עבור לתוכן

משחקים בסגנון Hitman/Splinter Cell + משחקי המשך?

Featured Replies

פורסם

חח כא גם לפני 3 שנים כשניסתי לשחק בזה לא אהבתי בכלל.. אבל לאיודע אני רואה מלא סירטי ריגול וסדרות ריגול.. אז נכנסתי חזק לז'אנר..

תנסה את double agent זה שונה מהראשונים.. אני משחק במלא משחקים.. ולדעתי זה המשחק הכי טוב ששיחקתי עד עכשיו..

ואני אומר לך עד לפני שבוע חשבתי שזה המשחק הכי גרוע שקיים..

איך אפשר לצלם את המשחק? יענו שאני ישחק ואצלם את מה שאני עושה.. אני יצלם לך סירטון של 3 דקות.. ואני מבטיח לך שאתה מתחיל לאהוב את זה..

חוצמזיה צריך מלא פעמים להפעיל חשיבה למי להיות נאמן לחבר'ה הרעים וככה יסמכו עליך יותר.. או לחבר'ה הטובים שאתה עובד בשבילם.. אבל יעלו עליך החבר'ה הרעים ויהרגו אותך.. נגיד יש משימה שאתה צריך להרוג סוכן CIA אבל החבר'ה הטובים אומרים לך לא לעשות את זה.. עכשיו יש הפגזות בכל מקום מצד ימין באוזניה הוא צועק לך תהרוג אותו כבר.. מה לוקח לך כזה הרבה זמן.. מצד שני באוזניה הוא צועק לא לירות.. אני חוזר לא לירות.. ואתה משתגע ובקושי שומע מה אומרים.. ואז פתאום מגיע משהו ומתחיל להרביץ לו.. והחבר'ה הטובים עושים לך לירות בשני כדי להציל את הסוכן.. ומצד אחד כאילו אי אפשר להרוג סוכן CIA.. ת'בן זונה אם אתה הורג אותו.. מצד שני אם ת'הרוג את השני שמרביץ לו.. החבר'ה הרעים בדוק ידעו שאתה חפרפרת כי עזרת לסוכן.. קיצר אחי זה מגניב לאללה.. משחק חובה..!

על טעם וריח איאפשר להתווכח . אני לא אוהב את הסידרה הזאת . הסגנון שלי זה COD . ומשחקי רשת כמו Battlefield 2142

לצם סירטון אפשר עם התוכנה Fraps

פורסם

שיחקתי ב2 3 וblood money .. בסוף בblood money זה נראה כאילו הרגו אותו.. ושלא יהיה משחקי המשך.. אבל אם לוחצים הרבה על העכבר הוא מתעורר בהלוויה שלו.. ואתה מרסס את כולם.. ככה שאמור להיות המשך כי הוא לא מת..שינתי ל"להשיג" חח :silly:

וואו. תודה רבה שהרסת לי את המשחק!!! כ"כ קשה לסמן ספוילרים? :s07:

פורסם

לשאלה המקורית הולך לצאת hitman 5 וגם ספלינטר סל חדש

פורסם
  • מחבר
לשאלה המקורית הולך לצאת hitman 5 וגם ספלינטר סל חדש

בשנה הקרובה? או שיש עוד הרבה זמן?

תגידו בספלינטר.. כל פעם שאתה מצליח לסיים משימה עם כוכבית.. אתה מקבל גם נשק מיוחד.. הבעיה שאני לא מצליח להחליף אותו.. וראיתי בסירטונים של המשחק שיש כל מיני נשקים שלא יכלתי להשתמש.. אז איך מחליפים נשקים, חוץ מהדברים הרגילים שהוא מביא לי כל משחק.. וגם ראיתי שיש אפשרות לראות מפה תלת מימדית של הבניין או הקומה בא אתה נמצא.. איך עושים את זה?

פורסם

וואו. תודה רבה שהרסת לי את המשחק!!! כ"כ קשה לסמן ספוילרים? :s07:

ממש לא ספויילר.

זה לא הקטע במשחק... אלא העלילה ומה שקורה באמצע.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים