עבור לתוכן

פורמט Blu ray-איך משתמשים?

Featured Replies

פורסם

שלום ראיתי שכרגע הפורמט החדש והמוביל שניצח את הHD הוא .Blu ray רציתי לדעת אם תוכלו לתת לי קצת פרטים עליו כמו איך אני אוכל לראות סרטים שלו במחשב מה הדרישות שלו? וראיתי שיש גם משחקים שלו בקיצור קצת הסבר עליו..הבנתי שצורבי הפורמט יגיעו לראשונה לארץ בספטמבר ויעלו יחסית יקר באזור ה900 ש"ח..

פורסם

צורבים של BR יש כבר יותר משנה, המחיר שלהם כרגע נע בסביבות ה2500 שקל, ודיסקים עולים כ200 שקל לדיסק.

משתמשים בו בדיוק כמו בכל פורמט אחר...

::)

פורסם
  • מחבר

אתה רציני כול כך יקר? אז זה לא משתם בכלל לשוק הביתי..והבנתי שמשתמשים שאלתי אם צריך משהו מיוחד במחשב כמו יותר זכרון או לא יודע מה זאת אומרת מה הוא דורש?

ובקשר למשחקים ראיתי שיש גם משחקי BR ..מה הם דורשים ואיך משיגים אותם?

ובקשר לפורמט שאמרו שמת בגלל BR ה-HD אתה ממליץ לקנות צורב שתמוך בו ובכלל מערכת שתתמוך בו או שלא שווה?

פורסם

בוא לא נגזים, צורבי BR נמכרים בסביבות ה- 1500 שקל ומדיה יחידה עולה בסביבות ה-100 שקל, אבל אכן זה עדיין יקר וגם צריבה איטית.

לצפייה בתכני HD ברזולוצייה מקסימלית אתה צריך מחשב עם לפחות שתי ליבות.

משחקים ב-BR הם רק בגלל שכל דיסק יכול לאכסן 25GB על שכבה אחת ו- 50GB על שתי שיכבות, בסה"כ זה בשביל חיסכון במקום לא יותר מזה.

HD-DVD זה פורמט מת, אין מה לקנות צורב שתומך ב- HD-DVD.

פורסם
  • מחבר

סבבה הבנתי..ורק דבר אחרון שלא ענית לי אם אני אוכל לראות סרטיי BR עם מחשב רגיל או שצריך משהו מיוחד כדי לצפות בהם במחשב/דרך המחשב בטלוייזה...

פורסם

תקרא שוב ותבין שכן כתבתי.

פורסם

לצורך צפיה בתכני HD צריך כרטיס מסך שתומך בתקן. אם לכרטיס המסך יש את החומרה היעודית לטיפול בוידאו המעבד הוא בחשיבות משנית.

פורסם
  • מחבר

אוקיי הכרטיס מסך שלי יהיה -8800G GT הוא יתמוך ב2 הפורמטים הללו?<

פורסם

אתה יכול להוריד מכאן כלי שבודק את יכולות המחשב שלך והתאמתו לצפייה בתכני HD.

http://www.cyberlink.com/english/support/bdhd_support/diagnosis.jsp

בעקרון כל מעבד של שתי ליבות יספק בהחלט את הדרישות לצפייה בתכני HD. וזאת בהנחה שהפענוח של הדחיסה (בעיקר H.264) מתבצע על ידי המעבד.

כרטיסי מסך מכילים חומרה יעודית שמיועדת להסיר את העומס מהמעבד. עבור כרטיסי NVIDIA זוהי תכונת ה-PureVideo והכרטיס שלך 8800 אכן מתאים.

מידע נוסף ניתן למצוא כאן

פורסם
  • מחבר

תודה לך אבל שאלתי היא האם כול מה שאמרת תקף גם לגבי פורמט ה-BR ?

כי בעצם HD זה פורמט מת יותר חשוב אם אוכל לצפות בסרטי BR..

פורסם

HD-DVD הוא פורמט מת.. HD זה High Definition וזה מונח כללי לצפייה ברזולוציות גבוהות.

BR בפרט מספק תוכן HD.

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה זאת אומרת שמה שאמרתם תקף גם לגבי BR ועים ה8800GT וה-Q6600 שלי הוא יוכל לעבוד...

פורסם
  • מחבר

המחשב עוד לא הוזמן אבל תודה על העזרה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים