עבור לתוכן

בעיה בלוח אם(?!) - מחשב מפעיל עצמו מחדש

Featured Replies

פורסם

היי, :)

לאחרונה נתקלתי בבעיה שלאחר שמופיע המסך טעינה של Windows XP ומסיים, המחשב מפעיל את עצמו מחדש ועושה restart ללא הפסקה בכל פעם שמגיעים לנקודה המסויימת.

את המחשב ניסיתי לפרמט באותו המחשב, אבל ללא הצלחה [ברגע שהוא צריך להפעיל את עצמו מחדש ולהעלות בboot את ההתקנה לאחר הפירמוט, הוא פשוט מפעיל עצמו מחדש]

פרמטתי את ההארדיסק דרך מחשב אחר שיש לי, והפרמוט הלך חלק, מערכת ההפעלה עלתה והכל בסדר.

ברגע שחיברתי אותו למחשב המדובר [עם התקלה] שוב, הוא מתחיל להפעיל עצמו מחדש ברגע שמסיים עם החלון של ה Windows xp, דבר שגורם לי לחשוב שהבעיה היא בלוח אם. מישהו נתקל בזה? יודע מה יכולה להיות הבעיה, ומה אני אמור לעשות?

:) תודה מראש ושבת שלום

פורסם

בתור התחלה תבדוק את הזיכרון בעזרת MEMTEST86, אח"כ תפתח את המארז ותבדוק עם יש על לוח האם קבלים נפוחים ו/או נוזלים.

פורסם
  • מחבר

בדקתי את הלוח אם. אני לא מוצא בו משהו שנראה חריג/לא תקין. אולי אני לא יודע בדיוק מה ואיפה לחפש?

MEMTEST רץ עכשיו, נראה מה יקרה..

שכחתי לציין שהמערכת הפעלה עולה חלק במצב בטוח, אם זה משנה במשהו.

פורסם

יש לי בדיוק אותה בעיה במחשב של אחי.

זה לא הזכרון כי ניסיתי לעבוד עם זיכרון אחר וזה עדיין אותו הדבר, אגב חבל שפירמטת את המחשב לפני שבדקת עם הארדיסק אחר.

אגב אני גם תקוע כרע, למרות שעדיין לא בדקתי הכל. אני הולך לבדוק עם ספק אחר (מי יודע אולי זה זה). אם הצלחתי אגיד לך.

פורסם
  • מחבר

ההארד דיסק הוא הארד דיסק חדש שעובד מעולה במחשב השני, כך שזו לא הבעיה.

אני לא מאמין שהספק קשור, הרי המחשב מקבל מתח כרגיל, והוא עולה מצויין במצב בטוח.

מה שנותר לי לבדוק זה רק לוח אם. :|

פורסם

התקנת וינדוס על ההרדיסק על מחשב אחר ואז העברת אותו למחשב הבעייתי?

אם כן אז בתור התחלה זו בעיה, לא מומלץ להעביר מערכת הפעלה בין מחשבים.

תתקין וינודס מחדש על המחשב הבעייתי.

פורסם

יש לי בידיוק אותה בעיה !

התייעצתי עם טכנאי הוא אמר לי שיש כמה פתרונות, דבר ראשון באמת להריץ MEMTEST, שזה לא כל כך הצלחתי,

צרבתי את ה- ISO והמחשב לא מזהה את זה...

דבר שני הוא אמר לי לנסות להוציא את הבטרייה של הלוח אם לחכות דקה שתיים ולהחזיר אותה למקום, שאת זה אני

גם כן לא יכול לבצע כי לא כל כך הבנתי איך אני מוציא את זה, אם מישהו יוכל להסביר זה יהיה טוב...

אני יודע איפה זה אני פשוט פוחד להסב נזק אז אני רוצה שמישהו יסביר לי בידיוק.

דבר שלישי הוא אמר לי שאם אני כבר כולי מיואש יש דרך לעשות דיבאג למחשב, שזה דיי מסובך וצריך שני מחשבים ולא ניראה

לי שאני אצליח לעשות את זה לבד, אז אם אני לא אצליח לבד אני אמסור לו את המחשב והוא כבר יעשה את זה.

מי שלא יודע מה זה דיבאג אז דיבאג זה צורה לעלות את המחשב ושאתה רואה כל קובץ שעולה כל פעולה שקורת במחשב ואז

אתה יכול לדעת בידיוק מאיפה באה הבעיה.

ד"א, הבעיה היא לא בהארד דיסק ולא בספק, החלפתי את שניהם והבעיה המשיכה ליקרות.

פורסם

מחובר אצלך כרטיסי הרחבה ??

פורסם

איזה יופי זה לשמוע מישהו שלא מבין במחשבים ולא מצליח להריץ memtest מסביר מה זה Debug

פורסם

מה אני אעשה.. צרבתי וזה פשוט לא עבד...

שמעו, בסוף הצלחתי להוציא את הבטרייה וזאת לא הבעיה.. זה משהו אחר..

מי מיתנדב להסביר לי למה MEMTEST לא עובד לי ?

צורבים את ה ISO רגיל ?

ומה זאת אומרת כרטיס הרחבה ? יש לי לוח אם עם כ.קול ורשת מובנים ויש לי כ.מ רגיל (1950).

פורסם
  • מחבר

1. הרצתי MEMTEST - אין שום בעיה בזכרונות.

2. את המערכת הפעלה התקנתי במחשב אחר, בגלל שכשניסיתי להתקין אותה במחשב הבעייתי, שוב נתקלתי באותה הבעיה של הBOOT [ההתקנה התחילה, פרמטתי את הכונן, אבל ברגע שהוא אמור להעלות את החלון הכביכול "יפה" של ההתקנה, שאני אמור להתקין את הסריאל, הוא פשוט לא עולה. משהו בקטע של הלהעלות את המערכת הפעלה קצת נדפק פה..]

להוציא את הסוללה של הלוח אם ולהחזיר? איך עושים את זה? זה יכול לעזור?

פורסם

תנתק את כל הכוננים, תוציא את כל הכרטיסים ותנתק את כל ההתקנים החיצוניים שלא חיוניים להפעלה של המחשב.

כלומר תשאר עם ספק, לוח אם, זיכרון, מעבד, כרטיס מסך, כונן DVD/CD, הרדיסק, מקלדת, עכבר, מסך וזהו.

פורסם

1. הרצתי MEMTEST - אין שום בעיה בזכרונות.

2. את המערכת הפעלה התקנתי במחשב אחר, בגלל שכשניסיתי להתקין אותה במחשב הבעייתי, שוב נתקלתי באותה הבעיה של הBOOT [ההתקנה התחילה, פרמטתי את הכונן, אבל ברגע שהוא אמור להעלות את החלון הכביכול "יפה" של ההתקנה, שאני אמור להתקין את הסריאל, הוא פשוט לא עולה. משהו בקטע של הלהעלות את המערכת הפעלה קצת נדפק פה..]

להוציא את הסוללה של הלוח אם ולהחזיר? איך עושים את זה? זה יכול לעזור?

מוצאים את זה, זה מין עיגול כזה בלוח אם שמוחזק עם סוג של קליפסים, כל לוח אם זה אחרת... אבל זה לא משנה כי זה לא עוזר.

אני אנסה עכשיו לנתק את כל מה שלא חיוני ולהפעיל אני דקה חוזר.

עריכה : יצא שמה שניתקתי זה רק דיסק קשיח אחד... ולא זה לא עזר...

כבר החלפתי : דיסק קשיח, כ.מ, ספק ואתם אומרים שזה לא זיכרונות אז אני כבר לא מבין מה נישאר..

לפי דעתי צריך שאחד מאיתנו שיש לו את הבעיה יעשה דיבאג למחשב שלו, מישהו שיודע איך..

פורסם
  • מחבר

מה שנשאר זה רק הלוח אם :silly:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים