עבור לתוכן

צריך ייעוץ בבחירת משחק לקנייה.

Featured Replies

פורסם

TDU פשוט משחק מפגר...

משחקיות ממוצעת ולא מחדשת כלום

גרפיקה סבבה, יש הרבה משחקים עם גרפיקה ברמה הזאת

והפואנטה...

על ההתחלה אתה יכול לקנות אופנוע, לעשות את המירוץ שנותן הכי כסף, להרוויח תוך יום אחד מספיק כסף למכונית הכי טובה ולגמור את המשחק.

זה לא שהמשחק לא אתגרי מספיק, פשוט אין לאיפה להתקדם... אתה מתחיל ומסיים כמעט באותו מקום.

TF.. משחק פשוט מידי, אין מה להעמיק, לא מספיק חופר ;D חח רציני, אתה צריך משחק מסובך כדי שתוכל לשחק בו חודשים... כמו BF2 ש 99% מהאנשים מפסיקים לשחק כשנמאס להם לנסות להשיג את הכל, ולא כי אין להם לאיפה להתקדם.

הייתי הולך על AC...

פורסם
  • מחבר

דווקא בBF2 אני כן משחק. נראה לי שאף פעם לא מפסיקים לשחק במשחק הענק הזה... זה פשוט בא בתקופות.

בכל מקרה מTF2 ירדתי... אבל חשבתי על זה עוד פעם, ויש לי מחשב סוס והכל... מריץ הכל על VERY/ULTRA HIGH... וזה לא שTDU נראה סתמי... ממש אהבתי את הרעיון של המשחק, ונראה ממש מגניב לסוע 300 קמ"ש עם איזה FERRARI ENZO על כביש מהיר בהוואי. אבל AC נראה משחק כל כך מגניב שTD יכול לחכות.

פורסם

TDU פשוט משחק מפגר...

משחקיות ממוצעת ולא מחדשת כלום

גרפיקה סבבה, יש הרבה משחקים עם גרפיקה ברמה הזאת

והפואנטה...

על ההתחלה אתה יכול לקנות אופנוע, לעשות את המירוץ שנותן הכי כסף, להרוויח תוך יום אחד מספיק כסף למכונית הכי טובה ולגמור את המשחק.

זה לא שהמשחק לא אתגרי מספיק, פשוט אין לאיפה להתקדם... אתה מתחיל ומסיים כמעט באותו מקום.

TF.. משחק פשוט מידי, אין מה להעמיק, לא מספיק חופר ;D חח רציני, אתה צריך משחק מסובך כדי שתוכל לשחק בו חודשים... כמו BF2 ש 99% מהאנשים מפסיקים לשחק כשנמאס להם לנסות להשיג את הכל, ולא כי אין להם לאיפה להתקדם.

הייתי הולך על AC...

כדי לקנות אופנוע אתה צריך לבקר בכל חנויות הרכב באי, שזה כולל לא להתפס על ידי משטרה, לעבור את ה120^2 ק"מ של האי, לעצור פה ושם, קיצר רק כדי להתחיל ולקנות אופנוע אתה צריך לבזבז אולי 4 שעות, אופנוע לא יכול להתחרות בכל מירוץ, מירוצי האופנוע לא כל כך רווחיים, המכוניות המאוד יקרות עולות הרבה מאוד ועם פרארי אנזו לא מתחרים נגד הונדה סיוויק. ככה שדי עם הבבל"ת.

פורסם

לא העמקתי במשחק כל כך הרבה... עזוב ששיחקתי כשהוא יצא אז אני לא זוכר הרבה פרטים, לקח לי כמה ימים-שבוע לאבד בו עניין לחלוטין...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים