עבור לתוכן

צריך המלצה למסך חדש, 19" בעיקר למשחקים, תקציב עד 1500 - עריכה: 22" ותקציב גדל

Featured Replies

פורסם

מכיוון שאין מסך 19 איכותי במחיר הנ"ל וגם לא מסך איכותי אחר בתקציב קרוב שאידיאלי למשחקים, הייתי מאוד ממליץ

לך ללכת על הSamsung 226BW. לשחק במסך 22 זה כמה רמות מעל מסך 17 ואם יש לך את התקציב חבל לא ללכת על זה.

כמו כן, זה יכול לתת לך אופציה מאוד נוחה לראות סרטים במחשב. נכון שאתה רגיל לעבוד על 17/19 אבל למה לך לא להתפנק הרבה יותר?

אם יש לך חבר עם מסך דומה, הייתי ממליץ לך לנסות לשחק במסך ולהתמכר.

מה שכן, אני ממש לא פריק של מסכים, אבל ממש סובל מחסרונות ה-TN. אך אסתייג ואוסיף שלפי הבנתי זה מאוד סוביקטיווי.

פורסם

אתה מתעקש לפספס את הנקודה. הנקודה היא לא האם מומחי הפורום מגזימים או לא בהמלצותיהם, אלא שאי-אפשר להכריע באופן כוללני ש-"TN לא מפריע לאנשים ומתאים לכולם". עובדה היא שיש כאלה שלהם הוא כן מפריע, והם לא כולם כאחד גרפיקאים.

אני מסכים עם זה, אבל לא זאת הנקודה.

ו-Sky_Lord, למה שלא תחפש חנות של שקם אלקטריק, אופיס דיפו וכו' באזור מגורייך ותסתכל?

פורסם
  • מחבר

כי אני מעדיף לקבל המלצות קודם לפני שאני הולך וקונה.

במיוחד שבירושלים אין חנויות מחשבים נורמליות ושאר הרשתות יקרות[br]פורסם בתאריך: 6.05.2008 בשעה 23:54:06

טוב אז בינתיים הכי נראה לי זה ה samsung 931BW.

מישהו מכיר את הsamsung 953BW? הוא יותר טוב?

וה943BW?

הדבר היחיד זה כמו שכתבתי שמצחיק שבעד 1500 שקל המסך הכי טוב הוא רק ב1100...

פורסם

מה בדיוק אתה מחפש?

אם אתה מחפש "19 איכותי, קיבלת כבר תשובה:

לא נראה לי שקיים איזשהו 19" איכותי לא TN במלאי איפשהו בארץ.

אני מדבר על מסכים איכותיים כמו Viewsonic VP930 או Samsung 971P. או ב-20" ה-Philips 200W6CS.

אין שום דבר איכותי ב-931BW שבחרת, ואל תשלה את עצמך - אין לו כל יתרון על מסכים יותר יקרים.

אם אתה מחפש רחב אין שום סיבה ללכת על "19 ולא על "22.

פורסם
  • מחבר

הבנתי...

הבעיה ב22" אינץ זה שהמחיר יעלה בהתאמה...

נגיד שאני הולך על 22" אינץ, אפשר חריגה קצת מהתקציב, על מה אתה ממליץ?

מה19" שנכתבו (viewsonic VP930B, Philips 200W6 והSamsung 971P).

בהנחה שאני מוצא אותם, איזה עדיף?

עריכה:

המליצו לי עמוד קודם על

Samsung 226BW

ושמעתי גם דברים טובים על הAsus VW222U או הMW221C

איזה עדיף? (או שאולי אחד אחר)

פורסם

אם אתה מוצא את אחד מדגמי ה-"19 הללו, קח אותו. אני לא מאמין שיווצר מצב שתצטרך לבחור.

ה-226BW וה-MW221c כבר לא מיוצרים. ה-VW222u הוא אופציה מאוד מוצלחת, ואפשר גם להוסיף קצת ולקחת את ה-2243BW של סמסונג שמציע ארגונומיה יותר משוכללת.

פורסם
  • מחבר

אם אתה מוצא את אחד מדגמי ה-"19 הללו, קח אותו. אני לא מאמין שיווצר מצב שתצטרך לבחור.

ה-226BW וה-MW221c כבר לא מיוצרים. ה-VW222u הוא אופציה מאוד מוצלחת, ואפשר גם להוסיף קצת ולקחת את ה-2243BW של סמסונג שמציע ארגונומיה יותר משוכללת.

ארגונומיה פחות קריטית לי, אז נראה לי אני אלך על ה-VW222u.

ל2243BW יש יתרון כלשהו חוץ מזה?

ועכשיו שאני פחות או יותר סגור על המסך, מאיפה מומלץ לקנות? אני מתכוון מבחינת אחריות, בעיקר של פיקסלים מתים וכדומה.

אם זה לא משנה אני חושב שאני אקנה באייבורי, יש סניף בירושלים והמחיר טוב.

הממ, אני עכשיו רואה שהVW222U מגיע עם רמקולים מובנים, לא משנה נכון?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים