פורסם 2008 במאי 517 שנים היי, אני מעוניין לדעת האם מישהו מכם מכיר או נתקל או יודע על קיומו של מוצר, שיאפשר לי לחבר משדר BT למחשב, ולהתסובב עם מקלט BT נייד ברחבי הבית, שאליו אוכל לחבר את האוזניות שלי. ועל ידי כך יאפשר לי לשמוע סאונד (מוזיקה, אבל בעיקר לסרטים וסדרות) מהמחשב בצורה אלחוטית. אני לא מעוניין במוצרים כמו: http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.12451 שכן מוצר כזה מגיע עם אוזניות קיימות שאי אפשר להחליף. אני פשוט מעוניין ברסיבר BT שמאפשר לי לחבר אליו אוזניות לכניסת אוזניות סטנדרטית. (אלא אם כן יש לכם מוצר שכזה עם אוזניות בילט אין אבל באמת איכותיות) תודה, ------- עריכה: מצאתי את זה: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16833147015 שנראה שעונה על הצרכים שלי. יש למישהו חוות דעת, או מוצר אחר מהסוג הזה להציע? זה לא חייב להיות מבוסס BT, כל דבר אלחוטי איכותי יעזור. המטרה היא לצפות בסרטים מהמיטה, עם אוזניות, וללא כבל מאריך
פורסם 2008 במאי 617 שנים האוזניות האלחוטיות של I-tech שמוכרים באורנג' ב 100 שקל.זה רק רסיבר, וסומך על זה שיש לך דונגל בלוטות' במחשב. נשמע לא רע שמצרפים אוזניות איכותיות, אבל אל תצפה ליותר מדי-אלחוטי אף פעם לא יתן לך את מלוא האיכות.
פורסם 2008 במאי 617 שנים מחבר תודה רבה, זה נראה בדיוק מה שחיפשתי.לפני שאני מחפש אופציות לקניה של הדבר הזה (מוכרים את זה באורנג' גם לאנשים שלא לקוחות? אני סלקומאי..) ושל דונגל BT קטן למחשב-האם יש אופציה בדרייבר BT של דונגל שמחובר למחשב, לתעל סאונד?כלומר אני מחבר את הדונגל ל PC שלי, ואני רוצה לתת הוראה לתעל את כל הסאונד של המחשב, ל BT, יש משהו מובנה כזה? או שאני אצטרך לעשות סלטות באוויר כדי לגרום לזה לקרות?אני שואל, כי ב SPECS באתר שלהם כתוב: Stereo music streams wirelessly from your compatible phone via Bluetooth technologyולא מוזכרת יכולת ניגון של סאונד מ PC למשל.עוד דבר, כתוב שם:Can charge from PC via USB cable&Compatible with i.Tech 110 ~ 240Vac switching power chargerלא ממש הבנתי אם זה נטען רק דרך USB או שיש גם מטען רגיל. פיקה, אתה במקרה יודע לענות לי על זה?(אני שונא להטעין דברים דרך USB, זה איטי רצח, ואני בונה על שימוש יום יומי ארוך במכשיר הזה)אם יש למישהו עוד אלטרנטיבות לחיבור אוזניות (קיימות) למחשב באלחוט (ולא רק BT), אני אשמח לשמוע גם עליהם.
פורסם 2008 במאי 617 שנים יש לי את החרטה הזה, כל מחשב עם בלוטות' ו A2DP יכול לעבוד עם זה.אתה מגדיר אותו בתור מכשיר פלט סאונד, ואז בהגדרות של הכרטיס קול מגדיר אותו כברירת מחדל. מגיע עם מטען, לא נטען מ USBכשעה טעינה ל 6 שעות של מוזיקה.אני עכשיו אנסה להזרים מוזיקה דרך זה, עד עכשיו פשוט לא ראיתי צורךמחר אני אגיד לך אם זה עובד
פורסם 2008 ביולי 317 שנים מחבר טוב עדכון- לא היה הרבה מענה בת'רד, אז סיכנתי כמה דולרים וקניתי את החמודים האלה: http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.12696 http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.8422 אחרי 10 של להבין למה זה לא עובד לי, הטענתי את הReceiver שמתסבר שלא מגיע טעון.. ושיחקתי טיפה עם הכפתורים שלו, עדיין לא עבד, ואז התקנתי את התוכנה של הדונגל, והבנתי את הכפתורים של הרסיבר (מה שהיה לוקח בטח פחות זמן אם הייתי טורח לקרוא את חוברת ההוראות או משהו) וזה עובד כמו בובה! אז עכשיו יש לי סאונד מהמחשב לזוג אוזניות לפי בחירה, אמנם לא ממש סטריאו, אבל זה מספיק לי בשביל לראות סדרות בלי כבל מאריך מגעיל מהמחשב למיטה, ובלי להדליק רמקולים ושכל הבית ישמע. (אני לא מתכנן לשמוע עם זה מוזיקה למשל, זה בהחלט לא מספיק איכותי, אבל בשביל לשמוע את הדאבינג של סדרות וסרטים ולהבין בלי צורך בתרגום- זה מספיק, וזה בדיוק מה שחיפשתי) אז יש סאונד אלחוטי ב BT מהמחשב! great success!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.