עבור לתוכן

Doom 4

Featured Replies

פורסם

Production has begun on DOOM 4, the next journey into the legendary DOOM universe. We are expanding our internal team and are currently hiring to work on this highly anticipated title.

"DOOM is part of the id Software DNA and demands the greatest talent and brightest minds in the industry to bring the next installment of our flagship franchise to Earth," said Todd Hollenshead, CEO, id Software. "It's critical for id Software to have the best creative minds in-house to develop games that meet the standards synonymous with our titles."

The DOOM franchise is one of the most recognizable and important in gaming history, having been named "one of the ten most influential games of the decade" by PC Gamer and "the #1 game of all time" by GameSpy. DOOM 4 will join the award-winning series which has consistently topped sales charts throughout the world.

We are looking for talented, ambitious and passionate individuals eager to join our accomplished team of developers working on the industrys most innovative and anticipated games. For a complete listing of available positions, visit our id Careers page. Resumes can be submitted via email to jobs@idsoftware.com. All applicants must be authorized to work in the United States.

מקור: http://www.idsoftware.com/

פורסם

דבר עברית שכולם יבינו

פורסם

ID SOFT השתגעו :screwy:

מה עם RAGE? מה עם Q5? מה עם RTCW2 שלא שמעו עליו שום דבר חדש מאז 2005? מה עם גירסת הדפדפן של Q3?

לא מוקדם מידי להתחיל לעבוד על עוד משחק?

למי שלא יודע אנגלית >:(

ID SOFT הודיעו שהם התחילו לעבוד על המשחק הרביעי מסדרת DOOM (זה יהיה המשחק הרביעי).

כמו כ ןהם הזכירו שהם מחפשים אנשים חדשים שיצתרפו לפיתוח (או בקיצור מחפשים עובדים).

פורסם

ישנים בעמידה החבר'ה מ ID

טוב שלפחות לא הכריזו על הרחבה נוספת ל DOOM3

פורסם

DOOM3 היה משחק כושל והמנוע שלו לא היה מרשים במיוחד. בגלל זה הם מיהרו להציג משהו חדש למרות שגם TECH5 לא ניראה טוב כמו מנועים אחרים בכל מה שקשור לפיסיקה ובפירוק (למרות שיש לו יתרונות רבים אחרים).

פורסם

DOOM3 באמת היה משחק מעפן .

בהתחלה התלהבו ממנו ואחרי שהוא יצא כולם התבאסו .

כל המשחק היה חשוך מידי בהתחלה היה טיפה מקפיץ אבל אחרי זה אתה מתרגל לחושך והמשחק הפך למשעמם .

מעניין איך יהיה הדום החדש

פורסם

לא ראיתי את הדיון הזה אז פתחתי בטעות אחר

אז תמחקו את הדיון שפתחתי

בכל מקרה דום 3 היה מסריח

היתה לו התחלה מצוינת אבל כמו NFS והרבה משחקים אחרים

מה שרואים ועושים בשעה הרשונה רואים ועושים בכל המשחק

ממש ממש מאכזב

HL2 היה הרבה יותר טוב ואני ציפיתי בזמנו לדום 3 הרבה יותר

כי אני אוהב להשמיד מפלצות

פורסם

Doom 3 הוא משחק מעולה.

חדשות מצוינות.

פורסם

LazyBoy למה בדיוק אתה חושב שדום 3 היה מעולה ?

פורסם

אתה מוזמן לעשות חיפוש, הסברתי את זה לא מעט פעמים. (ונדמה לי שלפחות פעם אחת לך)

Yay! Doom 4

:)

פורסם

דום היה משחק מצויין, הבעייה שהוא מקפיץ מדי ולא הרבה אהבו את זה.

או את הסגנון של מקומות חשוכים ללא התגנבויות (פרוץ קדימה ותפורר כל מה שבדרך), אני אישית אוהב משחקים כאלו :P

אבל...HL2 הרבה יותר טוב לדעתי.

פורסם

כמה זמן(זמן=שנים) נראה לכם עד שיצא דום 4 ?

אותי המשחק הקפיץ רק בהתחלה אחרי זה היה צפוי שמשהו יקפוץ לך מול הפנים

פורסם

טוב מאוד!!! :xyxthumbs:

חיכיתי שההכרזה תבוא...

מחכה למשחק הזה מאוד, וID מאוד מוכשרים במיוחד שיש להם בצוות את ג'ון קארמק שהוא בערך הגאון של תעשיית המשחקים.

אני מאמין שהמשחק הזה יהיה לא פחות טוב מה-3!

והשלישי היה טוב, אפילו מאוד... הוא סיגנון שונה טיפה ישן של משחק, אבל לא לפי זה שופטים משחקים אלה עלידי באגים וכאלה ומהבחינה הזאות הוא היה מעולה.

יחיה DOOM IV!

פורסם

DOOM3 הוא בדיוק ההגדרה של משחק בינוני. הוא נראה משחק מעולה בגלל ההייפ שעשו לו וגם בגלל ההסטוריה של הסדרה המוצלחת.

היה לו את האלמנט הגרפי, אבל בכל מה שקשור לעיצוב שלבים ועלילה הוא נפל די חזק. הוא פשוט היה מונוטוני.

לפעמים נראה לי שיש שמה רובוטים שמפתחים את המשחקים האלה. אפשר לראות את זה בשמות של השלבים. השם הפורמלי של השלב היה ממוספר לעיתים קרובות.

גם לא הכי אהבתי את הנשקים. ב DOOM2, שוטגאן היה שוטגאן. ב D3 הוא נשמע מתכתי ועתידני כזה.

מה שאני מנסה להגיד הוא שהמשחק לא חידש לי שום דבר חוץ מהטכנולוגיה הגראפית שהוא הציג.

אותו מקרה כמו CRYSIS. עד היום זה נראה לי ש CRYSIS הוא הדגמה טכנולוגית גרידא. נראה לי בשביל שאנשים יתלהבו יותר מ FARCRY.

ועוד משהו. לדעתי אם (נניח שאפשרי דבר כזה...) ש VALVE ו ID יתאחדו... רק איכות תצא מאיחוד שכזה.

VALVE יעבדו על עיצוב המשחק וקרמאק יעשה פוזות עם מנוע גרפי חדיש שעלות הפיתוח שלו הויא מספר בעל 7-8 ספרות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים