פורסם 2008 במאי 1017 שנים שלום ראיתי שכרגע הפורמט החדש והמוביל שניצח את הHD הוא .Blu ray רציתי לדעת אם תוכלו לתת לי קצת פרטים עליו כמו איך אני אוכל לראות סרטים שלו במחשב מה הדרישות שלו? וראיתי שיש גם משחקים שלו בקיצור קצת הסבר עליו..הבנתי שצורבי הפורמט יגיעו לראשונה לארץ בספטמבר ויעלו יחסית יקר באזור ה900 ש"ח..
פורסם 2008 במאי 1017 שנים צורבים של BR יש כבר יותר משנה, המחיר שלהם כרגע נע בסביבות ה2500 שקל, ודיסקים עולים כ200 שקל לדיסק. משתמשים בו בדיוק כמו בכל פורמט אחר... :
פורסם 2008 במאי 1017 שנים מחבר אתה רציני כול כך יקר? אז זה לא משתם בכלל לשוק הביתי..והבנתי שמשתמשים שאלתי אם צריך משהו מיוחד במחשב כמו יותר זכרון או לא יודע מה זאת אומרת מה הוא דורש?ובקשר למשחקים ראיתי שיש גם משחקי BR ..מה הם דורשים ואיך משיגים אותם?ובקשר לפורמט שאמרו שמת בגלל BR ה-HD אתה ממליץ לקנות צורב שתמוך בו ובכלל מערכת שתתמוך בו או שלא שווה?
פורסם 2008 במאי 1017 שנים בוא לא נגזים, צורבי BR נמכרים בסביבות ה- 1500 שקל ומדיה יחידה עולה בסביבות ה-100 שקל, אבל אכן זה עדיין יקר וגם צריבה איטית.לצפייה בתכני HD ברזולוצייה מקסימלית אתה צריך מחשב עם לפחות שתי ליבות.משחקים ב-BR הם רק בגלל שכל דיסק יכול לאכסן 25GB על שכבה אחת ו- 50GB על שתי שיכבות, בסה"כ זה בשביל חיסכון במקום לא יותר מזה.HD-DVD זה פורמט מת, אין מה לקנות צורב שתומך ב- HD-DVD.
פורסם 2008 במאי 1017 שנים מחבר סבבה הבנתי..ורק דבר אחרון שלא ענית לי אם אני אוכל לראות סרטיי BR עם מחשב רגיל או שצריך משהו מיוחד כדי לצפות בהם במחשב/דרך המחשב בטלוייזה...
פורסם 2008 במאי 1117 שנים לצורך צפיה בתכני HD צריך כרטיס מסך שתומך בתקן. אם לכרטיס המסך יש את החומרה היעודית לטיפול בוידאו המעבד הוא בחשיבות משנית.
פורסם 2008 במאי 1117 שנים אתה יכול להוריד מכאן כלי שבודק את יכולות המחשב שלך והתאמתו לצפייה בתכני HD.http://www.cyberlink.com/english/support/bdhd_support/diagnosis.jspבעקרון כל מעבד של שתי ליבות יספק בהחלט את הדרישות לצפייה בתכני HD. וזאת בהנחה שהפענוח של הדחיסה (בעיקר H.264) מתבצע על ידי המעבד.כרטיסי מסך מכילים חומרה יעודית שמיועדת להסיר את העומס מהמעבד. עבור כרטיסי NVIDIA זוהי תכונת ה-PureVideo והכרטיס שלך 8800 אכן מתאים.מידע נוסף ניתן למצוא כאן
פורסם 2008 במאי 1117 שנים מחבר תודה לך אבל שאלתי היא האם כול מה שאמרת תקף גם לגבי פורמט ה-BR ?כי בעצם HD זה פורמט מת יותר חשוב אם אוכל לצפות בסרטי BR..
פורסם 2008 במאי 1117 שנים HD-DVD הוא פורמט מת.. HD זה High Definition וזה מונח כללי לצפייה ברזולוציות גבוהות.BR בפרט מספק תוכן HD.
פורסם 2008 במאי 1217 שנים מחבר אוקיי תודה זאת אומרת שמה שאמרתם תקף גם לגבי BR ועים ה8800GT וה-Q6600 שלי הוא יוכל לעבוד...
פורסם 2008 במאי 1217 שנים יעבוד בניחותא.בכל מקרה אתה יכול להוריד את התוכנה של cyberlink שתוודא זאת עבורך:http://www.cyberlink.com/english/support/bdhd_support/diagnosis.jsp
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.