פורסם 2008 במאי 917 שנים רק 1280x980.. למה? אין אפשרות לשנות את ההגדרות של הגראפיקה אפילו =\רק בהתחלה אפשרות לשינוי הרזולוציה
פורסם 2008 במאי 917 שנים רק 1280x980.. למה? אין אפשרות לשנות את ההגדרות של הגראפיקה אפילו =\רק בהתחלה אפשרות לשינוי הרזולוציהחפש את הקובץ engine.ini ותשנה שם את הרזולוציה, כמו כן כדאי לשנות את ה MAXFPS ל 60תשמור ותשנה את הקובץ ל Read only
פורסם 2008 במאי 917 שנים ואללה ראיתי תטריילר שלו נראה מעפן ביותרהרובוט הזה מרביץ לביניינים והם מתפוצצים :s05:משחק באמת אחד הלא קשוריםחבל על המאמץ לשחק בו אפילו
פורסם 2008 במאי 1017 שנים ואללה ראיתי תטריילר שלו נראה מעפן ביותרהרובוט הזה מרביץ לביניינים והם מתפוצצים :s05:משחק באמת אחד הלא קשוריםחבל על המאמץ לשחק בו אפילובסרטונים עוד המשחק נראה נחמד . אבל המשחק שיצא לPC בכלל לא נראה כמו בסרטון. אלה נראה כמו משחק של 2002 . הXBOX ופליי.. 3 מקבלים את המשחק כמו שבסרטון .
פורסם 2008 במאי 1017 שנים המשחק הכי גרוע שיצא לי לשחק בו בכמה שנים האחרונות. זוועה.למה מוציאים כאלו משחקים ? מה SEGA רוצה להרוס לעצמה את המוניטין?הגרפיקה מזכירה לי משחקים מתקופת ה VOODOO RUSH שהיה לי...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.