פורסם 2003 במאי 2222 שנים אני לא ממש זוכר איפה נמצאת בדיוק תחנת המשטרה אבל תחפש אותה באזור הראשון של העיר ואז תשוטט בה קצת ויהיהה לך עיגול ורוד כזה (כמו שאתה נכנס למשימות) ואז אתה תחליף לבגדים של שוטר
פורסם 2003 במאי 2222 שנים אני צריך עזרה. אני רוצה לקנות תחמושת לנשקים שיש לי כבר, אבל ב Ammu nation יש רק כלי נשק ולא תחמושת.איפה אני יכול למצוא תחמושת לנשקים שלי ? ???
פורסם 2003 במאי 2222 שנים VolTAg אולי את תוכל להגיד לי איפה לעזאזל יש חנויות נשקים בבצד השני של העיר?
פורסם 2003 במאי 2222 שנים סימנתי לך את 2 החנויות נשקים באדום.ואני יודה לכם אם מישהו יוכל לענות בבקשה על השאלה שלי, דיי נמאס להוציא מספר אלפים בשביל כמה כדורים מסכנים רובה שאני לא משתמש בו אלא רק בכדורים שלו..
פורסם 2003 במאי 2222 שנים יש כמה מקומות במפה שאני זוכר בעל פה שיש בהם נשקיםאבל בתכלס אין לך ברירה אלה ללכת לקנות נשק...באיזה נשק אתה משתמש? בבית של דיאז יש לך כדורים חינם ל-M16 או מה שזה לא יהיהמתי יהיה לי כבר אפצי? סיימתי את כל המשימות חובה ואת המשימות של המליבו ועוד כל מיניכמה צריך לעשות עד שהאפצי יופיע?!
פורסם 2003 במאי 2222 שנים אתה צריך לאסוף 100 חבילות סודיות...או להשלים איזה משימה..בכל מקרה, אם אתה כל כך לחוץ, תוריד savegame.
פורסם 2003 במאי 2322 שנים יש כמה מקומות במפה שאני זוכר בעל פה שיש בהם נשקיםאבל בתכלס אין לך ברירה אלה ללכת לקנות נשק...באיזה נשק אתה משתמש? בבית של דיאז יש לך כדורים חינם ל-M16 או מה שזה לא יהיהמתי יהיה לי כבר אפצי? סיימתי את כל המשימות חובה ואת המשימות של המליבו ועוד כל מיניכמה צריך לעשות עד שהאפצי יופיע?!איפה בבית של דיאז יש M16 ? יש גם ליד ה Haitian Women ששכחתי איף קוראים לה גם M16..ואולי אתה יודע איפה יש כדורים ל Sub Machine Gun ?
פורסם 2003 במאי 2322 שנים בבית של דיאז במדרגות שאתה עולה לגג תרד קומהיש שם אפוד מגן + חיים + M16 + שוטגאן
פורסם 2003 במאי 2322 שנים אני כבר נואש... שבוע אני כבר מנסה לעבור את המסימה של להציל את לאנס כל פעם שהוא קם מהכיסא ממשיכים לירות האוייבים ובהתחלה אני הורג כמה ואז הם הורגים לי אותו... אני אפילו לא מצליח לברוח איתו.. אולי למישהו יש טיפים בשבילי שיעזרו לי לעבור את המשימה? (ואל תגידו לי צ'יטים) תודה מראש עריכה: טוב הצלחתי לצאת עם לנס לוהיכנס למכונית זבל עכשיו א. הם מנקרים לי את אחד הגלגלים ואני זוחל ובקושי שולט באוטו. 2. הוא עולה לי באש לפני שאני מספיק להגיע...
פורסם 2003 במאי 2322 שנים אף פעם לא שיחקת במשחק פעולה שהמשימה הזאת קשה בשבילכם?תכנס בהתחלה עם המכונית בהם ואז היא תשרף ותתפוצץ ותהרוג את כולם. קח את הנשק הטוב ותתחיל להרוג את כולם ורק אחר כך תלך אל לאנס
פורסם 2003 במאי 2322 שנים תודה! סוף סוף הצלחתי לעבור את המשימה!!!!!(אתם לא יודעים כמה אני שמח) ועשיתי כמו שאמרת(DARK MIND) קודם הרגתי את כולם ואז הם לא ירו לי בגלגל :)
פורסם 2003 במאי 2322 שנים ועשיתי כמו שאמרת(DARK MIND) קודם הרגתי את כולם ואז הם לא ירו לי בגלגל :) ממש מפתיע : ;D
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.