פורסם 2008 במאי 417 שנים שלום לכולם...אחותי משתמשת בכרטיס קול המובנה במחשב שלה ולאחרונה התחילו להיות רעשים, מן קליקים כאלו שנורא מפריעים לה.אין לי מושג ממה זה נובע, אני אנסה לתת את כל המידע האפשרי..המחשב הנ"ל פעם היה ברשותי, כשאני השתמשתי בו השתמשתי בכרטיס קול נפרד של קריאטיב והמובנה היה מכובה.המפרט:CPU: Intel Pentium 4 Northwood 2.4GHZ CPU Cooling: Gigabyte G-Power GH-PDU21-SCK M-Board: Intel D845EBG2 Socket478 Chipset: Intel 845E (Brookdale-E) + ICH4 RAM: 2X256 Kingston Value DDR 200MHZ CL2 Graphics: ATI Rage IIC 4MB TV Card: Hauppauge PVR150-MCEHDD: Maxtor 60GB 7200RPM Mouse + Keyboard: Logitech EX110 Wireless Set Wireless Network: TP-LINK TL-WN550G LCD: Samsung SyncMaster 19" 913N FANBUS: Sunbeam Rheobus Fan Controller ספק ג'נריMicrosoft Windows XP SP2 תודה לעוזרים.עריכה: אחותי הרגע אמרה לי שזה קורה לה רק כשהיא צופה בטלויזיה עם הכרטיס טלויזיה ושזה קורה בעיקר בערב באופן מוזר
פורסם 2008 במאי 417 שנים תבדוק שזה לא ציפצוף של התראה על טמפ' גבוהה תעלה את הטמפ' של המחשב לאתר בעומס ובמנוחה
פורסם 2008 במאי 417 שנים דאבל קליק על הרמקול שבצד השעון , מכניס אותך ל VOLUME CONTROLשם תעשה השתקה לכולם חוץ מWAVE ו VOLUME CONTROL
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.