פורסם 2008 במאי 117 שנים עד כמה אתה יודע? אתה יודע פקודות בסיסיות? (איך לעשות לו telnet? חיבור קונסול? סיסמת enable?)כדי לרסט ולהגדיר מחדש צריך כבל קוסנסול. שיטה אלימה: מרסטים ע"י הדלקה של ה-2950 ומחזיקים את כפתור mode במשך 10 שניות. נכנסים עם קונסול ומגדירים מחדששיטה עדינה (שומר את ההגדרות הישנות): לפי נוהל הפריצה. אח"כ אפשר להגדיר סיסמה חדשה ולערוך את הקונפיגורציה או שניתן לרסט את הציוד בשלוש פקודותdelete flash:vlan.datwr erreloadnוזה ההסבר לפי השורות:1. מחיקת הvlanים2. מחיקת הקונפיגורציה3+4. איתחול בלי לשמורבעיקרון זה די פשוט להגדיר vlanים וtrunkים.enableconf tinterface gi0/1switch mode trunkswitch trunk encapsulation dot1qinterface fa0/1switch mode accessswitch access vlan 10אם זה switch ישן אז צריך לעשות את זה לפני:vlan databasevlan 10name My_vlanוזה ההסבר לפי שורות1. קבלת הרשאות נרחבות יותר2. כניסה למצב כתיבה3. כניסה להגדרה של הפורט הראשון בכרטיס הראשון שהמהירות שלו היא גיגה4. הגדרת הפורט למצב trunk (חיבור של שני ציודי תקשורת כדי לשתף תקשורת בין ה-vlanים שלהם) 5. הגדרת ה-trunk כך שיעבוד בסטנדרט .q8026. כניסה להגדרה של הפורט הראשון בכרטיס הראשון שהמהירות שלו היא 100 מגה7. הגדרת הפורט למצב access (חיבור של ציודי קצה: מחשבים, שרתים)8. שיוך vlan 10 לפורט (אם אין, ייצור אותו)9. כניסה לקובץ הגדרת Vlanים10. יצירת vlan 1011. מתן שם My_vlan ל-VLANתוכל להשתמש במדריך של ה2950 אבל אם אתה לא יודע מה אתה עושה, חבל על הזמן. לפרטים נוספים, חפש PDFים של CCNA.
פורסם 2008 במאי 217 שנים מחבר אז זהו שאין לי מושג בסיסי אפילו תאמת.אני יהיה לי מבחן שאני אצטרך לתחל אותו בצבא...אם יהיה לי מדריך התחלתי איך להיכנס אליו (נראה לי בהפי תרמינל)...אבל באיזה מהירות ובכל...יענו מדריך מהתחלה ועד הסוף...תודה .
פורסם 2008 במאי 217 שנים אתה מתכוון היפר טרמינל?אני בטוח שיש מדריכים בגוגל. להכין מדריך מאפס זה חתיכת פרויקט - מה גם שיש ספרות מעולה (באנגלית) ואין טעם לשכתב את הכל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.