פורסם 2008 במאי 317 שנים אני רוצה לקנות קיט של 2X2.. יש שני סטים שאני חושב לקנות : G.Skill - http://tms.co.il/product/3634 אוA-Data - http://tms.co.il/product/5362אני אוסיף את הקיט הזה ל 2X1 של OCZ Platinum Revision 2 כך שאני רוצה שהם יתאימו בוולטג'.. התיזמונים פחות קריטי (4-4-4-15 לעומת הזכרונותה אלה 5-5-5-15)
פורסם 2008 במאי 317 שנים אני חושב שאין להם את הGSKILL, כי אני רציתי להזמין את הדגם של הCL4, והם אמרו לי שאין להם במלאי אז קודם כל תבדוק אם יש להם אותו..
פורסם 2008 במאי 317 שנים בעקבות השיחה שלי איתם הם הורידו הרבה דברים מהאתר.הרבה דברים שרציתי כבר לא היו במלאי.לפי מה שאני יודע את הגירסה עם הCL5 יש להם.לפי דעתי הם אותו דבר.הדבר היחידי שאפשר להגיד לטובת G.skill זה שאני רואה פה הרבה יותר מפרטים עם הזכרונות שלהם ממפרטים עם A-Data.
פורסם 2008 במאי 317 שנים הדבר היחידי שאפשר להגיד לטובת G.skill זה שאני רואה פה הרבה יותר מפרטים עם הזכרונות שלהם ממפרטים עם A-Data.A-DATA חברה מצויינת! זה שבארץ בכל מיני מקומות לא מפרגנים להם ולא שמים אותם במפרטים, אינו אומר שהם טובים פחות מחברות אחרות.זה גם אבסורד שחברה שמיבאת זכרונות מוכרת אותם באתרים שלהם, נועה ו-SKYPC..
פורסם 2008 במאי 417 שנים A-DATA חברה מצויינת! זה שבארץ בכל מיני מקומות לא מפרגנים להם ולא שמים אותם במפרטים, אינו אומר שהם טובים פחות מחברות אחרות.זה גם אבסורד שחברה שמיבאת זכרונות מוכרת אותם באתרים שלהם, נועה ו-SKYPC..בגלל זה אמרתי את מה שאמרתי. אני לא מבין איפה הניגוד בין מה שאתה אמרת למה שאני אמרתי.אמרתי שהם אותו דבר ושפשוט את G.Skill רואים ביותר מפרטים.דווקא שמעתי שבארץ הולך להם טוב יותר מבשאר העולם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.