פורסם 2008 במאי 1417 שנים הקונסולות הפרוצות לא עשו אף בעיה לרשת של מיקרוסופט אם כבר משחקים פרוצים ולא הקונסולות ואת זה אמרתי בבקשה תחסום כמו שחוסמים במחשב אבל לא את הקונסולה עצמה לטווח ארוך זה רק יגביר פיראטיות כי אנשים לא יקנו מקורים בגלל שהקונסולה חסומה בכל מקרה וזה לא רק מיקרוסופט נינטנדו הפסידה עותק מקורי אחד של SSBB מימני ולערכתי הפסידה מהרבה מאוד אחרים רק כי הגרסה המקורית לא פועלת על קונסולות פרוצות המשחקים עצמם של מיקרוסופט ונינטנדו גם ככה נפרצים למרות ההגנות לעשות הגנה על הרשת ממשחקים פרוצים במקום לשבש פעולה של משחק מקורי על קונסולה פרוצה יהיה הרבה יותר יעיל בואנה ממתי את נהיתה גאון בשיווק.הרי ברור לך שזה לא המחק שניפרץ זה הקונסולה...אז אולי אתה רוצה הכול בחינם ....אז למה צריך הגנות בכלל.אתה חושב שעם כולם יוכלו לגנב המצב היה יותר טוב ?לא נראה לך שזה קצת אבל קצת הזויי ?
פורסם 2008 במאי 1517 שנים מחבר לא אמרתי לך שיאפשרו לגנוב חופשי רק אמרתי שבמשחקים אם מצבי אונלין אפשר לחסום את האונלין למשחק הפרוץ כי זה הרבה יותר הגיוני ויגרום ליותר אנשים לקנות את המשחק
פורסם 2008 במאי 1517 שנים לא אכפת לי מה הם ישימו להגן על המשחק, מצידי פלאג USB בתוך האריזה.העיקר שלא יהיו להם סיבות לנטוש את פלטפורמת ה-PC לטובת קונסולות, בגלל סיבות פיראטיות.בקונסולות יש גם משחקים פיראטיים אז מה ההבדל?הדרך היחידה שקניית משחקים תהפוך למיינסטרים זה אם יהפכו את הקניה ליותר נוחה/נגישה וזולה. זה צריך לבוא מהצרכן אחרת זה לא יעזור כל מה שהחברות יעשו כי תמיד ימצאו דרך לפרוץ משהו סתם חבל שהם מסבכים את עצמם.
פורסם 2008 במאי 1517 שנים תורת התימחור ...זה תורה שלמה שמסבירה למה מוצר נמכר בכזה מחיר ...ומה הסיבה שמתמחרים משחק במחירים שעוררתים כאלה.בו נגיד שזה עושה את המשחק "יותר טוב" ולכן אנשים רוצים את זה על חשבון משהו אחר.זה נועד לרוב הציבור שלרוב "ישר"....והמודל הזה עובד.לגבי האנשים הפחות ישירים התורה הזה מזיקה ולמעשה עושה את הגניבה פיתרון יותר עדיף תמיד זה היה כך.לכן המגמה של חברות גדולות זה לחנך את הציבור שזה לא הוגן לגנוב.ןוכאן למעשה הענישה כדי ליצור הרתעה ...אולי אתה לא תירתע ...אבל אלה שרוכשים את הקונסליה יחשבו פעמים עם לפרוץ אותה ולסכן את המכשיר וכך חלק מהאנשים יעדיף להשאיר את הקונסוליה כמו שהיא.ולפי הבנתי די הרבה אנשים יבחרו לא לפרוץ אותה.
פורסם 2008 במאי 1517 שנים אני לא מבין אי אפשר לעשות הגנה דומה לזאת של סטים או שגם אותה פרצו ?לפתוח סטים זה יהיה יותר גרוע לדעתי. יתחילו להיות פריצות וגניבת חשבונות בדיוק כמו בסטים שיש עכשיו.ובישראל תיהיה פחות פיראטיות אם יורידו את המחירים כי לשלם על משחק 250-300 שקל זה פשוט לא נורמלי.אבל עכשיו זה לא יעזור אחרי שחצי מדינה כבר מומחים בהורדות ויודעים איפה למצוא איפה.
פורסם 2008 במאי 1517 שנים מחבר ToMerb1 אני יודע איך להוריד אבל מעדיף משחקים מקורים במחיר נורמלי במקום רק להוריד ההורדה זה כי המחירים באזור שלנו לא נורמליים והשרות פה לא קרוב לשרות בארצות הברית סתם לדוגמה נינטנדו DS עולה פה 1000 שקל במקום 130$ בארצות הברית http://www.bug.co.il/fpage.asp?c=416&t=23משחק לנינטנדו DS עולה 40-30$ בארצות הברית בארץ הוא עולה 320 http://www.bug.co.il/fpage.asp?c=418&t=23בתמחור כזה הגנות לא יעזרו גם אם הייתה הגנה בלתי עקיפה השוק הפוטנציאלי בכל זאת היה קטן בגלל התמחור אבל זה לא רק בארץ קטנה ולא נחשבת בתחום כמו ישראל יש ארצות הרבה יותר גדולות כמו ברזיל\ארגנטינה\הודו\סין\טייוון ועוד שהתמחור לא מותאם למצב הכלכלי בנוסף יש ציבור גדול באירופה וארצות הברית שגם לו התמחור גבוה מידי ובגלל זה גם שם יש משחקים פרוצים
פורסם 2008 במאי 1517 שנים הנה דוגמה קיצונית להבדלי המחירים בין סטים לחנויות בארץ:חבילת Unreal שלמה כולל Unreal 3:http://www.steampowered.com/v/index.php?area=sub&SubId=683&cc=IL45$ = בערך 160 שקלבארץhttp://freak.org.il/sg_product~210112007~3~1.htmhttp://freak.org.il/sg_product~99160729115~3~1.htmסך הכל 448 שקל
פורסם 2008 במאי 1517 שנים הבעיה שהכל יקר בארץ...נגיד פלסטיישן? הייתי מת לקנות... אבל זה פשוט לא שווה את זה.כל משחק 300-500 שקל זה לא הגיוני.פלסטיישן 3- 3.5 אלף שקל... גם יקר וגם 7 משחקים עולים יותר מהמכשיר עצמו.בגלל זה יש פיראטיות [הסיבה העקרית]ובאמת זה יותר כיף עם משחק מקורי לבוא לדעת שזה בטוח יפעל לקבל חוברות והכל.
פורסם 2008 במאי 1517 שנים לפתוח סטים זה יהיה יותר גרוע לדעתי. יתחילו להיות פריצות וגניבת חשבונות בדיוק כמו בסטים שיש עכשיו.ובישראל תיהיה פחות פיראטיות אם יורידו את המחירים כי לשלם על משחק 250-300 שקל זה פשוט לא נורמלי.אבל עכשיו זה לא יעזור אחרי שחצי מדינה כבר מומחים בהורדות ויודעים איפה למצוא איפה. המחיר בארץ בעייתי, זה בטוח, ואני אומר את זה בתור אחד שמוכר משחקים, אבל הבעיה הכי גדולה היא המנטאליות הישראלית. ישראלים קמצנים. ישראלים רק מחפשים איפה לחסוך. גם אם משחק יעלה 100 ש"ח עדיין יגידו בשביל מה לשלם 100 אם אפשר להשיג בחינם. הפיתרון הוא אכיפה והורדת מחירים, אבל לאף אחד פשוט לא אכפת...
פורסם 2008 במאי 1517 שנים מחבר יש סיבה שישראלים מחפשים איך לחסוך מזינים אותנו במס גבוה מכל מיני סוגים ולאנשים אין יותר מידי כסף פנוי אבל אני יגיד לך ככה ברגע שמשחקי קונסולות בארץ יהיו 200 שקל למשחק חדש ו100 שקל למשחק חדש לנידות אני לא יפרוץ את הקונסולות שלי
פורסם 2008 במאי 1617 שנים מי ישמע כאילו אנחנו היחידים בעולם שמשלמים מס הכנסה גבוה. לאנשים יש מספיק כסף פנוי, פשוט לא יודעים להשתמש בו נכון. תשמע, אתה אולי לא, אבל אחרים כן. הם מעדיפים לשלם פעם אחת ולקבל משחקים בחינם במשך שנים. עד שלא תהיה אכיפה אמיתית ואנשים יבינו שגניבת תוכנה/משחק שווה ערך לגניבת מוצר שום דבר לא ישתנה.
פורסם 2008 במאי 1617 שנים אני מסכים .אני יש לי שני חברים עם 360 פרוץ ועוד כמה אנשים שאני מכיר וכולם שאלו אותי למה אני לא פורץ יש לי תשובה אחת הלייב .למרות שזה מבאס אותי כי בגלל שכרגע אני לא עובד אין לי כסף ולוקח לי שנתיים להשיג משחק וגם אז זה קנס אחשרמוטה זה הדבר היחיד שמונע ממני לפרוץ ואולי זה מה שצריך לעשות מעבר להורדת מחירים לתת לאנשים סיבה טובה למה לא לפרוץ ולא רק לנסות להעניש אנשים שפורצים
פורסם 2008 במאי 1617 שנים מחבר nuts4ford אנשים שקונים משחק קונסולה פעם בהרבה זמן גם ככה לא גורמים לרווחים משמעותים לחברה של הקונסולה תזכור שהרבה קונסולות סובסדות בשנה שנתיים הראשונות וזה יכול להגיע למצב שהלקוח יצתרך לקנות איזה 10 משחקים רק שהקונסולה תגיע לאיזון בקיצור כל עוד אתה לא קונה הרבה משחקים זה שאתה לא פורץ את הקונסולה לא עוזר הרבה לתעשיה
פורסם 2008 במאי 1617 שנים תראה מיקרוסופט חוסמת שרות LIVE מאנשים אם קונסולות פרוצות והם עושים חסימת קונסולה ולא חסימת משחק פרוץ לדעתי זה אחד מהדברים המטומטמים ביותר זה בעצם אומר לגימר או שאתה קונה משחקים מקורים בלבד ואז יכול לשחק במולטי שגם ככה בתשלום או שאתה קונה\משיג רק פרוצים וזהו מה הם חושבים שכל קוני\משיגי הפרוצים יעשו ? הם לא מבינים שיש סיבה למה אנשים קונים משחקים פרוצים ? אני חושב שזה פשוט מטומטם מה שעוד יש משתמשים חוקים שקיבלו חסימות ובנוסף בכל גל באנים היו דיווחים על שיבוש בשרות הLIVE כי כנראה השרתים היו צריכים לעשות הרבה עבודה לגלות משתמשים לא חוקים זה אחד הדברים המטומטמים ביותר??? בדיוק הפוך זה אחד הדברים המעולים שהם עשו.זה שיא החוצפה שגם תעתיק את המשחק וגם תשחק בזה לייב.כאן גם אני חושב שזה עובר את הקו האדום ואם אנשים לא יבינו את זה בדרך הקלה אז הם יבינו את זה בדרך הקשה.
פורסם 2008 במאי 1617 שנים מחבר אתה לא מבין שהם חוסמים את הקונסולה ולא את המשחק ?למה שמשהו שקנה 360 שנחסמה מLIVE יקנה משחקים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.