פורסם 2008 באפריל 3017 שנים אהלן חברים יש לי בעייה שהמתקן שמחזיק את המעבד שלי מדגם 478 נשבר כולוגם החלק התחתון שעל לוח האם וגם העליון שיושב על הברזל קירור ותופס את המאורררציתי לדעת איפה ניתן למצוא סט שכזה ? וכמה הוא אמור לעלות ?או לקבל לינקים לחנויות שמוכרות סט יותר מתקדם משל אינטל הסטנדרטי ואיכותי יותראבל שיכלול גם את החלק התחתוןעד 120 שקלבתודה כפיר
פורסם 2008 באפריל 3017 שנים מחבר אני גר באריאלאבל משרת באשקלון ויוצא לי לפעמים להגיע לאיזור באר שבעוהסביבה
פורסם 2008 באפריל 3017 שנים מחבר ראיתי אחי אני אדבר איתך אם יצא לי להגיע למרות שלא נראה לי ..תודה בכל מקרה גבר
פורסם 2008 במאי 217 שנים מה רק בנאדם אחד יכול לעזור לי חברה?אני מופתע שבכלל יש מישהו שיכול ורוצה לעזור לך. זה לא שהבקשה שלך סטנדרטית או פשוטה מידי.
פורסם 2008 במאי 217 שנים אתה יכול לקנות את הקירור הנ"ל כאן..http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_139_333&products_id=19143לגבי התושבת (אם זה מה שהתכוונת) תנסה לברר בחנויות המחשבים השונות..או בTZ/יד שניה...
פורסם 2008 במאי 217 שנים מחבר מי ישמע כאילו שאלתי איך בונים מעבד חדש בבית חח ;Dכן אני צריך את זה ואת החלק שיושב על הלוח אםהשאלה אם מישו מכיר קירור למעבד יורת טוב לא של אינטל שכולל גם את החלק התחתון ..
פורסם 2008 במאי 217 שנים קירורים תחלופים מתבססים על הבסיס הנ"ל ולכן לא מגיעים איתו..רק קירורים "מכובדים" יותר מסירים את הצורך במסגרת התושבת..אבל גם עולים בהתאם...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.