פורסם 2008 במאי 717 שנים שלום. לפני כמה זמן באופן לא ידוע מע' ההפעלה מזהה לי את הצורב ככונן CD רגיל.בדקתי בביוס והכל כשורה, גם everst מזהה את הכונן כמו שצריך ( אם זה אומר משהו)כשאני נכנס למנהל התקנים הכונן רשום תחת " unknown" ואני לא יכול לצרוב :s05:תודה לעוזרים.
פורסם 2008 במאי 717 שנים אם אתה מסיר אותו במנהל התקנים.. ואתה עושה SCAN FOR NEW HARDWAREהבעיה נשארת ?
פורסם 2008 במאי 817 שנים מחבר אם אתה מסיר אותו במנהל התקנים.. ואתה עושה SCAN FOR NEW HARDWAREהבעיה נשארת ?ניסיתי כמה פעמים לא הולך.. ניסיתי גם להחליף מחבר IDE שונה על הלוח וגם לא הלך..צורב IDE או SATA ?תעדכן את הדרייבר של הבקר אחסון, תעדכן קושחה לצורב.IDEעידכנתי קושחה.. לא עזר..ואיך אני מעדכן את בקר האחסון ?
פורסם 2008 במאי 917 שנים איזה לוח M יש לך ? תיכנס לאתר של יצרן הלוח , תכניס את הדגם.. ותראה אם יש עדכונים שקשורים
פורסם 2008 במאי 917 שנים מחבר gigabyte ga-8i945p-gואם זה משנה יש לי xp-64נכנסתי לאתר ועדכנתי את הדריבר לציפסט חפשתי עדכון גם לבקר IDE אבל אין שםמזה שנראה לי מוזר זה כשאני מבצע עידכון לדריבר של הכונן ואני בוחר באופציה שאני אבחר בדרייבר לבד מתוך הרשימה של win, יש שם דריברים רק של CDיש מצב שזה הבעיה ?האא.. ועוד משהו. לפעמים הוא מזהה לי אותו כמו HD .. אני כבר השתגעתי מזה..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.