פורסם 2008 במאי 917 שנים בשעה טובה קניתי בחו"ל אץ הiMac החדש, 24" 4GB 3.06GHZ ו-500GB דיסק קשיח עכשיו אני רק צריך לצרוב את המקלדת ורציתי לדעת מי עושה את זה בצורה טובה ומקצועית ושיש לו נסיון בצריבת המקלדת הדקה הכסופה של האיי מקיםתודה!
פורסם 2008 במאי 917 שנים קח בחשבון שזה מסיר אחריות ותשאל בMAC-IT (גוגל איט), הם די בקטע של זהבכל מקרה, תתחדש
פורסם 2008 במאי 1017 שנים קח בחשבון שזה מסיר אחריות http://www.idigital.co.il/support/warranty.htmlסעיף 14 - "בהתאם להנחיות Apple העולמית, האחריות תוסר מיידית במקרים של חריטה עצמאית כלשהיא שלא דרך Apple. לשרותכם - עבור מחשבים, יוסבר בזאת כי שינוי מקלדת לשפה העיברית מחייב פנייה לחברת Apple בצרוף מספר סיריאלי של המחשב, והזמנת מקלדת ישירות מהחברה. לא תתאפשר בשום צורה שהיא חריטה או הדבקת אותיות עיברית על גבי המקלדת. "
פורסם 2008 במאי 1017 שנים רק שכנראה המכונה שלהם בתיקון כבר שנה. :-Xאופצייה נוספת:קציר גרף בצ'לנוב 15 תל אביב
פורסם 2008 במאי 1217 שנים תתחדש אחלה מחשב כמה עלה ? ואני לא חושב שמשתלם להסיר אחריות בשביל זהאו שתעשה דרכם או שתוותר על זה
פורסם 2008 במאי 1317 שנים כמה פעמים בחיים שלך היית צריך להשתמש באחריות על מקלדת? אישית בחיים לא קרה לי שמקלדת התקלקלה בשנה הראשונה של החיים שלה.
פורסם 2008 ביולי 717 שנים קציר גרף הם הכי טובים !! צלנוב 15 תל אביב אני חורט אצלהם מאות מקלדות בשנה אין עליהם מחיר מומלץ (ניתן לריב איתם ) עד 80 ש"ח יעקב www.nextop.co.il
פורסם 2008 ביולי 717 שנים ^הם כנראה לא עשו עבודה טובה, לפי ההודעה שלך כל פעם שאתה לוחץ על ה space bar מתקבלים שני רווחים ולא אחד.תבקש פיצוי.
פורסם 2008 ביולי 717 שנים ^ הם כנראה לא עשו עבודה טובה, לפי ההודעה שלך כל פעם שאתה לוחץ על ה space bar מתקבלים שני רווחים ולא אחד. תבקש פיצוי. מה גם,שלהקפיץ דיון לאחר חודשיים רק כדי להמליץ על חברה ששמה כבר הוזכר (ועוד שההמלצה מגיעה גם כן מחנות..) זה די מיותר ומריח לא משהו.
פורסם 2009 בפברואר 1616 שנים אשמח לבסר לכולכם שאני את המחשב שלי עשיתי בפי.סי.גרף,איכות מעולה תוך שעה!
פורסם 2009 בפברואר 1816 שנים בשביל מה להקפיץ את הדיון? אנשים מגיעים לדיון האלה גם מ Google.כל עוד המידע רלוונטי כנראה שיום אחד מישהו שהגיע מחיפוש ב Google יראה אותו.אז זה לא כל כך נורא.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.