עבור לתוכן

בעיית חיבור DVI במסך סמסונג 226BW

Featured Replies

פורסם

שלום רב,

אתמול רכשתי מחשב חדש מדגם 226BW של סמסונג,

חיברתי את המסך לכרטיס מסך (GeForce 8600GT 1GB), ובהדלקת המחשב המסך עבד בצורה תקינה.

רציתי להשוות בין המסך החדש למסך הישן שלי וחיברתי גם את המסך הישן לכרטיס המסך בחיבור האנלוגי.(בזמן שחיבור ה DVI גם מחובר)

וכשהדלקתי את המחשב עלה המסך הישן עם החיבור האנלוגי.

רציתי לחזור לצפות במסך החדש עם חיבור DVI, ניתקתי את החיבור האנלוגי- אך המסך לא נדלק, ניסית לנתק את המחשב לגמרי מהחשמל ואחרי מספר דקות כשרק ה DVI מחובר הדלקתי את המחשב- אך שוב המסך לא נדלק.

כוונתי כשהמסך לא נדלק היא שאם הייתי רואה את מסך האתחול של הביוס, את מסך האתחול של הווינדוס (עם פס הטעינה והכל), והיום, בשלבים האלו - המסך כאילו לא מזהה חיבור. הנורית של המסך מהבהבת, כמו שקורה כשמכבים את המחשב.

אודה לעזרתכם.

פורסם

נסה לאפס ביוס, מסיון אני אומר .

אבל לפני זה תנתק את החיבור DVI מהכרטיס מסך, תנתק את המחשב מהחשמל ותחכה 15 שניות .

תחבר הכל ותראה אם עובד ..

פורסם
  • מחבר

ראשית תודה על התגובה המהירה,

האופציה של ניתוק החיבור DVI מהכרטיס מסך כבר עשיתי אך לא עזר,

אם כך אני מבין שהאפשרות שלי היא לבצע איפוס ביוס, איך מאפסים ביוס?

תודה מראש.

פורסם

העלה את המחשב עם שני המסכים וכנס להגדרות במאפייני שולחן העבודה.

קבע שחיבור הDVI יהיה ברירת מחדל, ועליו יהיה שולחן העבודה.

פורסם
  • מחבר

העלה את המחשב עם שני המסכים וכנס להגדרות במאפייני שולחן העבודה.

העלתי את המחשב עם שני המסכים (אחד בחיבור אנלוגי והשני בדיגטלי) אך הפעם אף אחד מהם לא עלה :(

פורסם

נסה לחבר את המסך החדש אבל בחיבור אנלוגי ובדוק מה קורה.

בכל מקרה נשמע כמו בעיית מגעים - הכרטיס לא יושב כמו שצריך בתושבת PCIEX

פורסם
  • מחבר

נסה לחבר את המסך החדש אבל בחיבור אנלוגי ובדוק מה קורה.

בכל מקרה נשמע כמו בעיית מגעים - הכרטיס לא יושב כמו שצריך בתושבת PCIEX

בחיבור אנלוגי של המסך החדש המסך עולה ללא בעיות, הבעיה היא רק כשאני מחבר את הדיגטלי. גם לאחר שעידכנתי מחדש את הדריברים של הכרטיס מסך + דריברים של המסך המסך מסרב לעלות בחיבור דיגטלי.

פורסם

בכל מקרה ודא שהכרטיס מסך מהודק ללוח האם.

אם זה לא עוזר נסה לעשות טריק, להעלות את המחשב עם המסך הישן ולחבר את המסך החדש כשהוא כבר עובד.

פורסם
  • מחבר

בכל מקרה ודא שהכרטיס מסך מהודק ללוח האם.

אם זה לא עוזר נסה לעשות טריק, להעלות את המחשב עם המסך הישן ולחבר את המסך החדש כשהוא כבר עובד.

הוצאתי והחזרתי את כרטיס המסך ללוח האם, לא עזר.

כנ"ל גם הטריק.

מיואש.

פורסם

חבר את המסך החדש בצורה שיראו בו משהו, ו-

כנס להגדרות במאפייני שולחן העבודה,

פורסם
  • מחבר

חבר את המסך החדש בצורה שיראו בו משהו, ו-

חיברתי את המסך בחיבור אנלוי,

אך בכניסה להגדרות מאפייני שולחן עבודה אני לא מוצא בשום מקום היכן ניתן להגדיר ברירת מחדל מסוג DVI. אשמח אם תכוון אותי. (XP באנגלית)

תודה מראש

פורסם

קליק ימני על שולחן העבודה-

properties> setting

אם למעלה יש תיבה עם שני ריבועים כחולים ממוספרים, בדוק איזה מהם הוא הDVI (ע"י חיבור מסך שני אליו, למשל) וקבע אותו כברירת מחדל (סימון שני האפשרויות שם בV).

אם כל מה שאתה רואה שם זה ציור של מסך מחשב, חפש את אפשרות קביעת יציאת ברירת המחדל באפשרויות הדריוור של כרטיס המסך.

פורסם
  • מחבר

קליק ימני על שולחן העבודה-

properties> setting

אם למעלה יש תיבה עם שני ריבועים כחולים ממוספרים, בדוק איזה מהם הוא הDVI (ע"י חיבור מסך שני אליו, למשל) וקבע אותו כברירת מחדל (סימון שני האפשרויות שם בV).

אם כל מה שאתה רואה שם זה ציור של מסך מחשב, חפש את אפשרות קביעת יציאת ברירת המחדל באפשרויות הדריוור של כרטיס המסך.

כך זה מוצג (מצורף קובץ)- היכן ההגדרה?

תודה מראש.

[attachment deleted by admin]

פורסם

ניסית אולי ללחוץ על לחצן ששמו SOURCE אני צריך ללחות על זה כל פעם שאני מחליף אצלי בין החיבורים VGA DVI אחרי שאני לוחץ עליו הוא מזהה

אם לא המסך נשאר שחור ודרך אגב המסך שלי הוא SAM931BW

פורסם

הרעיון עם הSOURCE גדול! פשוט כלכך.. :) המחשב מבחינתו ייתן תמונה בעלייה בחיבור שיהיה מחובר בהתחלה (נוגע גם לחיבור הSVIDEO) ולכן הלחיצה על הSOURCE תפתור את הבעיה :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים