פורסם 2008 במאי 1017 שנים xmnt2001 program not foundיש לי שני מחיצות על הדיסק הקשיח והגדלתי את מחיצה D שלי עם PARTION MAGIC וזה מה שמופיע לי לאחר אתחול.. מישהו יודע מה זה אומר הבעיה הזאת ? ? [attachment deleted by admin]
פורסם 2008 במאי 1017 שנים תעשה ריסטארטותקליק על F8 ותבחר בSAFE MODEאחרי שהגעת לשם , תיכנס לSTART , ואח"כ RUNתכתוב REGEDITתגיע לכתובת הזו HKLM\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Session Manager תראה את הערך קוראים לו BOOTEXECUTE בצד ימיןדאבל קליק על BOOTEXECUTEותשנה את הערך ל ---->autocheck autochk *אם לא הסתדר תנסה --->PDBoot.exe autocheck autochk *
פורסם 2008 במאי 1217 שנים מחבר ה PM מחפש חלק כלשהו בתוכנה .. תנסה להתקין מחדש את התוכנהאני לא יכול להתקין שוב את התוכנה.. התוכנה יושבת על דיסק.. אני אנסה את האופציה של ה- REGEDIT
פורסם 2008 במאי 1317 שנים זה תוכנה טובה מאוד עם היא מצליח.זה תוכנה זבל אם עושה בעיה.אז לא מריצים תוכנה זה אם אין גבוי מלא. זה גם מה התוכנה אומרת לך לפני אתה מתקין אותה.
פורסם 2008 במאי 1417 שנים גם לי קרה פעם משו כזה..פשוט תחזיר הכל למצב הקודם..אני מניח שהקטנת מחיצה, אז תחזיר אותה לגודל שהיא הייתה מקודם..זה עזר לי...
פורסם 2008 במאי 1417 שנים אתם צריך להבין שלשנות מחיצה זה כמו נתוח של מוח בדרך של האף עם רובוט שמדבר עם רופא באוסטרליה דרך אינטרנט ישראלי.מסובח מאד מאד ולכן מסוכן מאד בלי קשר לתוכנה כזה או אחר.אז בדרך קלל מצליח - ולפעמים חולה מת.
פורסם 2008 במאי 1417 שנים ואמפייר מאסטר איך ידעת? אתה גאון!!איבן אתה ממש טועה... אין כאן שום קשר לניתוחים... זה עניין פשוט מאוד יחסית.... הבעיה היא עם הפארטישן מג'יק.מאז ומתמיד היא עשתה לי ולכל מי שאני מכיר בעיות... לעומת זאת... לא ראיתי פעם אחת שGPARTED עשתה תקלה כלשהי למישהו ויש לי ניסיון נורא גדול וטוב איתה...תוכנה מעולה! לעומת פארטישן מג'יק שאני בכלל לא מבין איך אפשר לבקש כסף על תוכנה כזאת....
פורסם 2008 במאי 1417 שנים חברה בואו נתן לדיון את הכבוד שהוא צריך אנחנו לא מדברים פה על מי יותר טוב...אז בבקשה בואו לא נמשיך את הדיון יותר מדי .. ושהסוף שלו יהיה כאןואני מאוד שמחתי לעזור ולשמוע שהבעיה נפתרה
פורסם 2008 במאי 1517 שנים קראתי כאן היום על ה - GPARTED .הורדתי את גרסת ה LIVE CD ."שיפצתי " את חלוקת הכונן הקשיח בצורה מצוינת.היו לי 2 מחיצות קטנות לא מפורמטות + מחיצה קטנה של לינוקס. כוננים שמערכת החלונות סירבה לגשת אליהם , לפרמט אותם או לאחד אותם.באמצעות ה - GPARTED מחקתי את שלושתן . את הכונן האחרון שלי הגדלתי לכל הגודל האפשרי שנוצר. כך הרווחתי כ- 9 ג'יגה בייט שעד היום היו ללא יכולת שימוש.כלי מדהים.אגב , בזמנו ניסיתי לעשות את אותו הדבר עם PM . כמעט שבק לי המחשב.תודה לממליצים ומצטרף להמלצתם על ה GPARTED .יהודה.
פורסם 2008 במאי 1517 שנים gparted כלי עבודה מעולה מעצם העובדה שהוא לא עולה כסף ועונד מצויין עם כל מערכות הקבצים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.