3000 שקל, או אפילו קצת יותר אם זה בשביל שיפור גדול...

אני לא ממש מבין במסכים, ולפי מה שהבנתי לא כל המסכים מתחברים טוב לPS3 בצורה האיכותית ביותר- אז אני בא לכאן לעזרה...

תודה מראש [[;

פורסם

ברוב המשחקים PS3 לא מוצי פלט של FHD ואפילו לא קרוב לזה. זה יהיה סתם בזבוז לקנות מסך FHD אם אתה מתכוון בעיקר לשחק עליו עם ה PS3.

חפש דל 2407WFP, למרות שקשה מאוד למצוא חנות שעדיין מחזיקה אותם.

פורסם
  • מחבר

המשחקים של הPS3 הם לא FULL HD? משום מה היה לי הרושם שהם כן... אבל הסרטים והגודל עדיין חשובים לי...

קראתי קצת על ה2407WFP, ואומרים שיש לו בעיות חיבור עם הPS3... צריך להמיר את הHDMI בDVI...

ל2408WFP לעומת זאת אומרים שאין את הבעיה הזאת...

אתם חושבים שה2408WFP באמת שווה את ה3400 שקל?

אפשר להקטין בו את הרזולוציה (נגיד כדי לא להכביד על הכרטיס מסך של המחשב אם אני ארצה לשחק בו- אז כאילו להקטין את התצוגה של המסך בכמה אינצ'ים)?

איך מחליפים בין הPC לPS3? זה בלחיצת כפתור, או שאני אצטרך לשחק עם הכבלים כל פעם?

באיזה מרחק בערך כדאי לשבת ממנו כשמשחקים?

אין בעיות עם זוויות ראייה, נכון?

תודה מראש

פורסם

חחחחחחחחחח להקטין בכמה אינצ'ים...

אתה יכול להקטין את הרזולוציה, אבל לא בגודל של המסך אלא בפיקסלים שלו, כך שככל שתרד ברזולוציה התמונה תהייה יותר מתוחה ולא יפה...

אני ממליץ לך על המסך 28" של HANNSPREE אחלה מסך רק ב3000 ש"ח...

פורסם

מה אתה רציני 3000 אצל היבואן עולה 2200 שקל

פורסם

מחיר רגיל לצרכן או לדילר?

כי ב CDLOG זה 2300 לדילר ואצל מור לוי 2000 לדילר...

פורסם

חח הם מרוויחים עליו לא מעט...

פורסם
  • מחבר

אתה יכול להקטין את הרזולוציה, אבל לא בגודל של המסך אלא בפיקסלים שלו, כך שככל שתרד ברזולוציה התמונה תהייה יותר מתוחה ולא יפה...

אני ממליץ לך על המסך 28" של HANNSPREE אחלה מסך רק ב3000 ש"ח...

התכוונתי שבמקום להקטין את הרזולוציה ושהכל יהיה מתוח על כל המסך, להקטין את הרזולוציה, ושגם התצוגה של המסך תקטן... יענו שאם מקטינים ל1280 על 1024, אז זה באמת יהיה 1280 על 1024 פיקסלים, ותהיה מסגרת שחורה כזאת...

ואפשר בבקשה לינק לחנות שמוכרת את זה ב2200? Oo

פורסם

רק שתדע, חנויות מרוויחות גרושים על מסכים. בין 9-12% בד"כ.

חח הם מרוויחים עליו לא מעט...

דבר ראשון, במור לוי זה לא 2000 שקל לחנות. זה 2300.

מחירון דילרים הוא מחירון ללא מע"מ, כאשר המחיר בפועל לחנות/דילר הוא עם מע"מ.

פורסם

וואו לא ידעתי את זה!

אז אתה רוצה להגיד לי שכל הזמן הזה אבא שלי שילם 15.5 אחוזים בלי שידע?

ועכשיו ברצינות, אני יודע את זה, אבל אם זה עסק קטן\פרטי אתה משלם מע"מ אבל כל חודש מחזירים לך את כל המע"מ ששילמת(לא החנויות)

אז יוצא שהמחיר הסופי האמיתי הוא 2000...

ללהב רחב, לא נראה לי שאפשרי...

אבל בד"כ במשחקים יש אפשרות להקטין את המשחק כך שיהייה בחלון קטן, וכך תוכל לבחור כל רזולוציה שבא לך והיא לא תהייה מתוחה, עם שולחן העבודה ברקע...

אם אתה רוצה כל פעם שאתה משחק תהפוך את הרקע לשחור ואז יהייה בדיוק איך שרצית חח...

פורסם

אני לא יודע איך זה לדילרים- אבל לחנויות זה מרוכז שנתי.

וזה לא בדיוק שמחזירים לך כסף על כל המע"מ ששילמת, זה פועל בצורה קצת אחרת (שוב, אצל חנויות, לא יודע לגבי דילרים)

עבדתי בחנות מחשבים חצי שנה, אני יודע בדיוק מה הולך עם מי :\

אבל אל תחשוב שרווח של חנות הוא הרווח של המחיר בחנות פחות המחיר מהיבואן ללא מע"מ. זה לא הוגן כלפיהם, ולא פעם לקוחות באים בדרישה להוריד את המחיר עד כדי הפסד (זכור לי מקרה של שני חבר'ה שבאו עם 2000 שקל, והתחילו לתת לי רשמת חלקים שעולה 2700 שקל. ואחרי זה עוד הייתה להם החוצפה להתלונן שאני לא נותן 25% הנחה....... ישראלים |: )

פורסם

המחיר המדוייק במור לוי כולל מעמ

2227

פורסם

כן אבל בד"כ מקבלים החזר על המע"מ(תלוי איזה בעל עסק אתה)

פורסם

זה לא מדוייק.

יש לי את הדל 2408, יש לו מוד מיוחד (מובנה במסך) שמאפשר לראות ברזולוציה שנבחרה בכרטיס (נניח 1024X768) רק על החלק היחסי במסך (!)

דהיינו - אין מתיחת תמונה - הגדלת פיקסלים - או ירידה באיכות. רק צמצום שטח התצוגה.

זו אופציה שמשהו עשה שיעורי בית לפני שהביא אותה לעולם.

מעבר לזה המסך הוא מ-ד-ה-י-ם ואין לו תחרות היום בשוק ברמת המחיר שלו.

ההשקעה הכי טובה שלי בשנים האחרונות כשזה נוגע למחשבים (ותודה ליעקב!)

:xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים