פורסם 2008 במאי 317 שנים קניתי דומיין במטרה להקים אתר בוקניתי אותו ב internic.co.ilאיך אני מעלה אתר?כבר בניתי מלא אתרים והעליתי אותם לכל מיני שירותי אכסון אתרים כמו tripod בעבר, אבל איך פועלים עם דומיין קנוי?אשמח אם מישהו בעל ניסיון יתאר לי את הפעולות שאני צריך לקחת עכשיו.
פורסם 2008 במאי 317 שנים מקשר בין הדומיין לשרת אתה פשוט אומר לדומיין שהוא מקושר לשרת הזה ולשרת שהוא מקושר לדומיין תדבר עם החברה שממנה קנית את הדומיין השאלה היא איפה השרת שלך נמצא ואם אתה יודע לתפעל אותו
פורסם 2008 במאי 317 שנים מחבר תודה על התגובההעניין הוא שאת זה אני מבין לבד, ברצוני לדעת איך מתרחשת הפרוצדורה הזאתאיך אני אומר לדומיין: זה האייפיואיך אני אומר לשרת - זה הדומיין (בטוח שצריך להגיד לשרת מה הדומיין? לא מספיק שהדומיין מפנה לשרת והממממם זהו?)עוד לא קניתי אחסון אתריםכשאני אקנה, איך אני מעלה לשם אתר ומקשר לדומיין? (אם כמובן אין הבדל משמעותי בין החברות המציעות אחסון אתרים)ויש למישהו המלצה לחברת אחסון אתרים כזאת?
פורסם 2008 במאי 417 שנים נכנס לפאנל של הדומיין ובהגדרות DNS אתה צריך לשים את הכתובת שרת DNS של השרת אחסוןובשרת אחסון נגיד אם יש לך פאנל DIRECT ADMIN אז משם אתה מפנה לדומיין... גם בהגדרות DNSצריך כמובן שעל השרת אחסון יהיה מותקן NAMED וכל שאר הדברים לאחסון אתרים
פורסם 2008 במאי 417 שנים כשתקנה שירות איחסון תקבל מהם את שמות ה DNS שצריך להכניס בדומיין.אני משתמש וממליץ על http://www.bluehost.com/track/webmasterspy/CODE7יש להם את כל מה שאי פעם תצטרך
פורסם 2008 במאי 417 שנים מחבר קניתי אחסון בבלוהוסט הזהעכשיו מה אני מגדיר בפאנל של הדומיין? מה הכתובת DNS של שרת האחסון איך אני משיג אותה?אוקיי השגתי והכנסתי לדומייןNS1.BLUEHOST.COMNS2.BLUEHOST.COMעכשיו איך אני מעלה איזה index.htm לבלו הוסט הזה? למישהו יש ניסיון עם הבלו הוסט? יש להם כלי שנקרא web disk אבל זה לא עבד קודם, עכשיו אחרי ששינוי הDNS יאושר (האתר אמר לי 60 דקות) זה יעבוד?העלאתי דף ביתהאתר עדיין לא עובדמה לעשות עוד?
פורסם 2008 במאי 417 שנים מחבר מה הכתובת?זה הסתדר ועובד עכשיו, תודה על העזרהאבל אם תוכל לעזור לי בשאלה החדשה אני מאד אודה לךhttp://hwzone.co.il/community/index.php?topic=334041.new#new
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.