עבור לתוכן

בעיה בהתקנת משחק-התקנה נתקעת לאחר הח�לפת CD

Featured Replies

פורסם

מנסה להתקין את MAFIA שכזכור מגיע על 3 דיסקים. לאחר שההתקנה מבקשת CD2, אני מכניס אותו, לוחץ OK ולא קורה כלום - המחשב לא מנסה לקרוא מהCD, וההתקנה מפסיקה להגיב. שאר הישומים עבדים ללא בעיה והמחשב מגיב כרגיל. ניסיתי להעביר את הדיסקים למחשב בתור קבצי ISO ולהתקינם מכונן וירטואלי, הבעיה נשארה בעינה. ניסיתי לכבות אנטיוירוס - כנ"ל. אם לוחצים OK ללא החלפת דיסק, ההודעה חוזרת על עצמה. ניתן לקרוא מהדיסק כאשר ההתקנה תקועה. במחשב אחר שבדקתי, ההתקנה עובדת כמו שצריך. המחשב שלי עובד מעולה פרט לבעיה המוזרה הזאת.

אשמח לעזרה.

פורסם

על איזה CD-ROM מדובר?

פורסם
  • מחבר

כן, את הCD. דבר נוסף, כשההתקנה נתקעת, לא ניתן לסגור אותה עם ALT +CTRL+DEL, אלא יש צורך לבצע הפעלה מחדש.

פורסם

אין בעייה התכוונתי באיזה CD מדובר זה מה הדגם שלו(המדויק!)

פורסם
  • מחבר

הCD אצלי במחשב הוא Pioneer 212BK (כפי שמופיע אצלי במפרט), הדיסקים של TDK. כפי שרשמתי בהודעה הראשונה, הבעיה חוזרת על עצמה כאשר מנסים להתקין מקבצי ISO מכונן וירטואלי, לכן לא חושב שהבעיה בדיסקים.

פורסם
  • מחבר

זה כבר מה שמותקן אצלי. איך יתכן שהבעיה בDVD אם גם מקבצי ISO שנמצאים על המחשב הוא לא מצליח להתקין?

פורסם

אם השתמשת ב DVD וניסית להפוך את זה לקבצי ISO יכול להיות שגם בתהליך הזה הוא לא הצליח ולכן השגיאה

אתה בטוח שאתה משתמש בגירסה האחרונה?

פורסם
  • מחבר

כן

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

הכנתי קבצי ISO במחשב אחר(בו ההתקנה עובדת), בניסיון להתקין מקבצי ISO במחשב שלי, הבעיה חוזרת על עצמה. למישהו יש מושג מה עלולה להיות הבעיה?

תודה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים