עבור לתוכן

איך מגלים כרטיס מסך מזויף

Featured Replies

פורסם

קניתי כרטיס 8500 gigabyte ,קיבלתי כרטיס ראשוני ומיד גילתי שהוא מזויף משום שהוא לא כמו שמצולם עם גוף קירור, אלא היה מצויד מאוורר, החלפתי וקיבלתי בחנות חדש, אך הפעם קיבלתי את הכרטיס עם קופסה של קרטון פשוט, ללא שום ציורים שמופיעים ד"כ על הקופסה של כרטיסי מסך, עוד דבר שמחשיד הוא זה שהמחשב עלה עם הויסטה לפני החלפת הכרטיס במהירות עם כרטיס של 7100 , יותר מהר מה8500.

אודה על תגובות שינתנו באפשרות לגלות האם הכרטיס מזויף.

פורסם

זה לא מזוייף יש הרבה חברות שמייצרות כרטיסים .

כל חברה יש להב קופסא אחרת קירור אחר .

קיצר הכרטיס שלך לא מזוייף

פורסם

ממש אין קשר לזיוף,

למה אתה חושב שהם יזייפו?

פורסם

אחרי שהחלפת את הכרטיס במחשב עדכנת דרייברים?

כנראה בגלל זה זה עלה לך לאט.

פורסם

אחרי שהחלפת את הכרטיס במחשב עדכנת דרייברים?

כנראה בגלל זה זה עלה לך לאט.

בדיוק, אני מניח שה7100 זה הכרטיס הקודם שלך,(תקן אותי אם אני טועה).

הוא היה מותקן בווינדוס כבר, זו הסיבה לתנועה האיטית.

כרטיס חדש בדרך כלל צריך להתקין.

פורסם

זיוף כרטיס מסך ...זה לא אפשרי ...אין סיכוי...

פורסם

זיוף כרטיס מסך ...זה לא אפשרי ...אין סיכוי...

גם מי יעשה דבר כזה? :nixweiss:

פורסם
  • מחבר

אחרי שקיבל מעבד שגוי וספק חלש, צריך הלקוח גם כרטיס גרפי. "יש כאן כרטיסי מסך מקוריים, ויש כרטיסי מסך שקוראים להם בשם המקורי, אבל הם לא מקוריים", אומר ליאור. "במקרים אחרים משתמשים במעבד גרפי נחות, ומכסים אותו במאוורר גדול שלא יראו, או שמשתמשים בכרטיס הגרפי בזיכרונות ירודים. לזיכרונות חשיבות לא פחותה מהמעבד הגרפי. כך הכרטיס עולה חצי מחיר". וגם כאן, הלקוח לא קיבל את מה שהובטח לו.

"הנושא של כרטיסי מסך כואב במיוחד", הוא ממשיך. "ילדים מוציאים את מיטב כספם על כרטיס שאמור להיות מתקדם, ולא מבינים שזה מעבד גרפי מחופש או כרטיס באיכות נמוכה, איכות שלא תאושר על ידי היצרן המקורי".

ראו כתבה מטה

http://www.sigal.biz/docxls/isrcomputer.htm

פורסם

בילבול מוח. ה 8500, זה כרטיס חלש מאד. שילמת עליו קצת - ביצועים בהתאם.

פורסם

מילא תגיד דגם לא נכון... אבל מזויף?!! לזייפן שיש לו יכולת ליצר כרטיסי מסך כל הכבוד לו!

וגם ה 8500 שלך הוא כרטיס מסך זול ומיושן.

פורסם

הכתבה לא רלוונטית למקרה שלך.

בכתבה מדובר על תופעה ידועה שבה כל מיני חנויות מרכיבות מפרטים חלשים ומוכרות אותם כדבר הכי חזק בשוק. בפועל הלקוח מקבל מעבד intel מקורי (כנראה c2d מהסדרות הנמוכות) כרטיס מסך GeForce (בטח 8400) מארז בלאי וספק גנרי.

אנשים שלא מבינים קונים את המחשבים האלה וחושבים שהם קנו מפלצת, בפועל הם קיבלו נמלה במקרה הטוב.

בפועל אפשר "לזייף" כרטיס מסך אם לוקחים כרטיס ישן ושמים עליו קירור ומדבקה של כרטיס חדש. אבל זה זיוף שיתגלה ברגע שתדליק את המחשב.

פורסם

מילא תגיד דגם לא נכון... אבל מזויף?!! לזייפן שיש לו יכולת ליצר כרטיסי מסך כל הכבוד לו!

וגם ה 8500 שלך הוא כרטיס מסך זול ומיושן.

בדיוק,

פורסם
  • מחבר

אני אנסה להסביר שוב אולי יותר בבהירות

1> מכיוון שקיבלתי כרטיס עם מאוורר, שכמו שכתוב בכתבה זה לא מתאים לתמונות שמופיעים בגיגה בייט שלכרטיס יש גוף קירור, ולא מאוורר, והעבודה שהחזרתי ובעל החנות קיבל את הכרטיס בלי להגיב, אלא הבין שעליתי על זיוף.

2> מכיוון שקיבלתי את הכרטיס בקרטון פשוט ולא הקופסה הצבעונית שבד"כ מקבלים עם הכרטיס.

3>בתמיכה טכנית של מייקרוסופט מעלים סברה שמכיוון שיש לי מאז קנייית הכרטיס בלי סוף מסכים כחולים- אולי יש בעיה בחומרה

>דריוור מעודכן

בכבוד והערכה!

פורסם

אני הבנתי שאחרי התקנת כרטיס מסך מומלץ לפרמט.

בכל מקרה, מאיפה רכשת את המאיץ הגרפי?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים