פורסם 2008 במאי 1317 שנים אני מתכנן OC (הזיכרונות שקניתי הם 800mhz וישר אני מריץ אותם במקסימום של הלוח עם 4 סטיקים, 1066)בכל מקרה קודם שהכל יעבוד בלי נזילות.
פורסם 2008 במאי 1317 שנים אני מתכנן OC (הזיכרונות שקניתי הם 800mhz וישר אני מריץ אותם במקסימום של הלוח עם 4 סטיקים, 1066) בכל מקרה קודם שהכל יעבוד בלי נזילות. אמא..... איזה פחד, נזילות בתוך המחשב....
פורסם 2008 במאי 2917 שנים מחבר שלום לכולם, מצטער על העדכון המאוחר אבל יש קצת לחץ (מבחנים וכו).. טוב אז נתחיל..אחרי שהגיעו החלקים ועד שהדואר החליט להודיע שהם הגיעו..המערכת לפניכם. אני מצטער מראש על איכות התמונות..שכן הם צולמו עם N73 (קירור מים יש..מצלמה דיגיטלית - עוד לא )... המאווררים (כן יש שישה..3 "דוחפים" ו3 "מושכים") + הרדיאטור עם קצת ספוג נגד רעידות מיותרות.. הספוג... הרדיאטור + 3 מאווררים דוחפים..את ה3 הנותרים אני אתקין אחרה שאקבל את ערכת הסלבינג... זאת המשאבה יחד עם מתקן מאלומיניום שבניתי..על מנת להתקין אותה בצורה מאונכת בקידמת המארז... ככה זה נראה במארז..אפשר לראות את המיכל מים הקטן מבצבץ לו.. אלו החורים האחורים לכניסה/יציאה של מים מהרדיאטור ובחזרה... אני לא אוהב לחורר את המארז..ולכן סידרתי "עי חשמל" חיצונים למאווררים.. ונעבור לחלק האומנותי... לוח האם ..ASUS MAXIMUS FORMULA אחרי מאמץ לא קטן עם הגשר הצפוני..הקירור סטוק סוף סוף הוסר.... האסוס הערום... בלוקי הקירור... את הגשר הדרומי בחרתי לקרר באמצאות קירור אוויר איכותי של ENZOTECH...אפשר לראות את האיכות גימור של בסיס הקירור.. הבלוק של הגשר הצפוני (NB)..כאשר הוחלף לו ה"פיטמות" לניקלים... השוואה בין המחברים.. השוואה בין הגומיות..כאשר השימוש הוא בגומיות המקוריות+המחברים מניקל... הכל ביחד... הקירור של מייצבי המתח (MOSFET)..בחרתי בעיצוב הפלסטיק שחור ולא בשקוף... הקירור עם המחברים מניקל... הכל יחד במבט עילי... הכל ביחד מבט צד... מחר אני מקווה למלא את המערכת בפעם הראשונה..אני יעדכן בהמשך..שיהיה לילה טוב...
פורסם 2008 במאי 3017 שנים אני לא אוהב לחורר את המארז.. חבל, בכל מקרה אני שמח לראות שבחרת לקרר הכל ולא רק את המעבד, דרך אגב מה עם הכרטיס מסך? כבר שטפת את הרדיאטור?
פורסם 2008 במאי 3017 שנים מחבר כן הרדיאטור נשטף באמצע השבוע..עזוב שהייתי צריך לפרק חצי כיור בשביל זה אבל לא נורא... הכרטיס מסך יחכה...אני לא חושב שאי רוצה קירור מים בשבילו..מספיק קירור אוויר נורמלי..נראה כבר... מה שכן זה גם יהיה קצת עומס על המשאבה ... הנה איך שזה נראה היום... לכל חובבי השקט...הקירור אכן שקט לגמרי..עם 3 מאווררים זה סביר..עם עוד 3 זה כבר נתון לשיקול...בכל אופן אני לא חובב שקט.. מה שכן אם לא הייתי רואה את המים במיכל "זזים" הייתי בטוח שהמערכת לא עובדת... לגבי הטמפ'...נכון לעכשיו הכל מהירויות סטוק.. מעבד>> 32+- גשר צפוני >> 36+- גשר דרומי >> 39+- מוספטים>>אאא אין חיישנים... ;D אני כנראה אקבל רק ביום ראשון את ערכת סלבינג+התאמות לכונן הקשיח על מנת להתקין אותו בחריצי ה5.25... המערכת עכשיו בבדיקה של נזילות...אני מקווה שיהיה בסדר...
פורסם 2008 במאי 3017 שנים וואי, נראה עצבני הייתי רוצה אחד כזה אצלי הרדיאטור מחובר בעזרת מאוורר למארז או מזה שם ? נראלי זה יכול להישבר או משו .. זה כבר הרדיאטור עם המאווררים ביחד וכל הגוף קירור .. :\ נחכה ליום ראשון :DD ונראה מה יהייה .. אגב, אתה צודק שזה יהיה עומס על המשאבה עם הכרטיס מסך, אז או שתוותר על זה, ותישאר עם קירור אוויר, או שתקנה עוד משאבה, בשביל לא להפריע לקירור של הלוח והמעבד ..
פורסם 2008 במאי 3117 שנים מחבר הרדיאטור מחובר עם מתקן יעודי לחלק האחורי של המארז>>לאחר מכן מאוורר>>ואז הרדיאטור עצמו.. וביום ראשון יהיו עליו 6 מאווררים.. ;D קצת מיותר..אבל אם כבר אז כבר...
פורסם 2008 במאי 3117 שנים כל הכבוד על הפרוייקט ועל הרמה ! כמה שאלות והארות טכניות: - האם חיבור הכרטיס מסך למסך וכן הכרטיס קול הוא ללא בעיה או שצפוף שם מאחורה ? - לדעתי קרור המים למוספטים ולגשר הצפוני מיותרים, מוסיפים התנגדות, מעלים את טמפ' המים ולכן מעלים את הטמפ' של מה שבאמת חשוב (מעבד, כרטיס מסך). - קרור המים למוספטים ולגשר לא נותנים גם דבר משום בחינה לכן עדיף היה להשאר עם קרור אוויר איכותי עליהם TR נגיד. סה"כ מרשים מאד ואני ממתין לראות את הכרטיס מסך עם קרור !
פורסם 2008 במאי 3117 שנים מחבר בעקרון חיבור הDVI הכי שמאלי של הכרטיס מסך די פנוי והרדיאטור לא מפריע לו..את הכרטיס קול אומנם הרדיאטור מכסה אבל זה שני כבלים דקים ככה שאין בעיה...לגבי הגשר והמוספטים..זאת הייתה התלבטות שלי גם...רציתי בהתחלה ללכת על הקירור של TR אבל וויתרתי על העניין...אם כבר קירור מים אז כבר..קירור לגשר הצפוני לדעתי היא תוספת מכובדת ביותר...מה גם שבחרתי בלוק קירור עם זרימה גבוה יחסית MCW30 של SWIFTECH... שפוגע בצורה הפחותה ביותר בזרימה...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.