עבור לתוכן

בעיית .169.254X.X בויינדוס ויסטה

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אז כמו שרשום בכותרת אני מקבל 169.254...

העניין זה שזה לא רק בהתקן אחד, בכל התקן תקשורת במחשב (בכרטיס האלחוטי, בכרטיס הקווי, אפילו בכרטיס USB אלחוטי שחיברתי) קיבלתי את אותה כתובת ERROR...

לגבי הרשת, כמובן שהתחברתי לרשתות חילופיות אלחוטיות (ובת"א בלי עין הרע לא חסרים כאלה) וניסיתי גם קוויות אלטרנטיביות אך ללא הועיל.

אני זוכר שבווינדוס XP היה איזה תוכנת WINSOCK שעשתה את העבודה, אבל לא מצאתי משהו חילופי לוויסטה, חשבתי אולי netsh winsock reset דרך ה-CMD יעזור, אבל זה לא...

למישהו יש רעיון?

פורסם

לחצת על Ctrl-Shift-Enter כדי להפוך לאדימינסטראטור? הוא הצליח לבצע את האיפוס עצמו?

פורסם
  • מחבר

כן, ז"א עשיתי לחיצה ימנית ו-RUN AS ADMIN... ואחרי שרשמתי את הפקודה הוא נתן לי איזה הודעת SUCCESSFUL

פורסם

אתה מתכוון ל netsh winsock reset שנתן לך SUCCESSFUL ?

פורסם
  • מחבר

כן

פורסם

סבבה אז זה אומר שהוא אכן איפס לך ,עדיין לא עובד?

פורסם
  • מחבר

עדיין לא עובד, כאילו לא השפיע בכלל...

השאלה היא מה יכול להיות מקור הבעיה? אם זה היה קורה ברכיב אחד הייתי מתקין דרייברים מחדש, אבל כשכל הרכיבים לא מתפקדים זה כבר נראה בעיית הגדרות רשת.

יש לציין שלפני כשבוע התקנתי את ה- WIRELESSMON, כמובן שהסרתי אותו אתמול (עם עוד כמה תוכנות), אבל גם לא שינה את המצב.

פורסם

תנסה באותו זמן לבצע שחרור ורענון לDHCP

ipconfig /release

ipconfig /renew

אולי אפילו להפעל את שרות ה DHCP מחדש..

בנוסף לזה כמובן להתקין דרייברים הכי מעודכנים.

פורסם

תסיר את ה- IPV6 ... זה אמור לפתור את הסוגיה

פורסם

תסיר את ה- IPV6 ... זה אמור לפתור את הסוגיה

זה לא אותו עיקרון של netsh...?

הסרת פרוטוקול TCP\IP שבתוכו יש את IPV6....?

תקנו עם אני טועה

לדעתי תסיר את הכ.רשת

תפעיל מחדש מחשב

ותתקין אותו מחדש

פורסם

לא בדיוק לפי מה ששמעתי לפעמים יוצא שהווינדוס נותן עדיפות ל- IPV6

מה שהכי פשוט זה להכנס ל- device manager שם יש לסמן הצג התקנים מוסתרים ואז להסיר את הפרוטוקול .

פורסם
  • מחבר

ניסיתי את כל הרעיונות אבל עדיין 169 בכל ההתקנים...

את ה-IPV6 ניסיתי להסיר אבל אחרי נסיון ההסרה עדיין ראיתי אותו ב-DEVICE MANAGER אז הפכתי אותו ל-DISABLE, עדיין שום דבר לא השתנה!

בכל מקרה תודה על העזרה,

במהלך הלילה אני עושה גיבויים ומחר אתקין ת'ויסטה מחדש... בעסה.

פורסם

לפני שאתה עושה זאת, נסה את הצעדים הבאים->

1. אין לך FW צד ג' (אם יש הסר אותו לפני)?.

2. כבה את UAC (לוח בקרה-Control Panel>>חשבונות משתמשים-User Accounts>>כיבוי UAC>>אתחול למחשב-Restart).

3. פתיחת חלון CMD ע"י הפעל כאדמין נסה שוב את הפקודה netsh winsock reset>>אח"כ בצע את הפקודה NETSH FIREWALL RESET>>עשה אתחול למחשב.

4. פתח חלון CMD ע"י הפעל כאדמין ובצע את הפקודה netsh int ip reset>>עשה אתחול למחשב.

עדכן אם עזר...

פורסם
  • מחבר

וואלה הסתדר!!!

לא היה לי FW צד שלישי.

ה-UAC כבר היה כבוי.

עשיתי netsh winsock reset>>אח"כ NETSH FIREWALL RESET - ו-RESTART כמו שהצעת; כשעלה עדיין היה 169...

עשיתי netsh int ip reset ו-RESTART כשעלה היה עדיין 169... עשיתי RELEASE/RENEW זה נראה אבוד (כשעשיתי RELEASE עדיין הראה 169 ברכיב שהיה מחובר), אבל אחרי כמה שניות קיבלתי כתובת תיקנית :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs:

תודה adiz!!! :yelclap:

איפה היית עד עכשיו? זה היה ממש הצצה אחרונה לפני התקנה מחדש ;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים