עבור לתוכן

קונה מחשב יום ראשון ומתלבט -9800 GTX או 8800 GT ?

Featured Replies

פורסם

אני קונה מחשב מFOXPC המוכר אומר ש-GT לא שווה וישן ואמר לי לקחת XFX GEFORCE 9800 GTX 512 MB..

עכשיו אני מאוד מתלבט כי ראיתי שאין בינהם ממש הבדלים אז מה אתם אומרים זה שווה את זה או לקחת XFX עים OC וקירור מוגדל ולחסוך כסף?

פורסם

לי יש 8800 gts 640 mb

ואני מבסוט אבל הבנתי שהסדרה החדשה הרבה הרבה יותר טובה

העולם מתקדם לך על הכי חדש (1890 בKSP) לא הרבה בכלל

פורסם

על איזה מסך אתה תשחק?

בכל מקרה אני מאמין שלהוסיף 300-400 שקל לתקופה של שנה שנתיים זה זניח. אז תקח את ה9800 GTX הרגיל ותהנה ממנו

וככה לא יהיו לך חרטות על כרטיס פחות טוב

פורסם

אם הלוח שלך תומך, אתה יכול לעשות SLI של 96GT באותו טווח מחיר.

ואני יכול לומר לך, שאתה יכול גם לחכות קצת, ATI משיקה את הסדרה החדשה שלה החודש וממה שראיתי היא אמורה להיות חזקה מאוד [עלו לרשת כמה באנצ'ים, אבל האמינות שלהם מוטלת בספק]

פורסם

אני קונה מחשב מFOXPC המוכר אומר ש-GT לא שווה וישן ואמר לי לקחת XFX GEFORCE 9800 GTX 512 MB..

עכשיו אני מאוד מתלבט כי ראיתי שאין בינהם ממש הבדלים אז מה אתם אומרים זה שווה את זה או לקחת XFX עים OC וקירור מוגדל ולחסוך כסף?

הכרטיס הכי משתלם היום נקודה:

http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3806

http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1190

פורסם
  • מחבר

1) 400-300 שקל בשבילי זה לא זניח במיוחד שזה כנראה לא שווה את הכסף הזה.. אני כרגע אין לי תקציב למסך, אך המסך המתוכנן הוא DELL 2007WFP ..

2)לא רוצה מערך שך SLI

3) לא קונה לא AMD או ATI

אז מה אתם אומרים לקחת GT של XFX ולסגור עניין?(אני יודע שהכרטיסי GT שלהם לא משהו אבל אין לי ברירה)

זה יחזיק מעמד עד שתיצא סדרה 10 של ניוידיה המדוברת לא?

פורסם

אחי לך על ה 8800GT הוא לא עולה הרבה במיוחד בזמן היום ... וגם אני הייתי בהתלבטות בינו לבין ה 9800GTX והחלטתי על ה 8800GT לא שווה השקעה של עוד 400-300 שקל וגם הוא יריץ כול משחקק ואם אתה לא משחק על מסך רחב קח 8800GT

פורסם
  • מחבר

אני כן מתכוון לשחק על מסך רחב אמרתי אני אקנה:

DELL 2007WFP

פורסם

ה-9800GTX זה פחות או יותר 8800GT...

לי יש כרגע 9800GTX של CLUB3D ואני מאוד מאוד מאוד מרוצה...

אמליץ בחום על 9800GTX במידה ויש לך את סכום הכסף המתאים...

פורסם
  • מחבר

אז זהו שזה התלבטות שלי כי מרוב האנשים הבנתי שזה לא באמת שווה תהפרש במחיר..ועדיף לחסוך את זה וכשיצא סדרה 10 אז באמת כבר יהיה הבדל..

פורסם

גם סדרה 9900 לא תראה ממטר את הכרטיסים הקיימים, סדרה 10 היא טכנולוגיה שעוד לא פותחה, לא הבסיס שלה לפחות.

פורסם

גם סדרה 9900 לא תראה ממטר את הכרטיסים הקיימים, סדרה 10 היא טכנולוגיה שעוד לא פותחה, לא הבסיס שלה לפחות.

תגיד לי בין סידרה לסידרה יש הבדל שמים וארץ? ממש לא .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים