עבור לתוכן

נעלם משתמש Administrator!

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

לפני כמה ימים יצרתי משתמש חדש במחשב עם הרשאות אדמין, ולא התעסקתי בזה יותר!

אני לא מכבה בדר"כ את המחשב, והיום עשיתי זאת .....

כשהופעל המחשב הופיע לי רק בחירת המשתמש החדש! הישן (Administrator) נעלם... לא מופיע ברשימה....

אולם הוא קיים במחשב , כל התיקיות שלו קיימות בDocument And Setting ואם אני עשה LOG IN ורושם ביוזר Administrator

הוא נכנס אליו, אבל משום מה לא הצליח להעלות אותו עד הסוף... רואים רק את התמונת רקע שלי וזהו...

למישהו יש רעיון לאן נעלם המשתמש הראשי שלי?

פורסם

נסה להכנס דרך מצב בטוח.

פורסם

כשיש יותר מיוזר אחד המשתמש אדמין מוסתר, אתה יכול להכנס אליו דרך ה LOGIN כמו שכבר עשית.

זה שהוא לא עולה דרך ה LOGIN זאת כבר תקלה אחרת (מוזרה, אבל לא נראה לי שקשורה ליוזר החדש), יכול להיות שמשהו בפרופיל שלו נפגם, תעשה ריסט ותעלה רק מהאדמין ותראה באיזה שלב הוא נתקע, אולי זה יצביע על מקור הבעיה.

אגב, אתה יכול לעשות יוזר חדש ולהעתיק את תיקית הפרופיל של האדמין אליה ואז יהיה לך יוזר כמעט זהה, אם אתה חש צורך לעבוד עם יוזר נוסף בלי להרגיש שינוי.

כמו ש Cable אמר, תנסה לגשת למשתמש אדמין דרך מצב בטוח ולראות אם משם הוא עולה כמו שצריך.

פורסם

כשיש יותר מיוזר אחד המשתמש אדמין מוסתר, אתה יכול להכנס אליו דרך ה LOGIN כמו שכבר עשית.

זה שהוא לא עולה דרך ה LOGIN זאת כבר תקלה אחרת (מוזרה, אבל לא נראה לי שקשורה ליוזר החדש), יכול להיות שמשהו בפרופיל שלו נפגם סבירות גבוה, תעשה ריסט ותעלה רק מהאדמין ותראה באיזה שלב הוא נתקע, אולי זה יצביע על מקור הבעיה.

אגב, אתה יכול לעשות יוזר חדש ולהעתיק את תיקית הפרופיל של האדמין אליה ואז יהיה לך יוזר כמעט זהה, אם אתה חש צורך לעבוד עם יוזר נוסף בלי להרגיש שינוי.

כמו ש THEKING7 אמר בפעם האחרונה שבדקתי השם משתמש שלי היה Cable :xyxthumbs: , תנסה לגשת למשתמש אדמין דרך מצב בטוח ולראות אם משם הוא עולה כמו שצריך.

פורסם

לפני אני לענות צריך יודע אם זה הום או פרו.

פורסם

קודם כל תמחק את היוזר החדש בעל הרשאות הADMIN שיצרת תראה אם זה מסדר את הבעיה.

תנסה לעשות system restore ליום לפני שעשית את היוזר החדש ואז תעשה מחדש את היוזר.

איך יצרת את היוזר החדש? אל תיצור אותו דרך הממשק הרגיל הלוח הבקרה של חשבונות משתמשים

לך בהתחל>הפעלה> compmgmt.msc

בצד ימין תרחיב את ה קבוצות ומשתמשים מקומיים (local users and groups) ותרחיב את המשתמשים

ושם תיצור את היוזר החדש ותשייך אותו לקבוצת ADMINS

תראה אם זה מסדר את הבעיה..

פורסם

אם היוזר admin הוא הadministrator הבנוי במערכת אין אפשרות למחוק אותו...

זה לרוב ההתקנה עושה את זה...

יש בהתקנת windwos אופציה לשנות את השם של הadmin ואת gust

פורסם

אם יש לך XP PRO, אז תנסה את זה:

לחיצה ימנית על המחשב שלי -> MANAGE

בצד שמאל:

Local Users and Groups -> Users

בצד ימין אמור להופיע לך ADMINISTRATOR

תעשה עליו לחיצה כפולה, ותוודא שלא מסומן שם ACCOUNT IS DISABLED

אם זה לא זה, אז תוריד TWEAKUI

יש שם אופציה שמחזירה את ה ADMINISTRATOR למסך הכניסה.

[attachment deleted by admin]

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים