פורסם 2008 במאי 417 שנים קניתי הוסט בbluehostאיך אני, אם אפשר, מארח כמה אתרים בחשבון אחד שכבר נותן לי מלא מלא מלא ספייס וגודל תעבורה ענקי?
פורסם 2008 במאי 417 שנים קניתי הוסט בbluehostאיך אני, אם אפשר, מארח כמה אתרים בחשבון אחד שכבר נותן לי מלא מלא מלא ספייס וגודל תעבורה ענקי?במקור אני מהתחום וניהלתי חברות איחסון בעבר ככה שתשובה זאת נכונהקודם כול תלוי אם זה רייסלר או פרטי ואם נתנו לך אפשרות של יותר מדומיין בחשבוןכלומר אם הגבילו אותך ואם כן אז בכמהבחשבון פרטי שהוא לא מוגבל בדומיין אחד אפשר לשים מספר דומייןובעצם יהיה תיקייה לכול דומייןואפשר יהיה גם לעשות חשבון FTP ישיר שנכנס לתקייה של אותו הדומיין שנבחראך לא ניתן יהיה לתת פאנל ניהול לכול אתר (אם אתה מתכנן למכור איחסונים)אך תוכל לנהל הכול בפאנל הראשי ברייסלר זה קל ופשוט אפשר לפתוח חשבון עם כול דומיין או מספר דומיינים בחשבון כמו בחשבון פרטיעריכה:הגיעה אליי העכבר אצבע החדש אני משתמש בו ברגע זה הוא נוח!
פורסם 2008 במאי 417 שנים מחבר תודה על התגובההנה חלק מהתנאים:1,500 Gigabyte Hosting Space (NEW!)Host UNLIMITED Domains!!!2,500 POP/Imap Email Accounts15,000 GIGS of Transfer (NEW!)SSH (Secure Shell), SSL, FTP, StatsCGI, Ruby (RoR), Perl, PHP, MySQL2000/2002 Front Page ExtensionsFree Domain Forever!Free Site Builder (NEW)24/7 Superb/Responsive Sales/Supportאנלימיטד דומייןס נשמע כאילו אפשראבל איך עושים את זה בתכלס, על מה לוחצים וכמה?
פורסם 2008 במאי 417 שנים אחרי ששמת את הכתובות DNS איפה שרשמת את הדומיין (כמו בראשון) לך ל Domains -> addon domainsמלא את הכתובת ותבחר איך יקראו לסיפריה בו הוא יהיה וזהואחר כך תהיה לך ספריה חדשה עם השם שבחרת ושם תשים את הקבצים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.