עבור לתוכן

איך מגלים כרטיס מסך מזויף

Featured Replies

פורסם

הכרטיס יכול להיות תקול ...כיום ...ממש אבל ממש מסובך לזייף כרטיס ...מה גם זה בלתי אפשרי

פורסם
  • מחבר

בחנות רגילה בעירי לא איבורי או משהו מאיזור המרכז

פורסם

אני הבנתי שאחרי התקנת כרטיס מסך מומלץ לפרמט.

בכל מקרה, מאיפה רכשת את המאיץ הגרפי?

מאיפה הבנת את הבדותה הזאת ?.

פורסם
  • מחבר

אני מודה לך על הלינק

אתה יכול לנסות להוריד את התוכנה הבאה GPU-Z ולבדוק אם הדגם שרכשת תואם את מה שציפית.

נראה שהכל תקין

פורסם

אל תדאג הכרטיס לא מזוייף (גם לי יש 8500 GT )

נכון שהכרטיס לא חזק בלשון המעטה אבל סך הכול המשחקים עובדים אצלי די בסדר .

אתה יודע כמה סוגים ישש היום לכול כרטיס מסך ולכרטיס מסך כמו 8500 בגלל שהוא לא נחשב חזק וחדש אז לא כל כך משקיעים בקופסא גדולה כי לא צריך כזאת הכרטיס בגודל סטנדרטי .

אם כתוב אצלך במחשב את השם של הכרטיס והכול אז הוא לא מזוייף

פורסם

אין בעד מה. סתם סקרנות אמרת שהדרייברים שלך חדשים אבל עשיתה הסרה לישנים? אצלי היה כרטיס מסך מובנה ואחד חיצוני אז לאחר שהוצאתי את החיצוני והייתי צריך להשתמש במובנה היו הרבה צבעים שהחליפו תפקידים והמשחקים עבדו מוזר.

פורסם

לכל "מעבד" גרפי יש הרבה דגמים.

סתם דוגמא:

http://www.zotac.com/index.php?option=com_content&task=view&id=42&Itemid=180

תלחץ שם על Available Models ותראה שיש איזה שישה כרטיסים עם אותו מעבד גרפי...

חלק עם קירור פסיבי, חלק עם זיכרון מהיר או זיכרון שונה וכו'. וכן, יש גם הבדל במחיר ולפעמים גם הבדל בביצועים.

לא כל 8500 הוא אותו 8500, וכדאי לשים לב לזה.

(שלא לדבר על זה שזה לא 8800 למשל כי יש 8800GT ויש 8800GTS או 8800GTX וכל דבר כזה שונה מהותית).

פורסם

אחי הכרטיס שלך לא מזוייף,אם אתה אומר שיש לך מסכים כחולים רק מאז שהתקנת את הכרטיס,יש סיכוי גדול מאוד שזה בעיה בדרייברים,מה גם שאתה אומר שזה עולה לאט.

תוריד driver cleaner (חיפוש בגוגל),קרא את הreadme ועקוב אחר ההוראות לכרטיסי NVIDIA.

אחרי שגמררת את פעולת הניקוי דריביירים תוריד דרייבר חדש ומעודכן ביותר ל8500 שלך מהאתר של נבידיה.

תתקין אותו,תעשה ריסטרט ותראה אם הבעיה חוזרת.

פורסם

את הסרת הדרייברית הישנים תעשה במצב בטוח ולא ברגיל של וינדואוס כדי לוודא שההסרה התבצעה בצורה תקינה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים