עבור לתוכן

בעית התחברות לשרת בTiberium Wars

Featured Replies

פורסם

אני קורא את זה ופשוט קשה לי להאמין שאצל ספק מסויים תהיה בעיה נקודתית בחיבור לשרת משחקים.

איך זה אפשרי בכלל? איפה ההגיון? :nixweiss:

פורסם

למה כ"כ קשה להאמין?

אמנם נכון, אין בזה היגיון,

אבל יש מספיק דיונים בנושא הזה בפורום- על חסימת פורטים בספקיות מסוימות.

אז מילא, חוסמים תוכנות שיתוף בטענה שזה לא חוקי, אבל אתם לא נותנים לי לשחק און-ליין?!

לא יודע אם זה בגלל רוחב פס מוגבל שהם יכולים לספק, או איזה מדיניות הובילה אותם לחסימת פורטים,

אבל אני מתכוון לברוח מהספקית שללי בהקדם (היום אין מענה בשירות לקוחות).

פורסם

אני קורא את זה ופשוט קשה לי להאמין שאצל ספק מסויים תהיה בעיה נקודתית בחיבור לשרת משחקים.

איך זה אפשרי בכלל? איפה ההגיון? :nixweiss:

האינטרנט זה לא מקום כ"כ שחור ולבן... יש חברות שמספקות את התשתית לאינטרנט (מתחזקות נתבים, סוללות כבילה וכו'), הספקיות יכולות להיות בקשרים עם חברות מסויימות או בהסכמים עם חברות אחרות, שהן מצידן בקשרים עם חברות אחרות. לפעמים יש בעיה לוגית או פיזית של תשתית מסויימת להתחבר לאחרת, אם במקרה הספקית שלך משתמשת בתשתית עם בעיה כזאת מול אתר או שרת משחקים אז יכול להיות שלא יהיה חיבור לאותו שרת מאותה ספקית, שאפילו לא באשמתה.

פורסם

גיא עשה טובה לעצמך אל תעבור לברק.

ברק נכון להיום זה פשוט נטוויז'ן.

בעבר הייתי מחובר לנטוויז'ן וסבלתי מבעיות ומיד עברתי לברק, לאחר מכן נטוויז'ן וברק התאחדו ושוב הבעיות חזרו, ומשם נאלצתי לנוס על נפשי וברחתי לבזק 014.

מאז [שנה וחצי] אני נהנה וכמעט ואין לי בעיות, ממש אפסיות ביחס לזמן הנתון.

פורסם

רומן- כבר קיבלתי החלטה שאנחנו עוברים בבית לבזק.

רק שהמחיר קצת יקר שם:

בזהב אנחנו משלמים כרגע 35 ש"ח עבור 1.5mbps.

בבזק לצורך השוואה, עבור 1.5mbps 30 ש"ח ל-3 חודש ראשונים, לשאר השנה 60 ש"ח => 52.5 ש"ח בממוצע.

אם זה המחיר שנצטרך לשלם בשביל אינטרנט לא בעייתי- זה מה שיהיה.

אגב, כמה אתה משלם שם?

פורסם

אני משלם על בנדל של הוט + 014

באנדל של 2.5/256 במחיר של 119 לחודש. [ספקית + תשתית]

פורסם
  • מחבר

שלום לכולם,

חברה אתם גדולים!!!

החלפתי ספק אינטרנט והבעיה נפתרה, עברתי מאינטרנט זהב לבזק בינלאומי.

אני מתחבר בלי שום בעיה, התחברתי שוב ושוב לא כל בעיה...

תודה רבה לכולכם....

דרך אגב שם המשתמש שלי במשחק הוא rbu99fm, נראה אתכם שם...

ושוב תודה רבה!!!

פורסם

אז תתכתב איתנו בדיון הבא, כדי שנשחק ביחד:

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=256092.890

בגלל עיכובים קטנים, ביום ראשון סופית אני עובר לבזק (ואז סוף סוך נחזור לארגן משחקים).[br]פורסם בתאריך: 9.05.2008 בשעה 13:06:43

עברנו לבזק, הכל עובד מעולה עכשיו.

rbu99fm- תודה שהעלית את הנושא.

אריק- תודה שהתערבת ופיצלת את הדיון.

בזכות הדיון הזה סוף סוף דחפנו עניינים ועברנו מזהב לבזק. 8)

• 6 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

אחח אני מקפיץ את הדיון הזה בתסכול. נחשו מה? אני מקבל Backend Server עם בזק.

חברים שלי חזרו לשחק C&C ורציתי להצטרף, אבל הבעיה הישנה שבגללה התנתקתי מאינטרנט זהב ועברתי לבזק בינלאומי- הגיעה גם לפה.

לצורך העניין, יש לי עוד חבר בבזק בינלאומי וגם הוא מקבל Backend Server.

זוכרים את אותו חבר עם חשבון בברק? ניסיתי שוב את החשבון שלו- והמשחק התחבר שוב ללא בעיה. כ"כ מתסכל!

יצרתי קשר עם התמיכה של בזק, אחרי רצף של שיחות ומספר נסיונות, בין היתר העבירו אותי ל-Dynamic IP,

לאחר ששום דבר לא עזר והייתי חייב לזוז- התומך ביקש ממני ליצור שוב קשר ולבקש שיעבירו את העניין גבוה יותר לצוות System.

אני שואל- איך לעזאזל הגענו לכך שגם בבזק יש את הבעיה הזו?!

אם יש פה מישהו בפורום שעובד בבזק ואני אוכל לשוחח איתו אני מאוד אשמח להודעה פרטית.

פורסם

עדכון קטן:

לאחר השיחות עם התמיכה, לפני 4 ימים העברתי את כתובת ה-IP+פורט של שרת המשחק לחבר'ה של ה-System.

כרגע אני ממתין לתשובה, האם יהיה ניתן לעשות עליו תעדוף כלפי לקוחות בזק.

בכל מקרה, הבעיה נפתרה כאשר התחברתי עם משתמש גיימר שקיבלתי זמנית- עד שהנציגים יחזרו אליי (בתקווה ששכחו אותי :smile1:).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים