פורסם 2008 ביוני 117 שנים בהחלט יצא מדהים!מחכה לראות תוצאות נוספות, וכמובן, את הכרטיס מסך מחובר גם הוא ללופמתי נזכה לראות תוצאות אחרי OC עצבני?
פורסם 2008 ביוני 217 שנים מחבר טוב..אחרי שעות של פירוק מולקסים..הגיע הסוף... הנה תמונות סופיות.. תודה על התגובות...ואני כבר על 3.6 בלי הרבה בעיה...שנגיע רחוק יותר..אתם כבר תדעו..
פורסם 2009 בפברואר 2716 שנים מחבר אז כן אחרי הרבה זמן או יותר נכון חוסר זמן..החלטתי להתעדכן קצת... החלקים ראש+משאבה חדשה (לישנה הלך הראש), בלוק קירור וצנרת. ההבדלים בין הראשים (שימו לב שההיקף של הראש החדש יותר גדול..מה שנותן לו יותר לחץ וכו)... המנוע של כלל משאבות הMCP655 אחרי ההרכבה של הראש.. שימו לב שבראש המשאבה יש מתאם..שכן אני הולך להתקין עליו את המיכל ישירות (תמונות בהמשך).. החלפה של הלוחית בתחתית המשאבה.. תמונה עם המיכל+החיישן טמפ' (בצד ימין)... תמונה של הכל מורכב עם הצנרת וכו.. לקינוח התקנה האחרונה שלי (קצת מזמן אבל עדיין שווה תמונה או שתיים)..שני מאווררי 90מ"מ עם הTRAD2.. הטמפ' כרגע עומדת על ה25-28 למעבד..במאמץ הוא לא ממש עובד את ה40-43+- (טמפ' חדר של 20-22+-)..זה בOC קטן ל4GHZ.. הכרטיס מסך נח לו על 35 מעלות במנוחה..ומגיע לטמפ' "מטורפת" של 50-45+- מעלות במאמץ מלא.. ;D
פורסם 2009 בפברואר 2716 שנים אני גם היום עברתי קצת שינוים במערכת קירור המים שלי ( הרבה כאב ראש בנזילות מה CPU BLOCK אבל בסוף הכול הסתדר)1. באיזה צינורות השתמשת?2. למה אין תוסף למערכת למניעת קורוזיה ולהעברת החימום בצורה טובה יותר?3. את הראדיאטור שלי מיקמתי במארז שלי בקידמה שעליו ממוקמים 4 מאוררים.
פורסם 2009 בפברואר 2716 שנים מחבר המים הם מזוקקים....התוסף הוא "שקוף" ומכיל רק מה שנחוץ... ;Dhttp://www.petrastechshop.com/pepcobi1.htmlצנרת היא Durelene PVC tubing 1/2in. ID x 3/4in מחליפה ראויה (ודי זהה מלבד מראה חלק/נקי יותר) מהClearFlex הישנה..לגבי המיקום של הרדיאטור חשבתי על זה אבל לצערי אין ממש מקום לכל הכוננים/משאבה/רדיאטור שם..והיה לך נזילות בGTZ ?
פורסם 2009 בפברואר 2716 שנים נזילות נראה לי תמיד יהיה , עד שמוצאים את הנקודה... וכן היה גם עם ה GTZ.בסוף נהיה גם שרברביםהייתי מת להשיג את הסוגרים האלה, הבאת אותם מחו"ל?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.