פורסם 2008 במאי 817 שנים יש לי שני מחשבים ישנים פנטיום 3 ואני מעוניין לאחד בניהם. הגעתי למצב שיש לי יותר חומרה במחשב אחד משהמחשב יכול לתמוך. כלומר, יש לי פחות מדי כבלי חשמל ו IDE.האם ניתן להגדיל את מספר הכבלים?ושאלה נוספת, איך אני מוצא את גודל הזיכרון אם לא כתוב על גבי הכרטיס במפורש?תודה רבה.
פורסם 2008 במאי 817 שנים 1. משיגים ספק שמגיע עם כמות כבלים מספיקהכבלי IDE אפשר לקנות וגם צריך לוח אם עם מספר מספק של חיבורים2.בעזרת הביוס/CPUZ
פורסם 2008 במאי 817 שנים מחבר השאלה אם אי אפשר להגדיל את מספר כבלי החשמל בספר שיש לי. זאת אומרת, אני אני לוקח כבלים מספר אחר ומחבר- זה אפשרי?לגבי ה IDE, יש לי רק שתי יציאות בלוח אם- אתה אומר שאין עוד דרך להגדיל?יש אפשרות לדעת את כמות הזיכרון בכרטיס רק מלהסתכל עליו פיזית?
פורסם 2008 במאי 817 שנים 1.רק אם הספק מודולרי ובעל חיבורים נוספים ממה שיש לך עכשיו2.אמורה להיות איזושהי דרך זיהוי על הסטיק
פורסם 2008 במאי 817 שנים למה לסבך אותו?פשוט תקנה מפצל לכבל של הספק, החיבור הזה נקרה מולקס - לכן זה נקרא מפצל מולקס, המחיר בסביבות 15 שקל למפצל מאחד לשניים.בנוגע לחיבורי ide, נגיד יש לך בלוח 2 כניסות, אז אתה יכול לחבר 4 התקנים, כלומר 2 על כל כבל.
פורסם 2008 במאי 817 שנים לחיבור ישיר לרכיבים ללא כבל נוסף (לדוגמא לסידירום, הרדיסק וכו') אתה צריך מפצל חוטי, כמו זה: למאוררים, תאורה ושאר הרכיבים שמגיעים עם כבל משלהם, אתה יכול לקנות מפצל "שקעים": (התמונות נלקחו מ pccool.co.il).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.