עבור לתוכן

2 בעיות מעצבנות עם מחשב חדש

Featured Replies

פורסם

שלום

אז כך יש לי שני בעיות מעצבנות עם המחשב החדש שהכרבתי, הבעיות הם:

1) ברגע שאני מכבה את המחשב מתפריט ההתחלה של הVISTA המחשב נכבה ונדלק מיד מחדש, כאשר אני מכבה אתה מחשב אחרי RESTART ע"י הכפתור במארז המחשב נכבה כרגיל ולא נדלק, נבדקו כל ההגדרות בVISTA ובבBIOS אך לא נמצא משהו שיפתור את הבעיה, אשמח לשמוע פתרון לבעיה הנ"ל

2) המעבד לפי מנהל המשימות של הVISTA מראה ברוב רובו שהוא במאמץ של 30%-70% משהו שלא כל כך הגיוני למעבד שלי ולחלקים שלי, אשמח לשמוע פתרון גם לנושא הזה, כל החלקים תקינים ונבדקו.

הרכיבים הם:

מעבד AMD PHENOM X4 9600 b2 - with the ertta bug-TLB bug

לוח-אם GIGABYTE MA-790FX-DS5

זיכרון OCZ 4GB CL4 PLATINUM KIT

דיסקים קשיחים :

WD 250GB 250AAKS sata2

WD 160GB

SEGATE 160GB

כרטיסי מסך:

ATI RADEON 3870X2 1GB במערך CROSSFIRE

ספק ENEMARX LIBRTEY 620W

פורסם

נכבה לחלוטין ואז נדלק מחדש או שפשוט עושה ריסט?

פורסם
  • מחבר

נכבה לחלוטין למשך 2 שניות ונדלק מחדש

פורסם

כי הכיבוי זה לא כיבוי...

אם אתה לוחץ על הכפתור האדום זה עושה Hiberate, מה שגורם לבעיות במחשבין מסויימים. תנסה לכבות את המחשב ע"י התחל->ליד הכפתורי כיבוי יש חץ קטן->משם Shut-Down.

בקשר למנהל המשימות, תיכנס אליו ותראה איזו תוכנית משתמשת במעבד.

פורסם

כי הכיבוי זה לא כיבוי...

אם אתה לוחץ על הכפתור האדום זה עושה Hiberate\מצב שינה, מה שגורם לבעיות במחשבין מסויימים. תנסה לכבות את המחשב ע"י התחל->ליד הכפתורי כיבוי יש חץ קטן->משם Shut-Down.\כיבוי

בקשר למנהל המשימות, תיכנס אליו ותראה איזו תוכנית משתמשת במעבד.

לא נראה לי, הוא אומר שהוא נדלק לבד, במצב שינה צריך שוב ללחוץ על כפתור ההדלקה, רק שהוא נכנס ישר לווינדוס, יותר מהר..

פורסם
  • מחבר

אני יעשה סדר בבעיה הראשונה, ברגע שאני עושה כיבוי מסודר ולוחץ על המילה כיבוי המחשב נכבה ותוך 2 שניות נדלק מחדש, לגבי זה שהמעבד במאמץ בדקתי במנהל משימות אינו משהו קטסטרופי שאמור לגרום לו לבעיה, דברים כאלה גם אני יודע לבדוק, תראו עם יש לכם פתרון קצת יותר נורמלי מלחפש תוכניות במנהל משימות או בדיקת חומרה כי כבר נעשתה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים