פורסם 2008 במאי 317 שנים אני כותב קונסולה משלי כחלק ממשחק תלת מימדי.אני תוהה איך אפשר לכתוב בקלות פונקציה זהה ל Console.Write כולל כל ה overloads ?במלים אחרות אני רוצה שבCLASS שלי יהיה METHOD WRITE שיעבוד בדיוק כמו Write הרגיל.חוץ מזה שהמידע ישלח למשתנה במקום למסך.איזו דרך לטרפד את המידע שנשלח למסך אל תוך משתנה? משהו יותר אלגנטי?
פורסם 2008 במאי 317 שנים מחבר ?????????לא הבנתי אותך בכלל אני רוצה שגם דברים כמוConsole.Write("{0} hello statan",variable)יעבדו
פורסם 2008 במאי 417 שנים היי,מקווה שהבנתי אותך ושזה יעזור לך.using System.Text;StringWriter sw = new StringWriter();sw.WriteLine("hello");sw.WriteLine(" world");מה שקורא עם ה-StringWriterהוא שומר את הערכים ולא מדפיס אותם לאיזשהוConsoleכאשר תרצה לקבל את כל הערכים פשוט קח משתנהstringותעשהstring whatever = sw.ToString();המחרוזת תקבל את המידע מה-StringWriter.כמו כן אתה יכול להכניס לתוךStringWriterבתור העמסהStringBuilderמה שייתן לך שליטה על גודל קובץמקווה שעזרתי...ודרך אגב.. מה הבעיה פשוט לשמור את המשתנים מה-Consoleע"י Console.ReadLine();וכשאתה רוצה להדפיס משהו.. פשוט להדפיס אותו לאיזושהי מחרוזת או לייבל...?
פורסם 2008 במאי 517 שנים מחבר מיירון בוליטאר תודה לך זה עבדהשאר תודה על העזרהעכשיוכרגע אני רושםconsole.echo(String.Format("blablabla",bla))אני רוצה שאוכל לרשוםconsole.echo("blablabla",bla) ושזה יעבוד אותו הדברconsole זה אובייקט ממחלקת CConsole שנכתבה על ידי
פורסם 2008 במאי 517 שנים בעיקרון יש לך 2 אפשרויות1) להשתמש בCONSOLE הדיפולטי ולהפנות את הפלט שלו לקונסולה שלך2) אם הבנתי אותך נכון אתה רוצה לשלוח מספר פרמטרים בלתי מוגבל לפונקציה ECHO? נסה בעזרת params
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.