עבור לתוכן

מקס פיין 3 - השערות לעלילה?

Featured Replies

פורסם

בהפתעה גמורה (ברצינות) התברר לי לאט לאט שזה נכון, מקס פיין 3 ייצא. טעות שלי, זה עדיין בגדר השערות, אני כבר לא יודע על מה להסתמך. אבל זה העלה שאלה מעניינת - שני המשחקים האחרונים בסדרה תענוג מבחינת משחקיות (ומודים, תענוג של מודים!) ועלילה (לפחות למי שאוהב ת'סגנון). אבל מה לעזאזל ניתן לבסס כבר את המשחק השלישי?! בואו נעשה סקירה קלה של כל הדמויות שמתו:

ויני גוגניטי. חבל כ"כ אהבתי אותו >:(

ולדימיר לן

ג'ים ברווארה

וינטרסון

אלפרד וודן

וכמובן...

מונה סאקס - למרות שברמה הקשה ביותר בפאנל האחרון היא עוד איכשהו שורדת. ואם אני טועה אז יכול להיות שזה היה במוד או משהו

למרות שיש לחלק מהדמויות נטייה לשרוד, במשחק הראשון הייתי בטוח שויני היה גמור אחרי הקרב איתו ובסוף הוא מת במשחק ההמשך...

מה אמור להחזיק את המשחק? איזו עלילה ניתן להציג במצב כזה?

אני לא אתפלא אם כבר בתחילת המשחק מקס ישר יתאבד וזהו :nixweiss:

יאללה, זרקו השערות.

פורסם

כל הזמן יש שמועות שהמשחק יצא ואחר כך שלא.. אי אפשר לדעת.. מה המקור שלך?

פורסם
  • מחבר

כל הזמן יש שמועות שהמשחק יצא ואחר כך שלא.. אי אפשר לדעת.. מה המקור שלך?

זו הייתה ההתרשמות שלי בכמה פורומים וגם כל מיני סרטוני מעריצים שהתחילו לצוץ לאחרונה, אפילו ברשימת משחקים בסטיקי ת'רד כאן פתאום שמו אותו ב-TBA...

עד לאחרונה הבנתי שהרעיון להמשך בוטל מזמן ופתאום שוב מדברים על להחיות אותו. האמת שאני לא בטוח כבר מה לחשוב \=

אבל אם אכן יתברר שיש המשך מעניין איזו עלילה תהייה לו הפעם בהתחשב בעובדה שכל הדמויות מתו :kopfpatsch:

פורסם

מונה סאקס - לor].מרות שברמה הקשה ביותר בפאנל האחרון היא עוד איכשהו שורדת[/col ואם אני טועה אז יכול להיות שזה היה במוד או משהו

לא לא זה היה ברמה הקשה : ;)

פורסם

משו קורה עם מונה, הוא מציל אותה, הם הורגים את הרעים, ועושים גורו גורו

פורסם

גמרתי את השני ברמה קשה.

מונה נשארת בחיים, רק ברמה זו כמובן.

לאחר מכן כתוב

max's journey to the night will continue...

מה שנותן לנו לחשוב שיהייה המשך.

אבל לא יכול להיות המשך, והcutsecens במשחק השני מעידים על זה, Max אומר בהתחלה, My loved ones where still dead, it wasn't over...

ואחרי שנגמר המשחק זה כן Over, כל הכנופיות וכל המעורבים ברצח אישתו והתניקות כבר נעלמו מהעולם.

מה כבר תהייה העלילה של Max payne 3? ולדימיר חזר מהמתים?, חח נו באמת, לא יהייה משחק שלישי בחיים.

יהייה רק את הסרט שעומד להסתיים בקרוב.

פורסם

REMEDY עובדים בכלל על ALAN WAKE.

עד שיתחילו בכלל לעבוד על max payne 3 ואם בכלל יקח עוד המון זמן.

ניראה משהו כמו ב2011. (עד שהוא יצא אם בכלל)

פורסם

כזכור לי לא אמור להיות MP3 אלא רק ALAN WAKE שמוגדר כהמשכו הרוחני של MP

פורסם

ד"א מתוכנן לצאת סרט השנה. אולי זה יהווה סוג של מגשר לקראת המשחק הבא בסדרה.

http://www.imdb.com/title/tt0467197/

פורסם

כזכור לי לא אמור להיות MP3 אלא רק ALAN WAKE שמוגדר כהמשכו הרוחני של MP

נכון, REMEDY הם חברה קטנה, הם משקיעים את כל כוחם ב Alan wake, זה לא סוד שהם לא יאכזבו איתו, הם לא בליזארד שמרשה לעצמה ש50 אחוז מעובדיה יתמקדו על SC2 והשאר ינתחו כותרים ניסויים כמו diablo 3 או WC4...

מקס פיין 3 הוא בגדר שמועות!!

פורסם

כן הם עובדים עכשיו על אלן וויק, מה שהולך להיות אחד המשחקים היותר טובים של השנים האחרונות (ראו סרטונים של פיזקה, גרפיקה וגיים פליי).

סביר להניח שאחריו הם יתמקדו בפיתוח של מקס פיין III.

שמתם לב שכל המשחקים המוצלחים שיצאו לפני 5-6-7 שנים עושים קאמבק ענק! בדמות SC2 ואולי DIABLO 3... ניראה לי הם רוצים שנשכח את מקס פיין עד שיום אחד תבוא ההכרזה עליו ואז ההייפ יהייה פנומנלי!

פורסם

המילה "הייפ" אבדה מהמשמעות האמיתית שלה עם Crysis... ראינו שאין להגזמות והסטריה מולחטת שום ערך, כי בסוף תמיד מתאכזבים קצת - השאלה היא כמה.

פורסם

אם אתה משתמש בRivatuner תנסה לעשות reset לדרייבר.

אם אתה בOC למעבד תנסה לבטל אותו.

תראה אחרי זה מה קורה, אם יש לך כרטיס קול רגיל, לא הonboard, תנסה לעדכן לו דרייברים.

פורסם

אין לי OC.

והשתמשתי פעם בRivatuner אז אני יוריד .

תודה אני יבדוק אם זה יעזור .

עריכה :

שאני נכנס לזה עוד פעם אחרי שזה קורס זה כותב ככה :

http://img396.imageshack.us/img396/4274/73622212ti6.jpg

ושאני משתמש בRivatuner זה עוזר אבל זה קורס כל פעם באותו מקום (בחדר הזה שאפשר לראות בתמונה שהבאתי בהודעה )

מה זה יכול להיות ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים