פורסם 2008 במאי 117 שנים שלום לכולם,ברשותי מסך סמסונג מדגם 226bw שמאוד מסנוור אותי - וגורם לי לכאב ראש. האם יש אופציה לשנות את הטמפרטורה של הצבע , ואם כן היכן היא מופיעה?תודה מראש.
פורסם 2008 במאי 117 שנים מחבר קראתי בפורום אחר ולהלן הציטוט "במקום לשחק עם הבהירות תנסה לכוון את הטמפרטורה, לדעתי אם תכוון יותר לכיוון 9300, אז האור יהיה יותר "כחלחל" וכך פחות "מסנוור"."אז חשבתי שאולי באמת זה יוכל לתת לי פתרון.
פורסם 2008 במאי 117 שנים תלחץ על הכפתור השני מצד שמאל יש לך שם אפשרויות של שינוי מהיר כמו משחק טקסט כמו ששוקו אמר .דרך אגב המסך הזה חדש ? כי גם שאני קניתי אותו היה לי כמה ימים כאבי ראש .RTFM [br]פורסם בתאריך: 1.05.2008 בשעה 16:56:12RTFM !מה אכפת לך שהוא שאל יש אתה שולח אותו לקרא
פורסם 2008 במאי 117 שנים מחבר תלחץ על הכפתור השני מצד שמאל יש לך שם אפשרויות של שינוי מהיר כמו משחק טקסט כמו ששוקו אמר .דרך אגב המסך הזה חדש ? כי גם שאני קניתי אותו היה לי כמה ימים כאבי ראש .מה אכפת לך שהוא שאל יש אתה שולח אותו לקרא אתמול רכשתי אותו ומאוד קשה לי לשבת מולו, אני קצת מאוכזב ומנסה לעשות הכל על מנת לשפר את איכות הצפייה.
פורסם 2008 במאי 117 שנים תתחדש מסך טוב . גם כשאני קניתי אותו לקח לי איזה 3 ימים להתרגל עליו והיו לי כאבי ראש .תוריד את הרענון ל60 אולי זה יעבוד
פורסם 2008 במאי 117 שנים http://www.samsung.com/nz/support/productsupport/download/Model_Select2.aspx?type=Monitors&subtype=TFT&model=226BW&fileType=UM&LSSI=/nz/module/ssi/left/lmenu_monitors_tft.sec&RSSI=/nz/module/ssi/right/rmenu_monitors.sec
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.