עבור לתוכן

בעיה בmax payne 1

Featured Replies

פורסם

התקנתי max payne 1 ויש לי בעיה .

אני משחק איזה כמה דקות וזה עושה לי ככה :

http://img386.imageshack.us/img386/2292/66560621cd2.jpg

אחרי שזה קורס אני מנסה להכנס שוב וזה כותב לי ככה :

http://img396.imageshack.us/img396/4274/73622212ti6.jpg

ואני חייב לעשות ריסט .

נסיתי לשנות את ההגדרות לבנוני וזה עדיין אותה בעיה רק שזה פועל איזה חצי שעה או יותר .

מה אני עושה ?

פורסם

איזה כרטיס מסך יש לך?

-נסה להתקין דרייברים לכרטיס מסך מחדש (עדכניים מהאתר של חברת כרטיס המסך שלך), במידה וכבר עשית זאת, תתקין מחדש דרייברים ללוח אם.

לאחר מכן תעדכן דיירקטאיקס.

-אם זה עדיין ממשיך אז להפך, תנסה לקנפג את מקס פיין לרוץ על הפרטים הגרפיים הכי גבוהים, כך זה רץ אצלי כרגע ואין שום בעייה.

פורסם
  • מחבר

איזה כרטיס מסך יש לך?

-נסה להתקין דרייברים לכרטיס מסך מחדש (עדכניים מהאתר של חברת כרטיס המסך שלך), במידה וכבר עשית זאת, תתקין מחדש דרייברים ללוח אם.

לאחר מכן תעדכן דיירקטאיקס.

יש לי geforce 6600

ניסיתי עכשיו וזה לא עזר .

-אם זה עדיין ממשיך אז להפך, תנסה לקנפג את מקס פיין לרוץ על הפרטים הגרפיים הכי גבוהים, כך זה רץ אצלי כרגע ואין שום בעייה.

מה הכוונה ? להתקין dx8 ודרייברים ישנים ?

[br]פורסם בתאריך: 7.05.2008 בשעה 20:40:46
אפשר עזרה בבקשה ?
פורסם

לא אחי תתקין דרייברים הכי חדישים גם לכרטיס המסך וגם ללוח האם, אחרי שתעשה את זה, תעדכן דיירקטאיקס.

אם זה לא עוזר אז אין לך בעייה שמגיע מחומרה או מדריייברים של חומרה, תנסה לעדכן Nat frimework אתה בטח בגרסה 1, תנסה לעדכן לגרסה 3.

תוודא שמקס פיין מותקן אצלך בגרסתו האחרונה ואכן אין פאצ'ים נוספים שעוד לא התקנת.

פורסם

תנסה להתקין את 3 כן, אבל עם עדיין יש לך בעיות אז גם זה לא קשור אפילו שזה גורם מכריע...אני כרגע עם 3.

ניסית להתקין את מקס פיין מחדש?, ניסית להפעילו במצב תאימות לwin98?, ניסית לעשות ריסט להגדרות של הדרייבר דרך rivatuner?

אם ניסית את כל אלה יש רק דבר אחד שאתה יכול לנסות אבל לא נראה לי שזה יעזור.

לנקות את הרגיסטרי של מקס פיין עצמו דרך הregedit של windows, זה פותר בעיות משונות לפעמים.

-להכנס להתחל

regedit

שם Hkey local meacine, שם software, חפש שם remedy או מה שזה לא הייה - max payne, ותמחק הכל, אחרי ריסט זה אמור לעזור (במידה ואכן יעזור).

חוץמיזה, i'm out of ideas.

פורסם
  • מחבר

מקסימום אם זה לא יפעל אני יתקין במחשב השני למרות שהוא דפוק ונתקע כל שנייה .

תודה על העזרה :xyxthumbs:.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים