עבור לתוכן

בעייה של הגבלת FPS (נראה לי)

Featured Replies

פורסם

יש לי בעייה שנבדקה בימתיים בשני משחקים.

האחד הוא וגאס 2 והשני הוא AC.

הבעייה היא שהFPS שלי לא עולה מעל 20 בוגאס (המשחק חלק מרגיש הרבה מעלה 20) ובAC קרוב לזה.

עכשיו החכמים יגידו לי "תוריד הגדרות ותראה איך הFPS יעלה פלאים" אז זהו שזה לא קרה. שיחקתי על הגדרות בינוניות בוגאס, חשבתי שזה המקסימום של הכרטיס שלי. ואז רציתי לנסות את ההגדרות הכי גבוהות. וראיתי שהFPS לא ירד בכלל! הוא אפילו עלה ב1-2 FPS. מה יכול לגרום לזה?

(בAC אותו סיפור)

תודה לעונים.

פורסם

Vsync?

תעדכן דרייברים ואם זה התחיל אחרי אז תחזור אחד אחורה.

פורסם
  • מחבר

את הVSYNC בדקתי כבר ממזמן... אין שינוי...

ויש מצב שזה דרייברים (לא היה לי כוח להתקין אותם. אף פעם אין לי את הכוח הזה)חח נראה לי יש לי עדיין 7.9 (ATI) חחח

פורסם

דרייברים חדשים יכולים לשפר משחקים חדשים שיוצאים. אבל סתם ככה מה המפרט שלך בדיוק?

פורסם
  • מחבר

D930 3 גיגה

גיגה זיכרון

X1800XT

זה בקיצור....

פורסם

תראה מפרט בצד רק שים שם X1950 PRO . הכרטיס X1950 PRO יותר חזק מהכרטיס שלך גם המעבד E6300. גם גיגה אחד יש לך זה לא מספיק בכלל. וברנבויי סיקס ווגאס 2 וAC לא בדקתי FPS [בדקתי FPS רק עם 8800GT ]. אבל צריך להוריד צלליות לגמרי כדי שהמשחק יזוז נחמד. תנסה לבטל דברים שלוקחים הרבה כוח. כמו צלליות וAA . עדיין FPS לא עולה?

אמרת שאתה מרגיש המשחק זז אחלה אז עזוב אותך FPS . העיקר אתה יכול לשחק וזז לך טוב.

פורסם
  • מחבר

אני יודע פשוט זה לא נראה לי הגיוני. הורדתי את כל ההגדרות בAC. ראו חרא! (איך אפשר לשחק ככה :s05: ) והFPS לא עלה...

טוב התקנתי דרייבר 8.4 נראה בהמשך מה קורה.....

והכרטיס שלי קצת יותר חזק מה1950 :)

ותחדש על ה8800.

עריכה:

בעעע ה8.4 הזה דפוק.... בדרייבר הקודם שלי הAA עבד מעולה והצללים היו חלקים. עכשיו הם מגעילים... אני חוזר לקודם :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים