פורסם 2008 במאי 617 שנים לאט ובזהירותתנסה להוציא כבל חשמל מהHD שהמחשב דלוקועזבו את זה שהמחשב דלוק או מכובה הכבל מאד עדין ויכול לצאת ממש בנגיעות קלות בכבלים שהמחשב עדין דלוקניסיתי. המחשב נתקע, מכבים אותו, מחברים את כבל החשמל חזרה, המחשב עולה.שום דבר לא יכול לקרות להארדיסק מניתוקו שהמחשב עובד- חוץ מזה שהוא יכבה, זה הכל.
פורסם 2008 במאי 617 שנים יגרום להארדיסק להסתובב סתם, המחשב לא יזהה את ההארדיסק- אבל זה לא עושה לו כלום.
פורסם 2008 במאי 617 שנים מחבר קרה לי מקרה שהיה לי HD 250 והוא נשרף לי בגלל שאחד מהטכנאיים באייבורי אמר לי בדיוק אותו דבר שאפשר להוציא ולהכניס חשמל של SATAהיה ממש ריח מסריח של HD שרוףאני לא הולך לנסות את זה שוב..
פורסם 2008 במאי 617 שנים ידוע שלא מומלץ לנתק\לחבר כונן קשיח כשהמחשב דלוק. אפילו מנהל מחלקת RMA של אייבורי יודע (זה שהטכנאים שמים קצוץ זה סיפור אחר )
פורסם 2008 במאי 617 שנים אכן לא מומלץ, אבל זה לא עושה כלום.אלא אם יש לך חרא מזל או ספק ג'נרי שמחליט לתת קפיצת מתח אם אתה מחבר ומנתק אליו מכשירים שהוא עובד.
פורסם 2008 במאי 1317 שנים ניסיתי. המחשב נתקע, מכבים אותו, מחברים את כבל החשמל חזרה, המחשב עולה.שום דבר לא יכול לקרות להארדיסק מניתוקו שהמחשב עובד- חוץ מזה שהוא יכבה, זה הכל.מנסיון מר, ניתוק כבל חשמל של HD כאשר המחשב דלוק, גורם לשריפת ה- HD.אם ניתקתם ולא נשרף - הרווחתם.לא ממליץ לקחת סיכון כשמדובר במידע רגיש.
פורסם 2008 במאי 1317 שנים מנסיון מר, ניתוק כבל חשמל של HD כאשר המחשב דלוק, גורם לשריפת ה- HD. אם ניתקתם ולא נשרף - הרווחתם. לא ממליץ לקחת סיכון כשמדובר במידע רגיש. אני לא מבין את זה... נגיד ניתקתי לHDD את החשמל, מאיפה יהיה מספיק חשמל כדי שירוף אותו?? הוא מנותק...
פורסם 2008 במאי 1317 שנים די לבלבל תמוח עושים מזבוב פיל אפשר לנתק את HD בזמן שהוא פועל ( בתנאי שהוא SATA ) לשם כך הוא נועד רק צריך לעשות זאת בצורה נכונה דרך מערכת ההפעלה למעשה הכונן ממשיך לפעול פיזית על ידי חשמל ( גם IDE אפשר אבל בכלל לא מומלץ ) יש לכם ידים כל כך גדולות שמנתקות חוטים במארז ... זו בעיה אחרת ....
פורסם 2008 במאי 1317 שנים מחבר די לבלבל תמוח עושים מזבוב פיל אפשר לנתק את HD בזמן שהוא פועל ( בתנאי שהוא SATA ) לשם כך הוא נועד רק צריך לעשות זאת בצורה נכונה דרך מערכת ההפעלה למעשה הכונן ממשיך לפעול פיזית על ידי חשמל ( גם IDE אפשר אבל בכלל לא מומלץ ) יש לכם ידים כל כך גדולות שמנתקות חוטים במארז ... זו בעיה אחרת .... אתה מוזמן לעשות את זה למחשב שלך בכול רגע
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.