עבור לתוכן

עזרה בהתקנת ראוטר אדימקס 6024 בבקשה.

Featured Replies

פורסם

אני מעוניין להתקין את המודם EDIMAX BR6024WG ורציתי לדעת כי אני עושה מה שכתוב בחוברת ולא הולך אז אם יש הגדרות אחרות.

אם כן תוכלו לכתוב לי.

פורסם

יש לי כזה ראוטר, אתה אמור להכנס ל IP 192.168.2.1 ,לרשום admin וסיסמא :1234 .אבל אני אוכל לעזור לך אם תאמר לי באיזה תשתית אתה.

פורסם

ranyadovner9 תעיין במסמך בקישור ש shuy הביא לך ותציין פה בצורה יותר מסודר אם אתה נתקל באיזשהי בעיה ומה עשית לפני זה.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

יש לי כזה ראוטר, אתה אמור להכנס ל IP 192.168.2.1 ,לרשום admin וסיסמא :1234 .אבל אני אוכל לעזור לך אם תאמר לי באיזה תשתית אתה.

אני בתשתית של HOT ואיטרנט זהב,

תוכל לתת לי אייסיקיו או סקייפ ולעזור לי?

פורסם

לא.

תציין את הבעיות שלך פה כדי שגם אחרים יוכלו ללמוד ולמצוא פתרונות לבעיות דומות שהיו לך.

בשביל זה יש את הפורום

פורסם
  • מחבר

דבר ראשון אני אפילו לא מצליח להיכנס לחלון שאני רושם ADMIN/1234 אני מיואש כבר בטירוף,אני לא יודע מה לעשות,

קניתי אותו בשביל האקסבוקס והשנה שניתי כבר מתבזבזת לחלוטין,נמאס לי ואני לא יודע אם טכנאי יוכל לסדר לי את זה

ואם כבר לפני הרבה זמן זה נכנס אז זה לא התקין אותו למרות שעשיתי כל מה שרשום החוברת התקנה

פורסם

בוא נתחיל מהתחלה:

אתה מתחבר בכבל או בצורה אלחוטית?

האם החיבור האלחוטי מקבל כתובת IP תקינה? (ניתן לבדוק בחיבורי רשת ע"י קליק כפול על החיבור ולשונית תמיכה)

האם יש פינג לנתב?

פורסם
  • מחבר

בוא נתחיל מהתחלה:

אתה מתחבר בכבל או בצורה אלחוטית?

האם החיבור האלחוטי מקבל כתובת IP תקינה? (ניתן לבדוק בחיבורי רשת ע"י קליק כפול על החיבור ולשונית תמיכה)

האם יש פינג לנתב?

אני מחובר בצורה חוטית....

מתי שאני נכנס לחיבורי רשת ועושה קליק על הלוקל אריאה קוקשן אני רואה בצד שהוא מקבל את האייפי של הראוטר אבל זה עדיין לא עושה כלום.......

פורסם
  • מחבר

איך אני בודק אם יש פינג לנתב?

פורסם

start > run > cmd >

כתוב שם את השורה הבאה:

ping 192.168.2.1

להערכתי זהו הIP של הראוטר [ default gateway]

פורסם
  • מחבר

start > run > cmd >

כתוב שם את השורה הבאה:

ping 192.168.2.1

להערכתי זהו הIP של הראוטר [ default gateway]

אני עשיתי אבל עם הראוטר מנותק,

אני אפילו לא מצליח להיכנס לחלון של הADMIN שאני צריך להקליד,

יכול להיות שמשהו חוסם במחשב שלי אותו,

אני רואה שהLOCAL AREA CONECTION מקבל את האייפי אז מה הבעיה ?!?!?!?!?!!?

למישהו מכם שמבין יש אוליי אייסיקיו או סקייפ או טלפון שאני יוכל לשאול אותו בבקשה?

פורסם

למה לעזאזל הראוטר מנותק? אז איך אתה מצפה לעשות לו פינג? :screwy:

למישהו מכם שמבין יש אוליי אייסיקיו או סקייפ או טלפון שאני יוכל לשאול אותו בבקשה?

לא.

תציין את הבעיות שלך פה כדי שגם אחרים יוכלו ללמוד ולמצוא פתרונות לבעיות דומות שהיו לך.

בשביל זה יש את הפורום

פורסם
  • מחבר

למה לעזאזל הראוטר מנותק? אז איך אתה מצפה לעשות לו פינג? :screwy:

ואחרי זה מה לעשות אל תגידו לי דבר אחד ותצפו ממני אח"כ לחזור לפה ולנתק את הראוטר ולחבר את המודם בחזרה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים