פורסם 2008 במאי 1217 שנים העתיד זה Steam ודומיו...אני משתמש ב Steam בהנאה רבה, לא צריך לדאוג בקשר לגרסאות של משחקים, לא צריך קופסאות על המדף,לא צריך שיהיה CD בכונן. המחירים נמוכים בהרבה ממה שעולה משחק בארץ. שער הדולר מאוד נמוך...יש כמובן בעיות, אבל הם יפתרו ברגע שתהיה תחרות רצינית.
פורסם 2008 במאי 1317 שנים העתיד זה Steam ודומיו...אני משתמש ב Steam בהנאה רבה, לא צריך לדאוג בקשר לגרסאות של משחקים, לא צריך קופסאות על המדף,לא צריך שיהיה CD בכונן. המחירים נמוכים בהרבה ממה שעולה משחק בארץ. שער הדולר מאוד נמוך...יש כמובן בעיות, אבל הם יפתרו ברגע שתהיה תחרות רצינית. אם העתיד הוא Steam אני מפסיק לקנות משחקים מקוריים. כשאני משלם כסף אני רוצה להחזיק ביד מוצר. אני רוצה לראות את הדיסק המקורי וחוברת הדרכה אפילו שזה מגיע בקופסאת DVD זולה כי אירופאים קמצנים. אני לא רוצה לקנות משחקים ב"כאילו". למה אני לא יודע... אולי בגלל שגדלתי על המשחקים של תחילת שנות ה-90 שהגיעו בקופסאות קרטון מהודרות. לא יודע. דבר אחד בטוח - בשבילי הפצה דיגיטלית זה לא העתיד.
פורסם 2008 במאי 1317 שנים ונניח שהחברה קורסת?זה אומר שבפעם שתפרמט את המחשב כל המשחקים שקנית הלכו קאפוט.אלא אם כן הם יתנו אפשרות לצרוב עותק של המשחקים.לא מזמן גם היתה בעיה עם שרתי האימות שלהם, מה שגרם גם כן לבעיות לשחק אונליין.אז ל-STEAM יש חסרונות ברורים, אבל יש להם לאן להתקדם.השאלה אם יש להם רצון.מעבר לכך, כפי שכולם רואים כל ההגנות עד היום נפרצו.הגנות על משחקים, הגנות על תוכנות והגנות על מוסיקה.וכמו תמיד מי שסובל באמת הם המשתמשים החוקיים.אני אתן לכם דוגמא, המשחק האחרון שקניתי הוא COD4 ולמרות שהמשחק הוא חוקי, הורדתי את ה-NOCD שלו בגלל שזה מציק כשצריך להכניס/להחזיק את ה-DVD בכונן כל פעם כשמשחקים.וזאת עוד הגנה שבאופן יחסי פחות מציקה, אני לא רוצה לחשוב על כל ההגנות שהוצעו פה וכמה הן יפריעו.
פורסם 2008 במאי 1317 שנים אולי אתה מעדיף ...אבל היצרנים רואים בזה יתרון ברור שניתן לקנות משחקים ברשת.הרווח של אותה חברה מתמקסם המוצר יותר זול לצרכן וזה עושה את המוצר שווה יותר ללקוח.ניתן להגיד אותו דבר על שוק המוזיקה.כיום הקנייה הדיגיטאלית של מוזיקה גדלה מאוד מהר.והסיבה שלצרכן הסופי מוצר כזה יותר זול לרוב בעשרות אחוזים.
פורסם 2008 במאי 1317 שנים יש הבדל מהותי בין מוסיקה למשחקים.כשאתה קונה מוסיקה, היא נשמרת אצלך במחשב גם אם התקנת אותו מחדש.במשחקים זה לא עובד ככה.אז יופי שזה טוב לחברות.אבל בסופו של דבר הצרכן הוא זה שקובע, ויעיד על כך מקרה MASS EFFECT.
פורסם 2008 במאי 1317 שנים אם העתיד הוא Steam אני מפסיק לקנות משחקים מקוריים... כשאני משלם כסף אני רוצה להחזיק ביד מוצר. אני רוצה לראות את הדיסק המקורי וחוברת הדרכה אתה מוכן לשלם יותר בשביל חתיכת קרטון? אתה קורא את החוברת של המשחק? (צריך הוראות רק לסימוטורים ו RPG מסובכים)ונניח שהחברה קורסת?זה אומר שבפעם שתפרמט את המחשב כל המשחקים שקנית הלכו קאפוט.Valve לא תקרוס בקרוב, אני מניח ששרות ה Steam ימכר לחברה אחרת, וגם במקרה הכי גרוע יופיע תוך יום איזה פאץ' פיראטי שישחרר אותך משרתי האימות.הכל אפשר לפרוץ, כבר הוזכר פה.אז ל-STEAM יש חסרונות ברורים, אבל יש להם לאן להתקדם.אני אתן לכם דוגמא, המשחק האחרון שקניתי הוא COD4 ולמרות שהמשחק הוא חוקי, הורדתי את ה-NOCD שלו בגלל שזה מציק כשצריך להכניס/להחזיק את ה-DVD בכונן כל פעם כשמשחקים.ברגע שתהיה תחרות אמיתית השרות יתקדם מהר מאודוזה בהחלט מציק להחליף דיסקים בכונן, וזה עוד יתרון של Steam ודומיו, אני מוכן להשליך את כל הקופסאות פלסטיק שיש לי על המדף אם תתן לי אותם ב Steam.
פורסם 2008 במאי 1417 שנים אתה מוכן לשלם יותר בשביל חתיכת קרטון? אתה קורא את החוברת של המשחק? (צריך הוראות רק לסימוטורים ו RPG מסובכים) כן. אני רוצה להחזיק ביד מוצר. אני לא רוצה לקנות משחקים בכאילו.
פורסם 2008 במאי 1417 שנים תמיד יש את החשש המוצדק הזה של "מה יקרה אם השרת יקרוס" והנה הלכו להם המשחקים, כשיש לי עותק פיזי ביד יש לי קצת יותר שליטה במצב.
פורסם 2008 במאי 1417 שנים יש הגנות שלא נפרצו/לא נפרצו במלואן כמו ה STEAM שיש גירסאות פרוצות אבל לא יציבות וגם אחרי כמה ימים מפסיקות לעבוד, גם את ההגנה של QUAKE4 לא הצליחו לפרוץ כמו שצריך, בסוף הפיתרון היה לנתק את האינטרנט או קראק שניתק את המשחק מהשרתים של החברה מה שאומר בלי משחקי רשת (שבלי זה המשחק לא שווה).
פורסם 2008 במאי 1417 שנים מחבר למשחקי מולטי מקוון גם ככה עדיף כבר לשלם אבל רק אני ייתן לך דוגמה מעצמי למה הגנות כאלו גורמות יש משחק בשם SSBB שזה המשך לסדרת משחקי מכות של נינטנדו בגרסה החדשה הוסיפו מצבים לקרבות מקוונים ורציתי לקנות את המשחק מקורי שהוא יגיע לPAL אבל אז נינטנדו בהחלטה מטומטמת עשו הגנה שהמשחק המקורי לא ירוץ על קונסולות פרוצות והיום למי שיש קונסולה פרוצה ורוצה את המשחק לא יכול לקנות אותו ולאומת זה כן יכול להריץ גרסה פרוצה מה שמאוד מטומטם ורק מוכיח איך ההגנות האלו מטומטמות
פורסם 2008 במאי 1417 שנים לא, זה רק מוכיח איך ההגנה הספציפית הזו מטומטמת.כמו שלפעמים מתחררים משחקים אם בעיות טכניות כמו משחקים שלא מוכנים לרוץ על מחשבים שהם פחות מhigh end או שהם שקורסים מדי פעם.shit happens כל הזמן אבל זה לא נכון להכליל בגלל מקרים פרטיים.
פורסם 2008 במאי 1417 שנים מחבר תראה מיקרוסופט חוסמת שרות LIVE מאנשים אם קונסולות פרוצות והם עושים חסימת קונסולה ולא חסימת משחק פרוץ לדעתי זה אחד מהדברים המטומטמים ביותר זה בעצם אומר לגימר או שאתה קונה משחקים מקורים בלבד ואז יכול לשחק במולטי שגם ככה בתשלום או שאתה קונה\משיג רק פרוצים וזהו מה הם חושבים שכל קוני\משיגי הפרוצים יעשו ? הם לא מבינים שיש סיבה למה אנשים קונים משחקים פרוצים ? אני חושב שזה פשוט מטומטם מה שעוד יש משתמשים חוקים שקיבלו חסימות ובנוסף בכל גל באנים היו דיווחים על שיבוש בשרות הLIVE כי כנראה השרתים היו צריכים לעשות הרבה עבודה לגלות משתמשים לא חוקים
פורסם 2008 במאי 1417 שנים קררין ..אני לא מבין מה הבעייה שלך לגבי המדיניות של מיקורוספט כמו שאני לא יתן לך לגשת לאירגון שלי עם מערכת הפעלה פרוצה אני פשוט ינתק אותך מהרשת שלי.הרי ברור שמחשב פרוץ יכול לגרום נזק לרשת הרגישה שלי גם עם המשתמש לא היתכוון לגרום לנזק.באותם הסרוורים בנוסף להעברת משחקים יש גם פרטים אישים של אנשים אחרים אז למה לעזזל אני לא ינתק אותך מהרשת?מה אתה הייתה עושה ...?
פורסם 2008 במאי 1417 שנים מחבר הקונסולות הפרוצות לא עשו אף בעיה לרשת של מיקרוסופט אם כבר משחקים פרוצים ולא הקונסולות ואת זה אמרתי בבקשה תחסום כמו שחוסמים במחשב אבל לא את הקונסולה עצמה לטווח ארוך זה רק יגביר פיראטיות כי אנשים לא יקנו מקורים בגלל שהקונסולה חסומה בכל מקרה וזה לא רק מיקרוסופט נינטנדו הפסידה עותק מקורי אחד של SSBB מימני ולערכתי הפסידה מהרבה מאוד אחרים רק כי הגרסה המקורית לא פועלת על קונסולות פרוצות המשחקים עצמם של מיקרוסופט ונינטנדו גם ככה נפרצים למרות ההגנות לעשות הגנה על הרשת ממשחקים פרוצים במקום לשבש פעולה של משחק מקורי על קונסולה פרוצה יהיה הרבה יותר יעיל
פורסם 2008 במאי 1417 שנים קרירין יכול להיות צודק במה שהוא טוען.מה הם משיגים בזה?הם רק דוחקים את הפיראטיים עוד יותר לפינה ומאבדים לחלוטין לקוחות שיכלו להיות להם.גיימרים שעוד יכלו לקנות משחק פה ומשחק שם ולשחק באונליין פשוט נמחקו מבחינת MS, טמטום מוחלט.נזק גדול מהתועלת.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.