עבור לתוכן

מחפש DELL ב2000 שקל +- , בעיקר לאופיס וסרטים גודל 20-22

Featured Replies

פורסם

2208WFP

E207WFP

2007WFP 20.1''

2007FP

מה ההבדלים בינהם? ע"פ מה להחליט מה הכי מתאים לי ?

(רחב או לא רחב זה לא שיקול מכריע אצלי)

פורסם

2007 פאנלים מתקדמים ואיכותיים יותר ומתאימים יותר לשימושים שציינת פאנלים IPS PVA ה FP הוא ביחס 3:4 וה WFP יחס של 9:16 או 10:16 לא זוכר.

בכל מקרה לפי מה שהבנתי הייצור של ה 2007FP הופסק וקשה מאוד להשיגו

ה 207 וה 3308 שנייהם מבוססי פאנל TN איכותי פחות וההבדלים בנייהם הם בגודל

פורסם
  • מחבר

תודה .

אז כרגע 07 גודל רגיל נמצא בראש סדר העדיפויות

אלה אם אני אקבל תגובות אחרות...

שאלתי את המוכר לגבי מדינות פיקסלים מתים והוא אמר לי שרק מ5 פיקסלים מתים יש החלפה , אבל הוא אמר לי שפחות מזה לא רואים אותם האם זה נכון , האם באמת לא רואים פיקסל מת אחד?

פורסם

רואים אבל רק אם אתה מחפש אותו, שם מסך לבן רק כדי לדעת אם יש לך פיקסלים מתים...

1 או 2 בעקרון לא ממש מפריעים... אם לך זה מפריע לך לחנות ותבקש לבדוק את המסך שאתה לוקח בDEAD PIXEL BUDDY

ד"א נראה לי שהפסיקו את הייצור של WFP לא הFP

פורסם

לא הפסיקו, למי מה שהבנתי יש קונטיינר שלם שמגיע ליבואן שבוע הבא.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

לא הפסיקו, למי מה שהבנתי יש קונטיינר שלם שמגיע ליבואן שבוע הבא.

אתה בטוח?

שלשום התקשרתי לפנדה, שאלתי אותם האם יש להם את המסך, אין להם במלאי אפילו לא אחד (למרות שבאתר הוא ממשיך להתפרסם, לא יודע מה הם עושים בזה)

וכששאלתי מתי יגיע למלאי, הוא בדק ואמר שהיבואן טוען ש"אין צפי הגעה לארץ".

ככה שמה אתה אומר לא נראה לי הגיוני, אלא אם כן תגיד לי מי אמר לך/מתי אמרו לך.

פורסם

שלום לחברי הפורום גם אני מיתלבט בין המסכים מעונין ב 22" ולא מצליח לימצוא את סוג הפנל ב 2208WFT מישהוא אולי יודע?

תודה לעונים.

פורסם

אתה בטוח?

שלשום התקשרתי לפנדה, שאלתי אותם האם יש להם את המסך, אין להם במלאי אפילו לא אחד (למרות שבאתר הוא ממשיך להתפרסם, לא יודע מה הם עושים בזה)

וכששאלתי מתי יגיע למלאי, הוא בדק ואמר שהיבואן טוען ש"אין צפי הגעה לארץ".

ככה שמה אתה אומר לא נראה לי הגיוני, אלא אם כן תגיד לי מי אמר לך/מתי אמרו לך.

כנראה לא דיברת עם מישהו מוסמך מספיק, CMS אחד מהיבואנים, מחכים למשלוח, כנראה אחרון של המסכים.

אתה יכול ליצור איתם קשר בעצמך https://www.cms1.co.il/

בכל מקרה ביום שישי כשדיברתי עם TMS הבנתי שיש בידיהם יחידה אחרונה.. אם אתה ממש לחוץ על המסך, נסה להשיג אותם ביום ראשון על הבוקר

פורסם

שלום לחברי הפורום גם אני מיתלבט בין המסכים מעונין ב 22" ולא מצליח לימצוא את סוג הפנל ב 2208WFT מישהוא אולי יודע?

תודה לעונים.

TN כמו שאר מסכי ה 22 אינץ בארץ כרגע

פורסם

2007FP -זה מצויין

פורסם

כנראה לא דיברת עם מישהו מוסמך מספיק, CMS אחד מהיבואנים, מחכים למשלוח, כנראה אחרון של המסכים.

בכל מקרה ביום שישי כשדיברתי עם TMS הבנתי שיש בידיהם יחידה אחרונה.. אם אתה ממש לחוץ על המסך, נסה להשיג אותם ביום ראשון על הבוקר

תודה.

מחר על הבוקר אני אצור קשר איתם, עם TMS, סקייפיסי, IQPC, זיגזג ואבדוק עם היבואן אם יגיע ולחנויות האלו אם יש להם את המסך.

פורסם

התקשרתי אליהם שלשום, הם לא מוכנים לתת מידע/אינפורמציה ללקוחות פרטיים, מכיוון שהם עובדים רק עם גופים עיסקיים.

בקשר לTMS, יש כאן משתמש נראה לי "yaniv" שרכש את היחידה האחרונה.

היום הייתה אמורה להגיע אליהם עוד סחורה של המסכים, לא יודע אם באמת הגיעה או לא כי לא התקשרתי ולא שאלתי. היבואן שלהם בכל מקרה הוא לא CMS ולכן הם קיבלו מלאי וזיגזג,פנדה,סקייפיסי,אייקיופיסי לא קיבלו כי היבואן שלהם הוא CMS.

אני מעדיף וצריך מפנדה, כי הם גרים לידי, ולשלוח מסך בדואר זה בעייתי (שני סיבות עיקריות: פאנל ופיקסלים שרופים, שאת זה אני יכול לבדוק כאן, ולא שם.)

ובגלל זה אני שואל אם CMS שהם היבואנים של פנדס צריכים לייבא עוד קונטיינר של מסכים.

פורסם

ב-CMS הם עונים, כנראה שיש לך קול של ילד קטן או משהו..

בכל מקרה TMS מייבאים מיבואן אחר...

כמו שפורט בדיון הזה

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=336035.0;topicseen

אבל תכלס אתה יכול לבקש שישלחו לך את המסך עם UPS...

פורסם

התקשרת אליהם והם נתנו לך תשובה? אם כן, מה הוא אמר לך? מתי אמור להגיע קונטיינר?

מוזר, כי לי ההוא אמר שהם לא מתעסקים עם לקוחות פרטיים ולכן הם לא יכולים לענות על השאלה.

בקשר לTMS, כבר אמרתי שזה בעייתי, גם בUPS, אם יש פיקסלים שרופים/פאנל VA אזיי אני אצטרך לשלם למשלוח כדי להחזיר את המסך להם.

אבל כיוון מחשבה טוב.

פורסם

אממ בTMS כל המסכים שהגיעו הם IPS...

ולפי התנאים שלהם, אם התיקון הוא במסגרת אחריות... הם לוקחים ומחזירים את המסך על חשבונם.

בCMS כשדיברתי איתם, הם אמרו שזה צפוי להגיע בסופ"ש הקרוב..

אבל זה מה שהם אומרים כבר חודש..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים